Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hohde Group saa lisäarvoa ja kilpailuetua BI-ratkaisulla

ReferenssiHohde Group Oy on yksityinen, täyden palvelun hammaslääkäri- ja hammaslaboratorioalan konserni, jonka yli 200 suun terveydenhuollon ja hammaslaboratorioalan ammattilaista tarjoavat laadukasta yleis- ja erikoishammashoitoa jatkossa 11 toimipisteessä ja hammaslaboratoriotoimintaa 10 toimipisteessä Suomessa.

Hohde Group valitsi Visionbayn BI-kumppanikseen mahdollistaakseen organisaation avainhenkilöille yhteistä ja luotettavaa tilannekuvaa liiketoimintojen johtamiseen.

Yksikkötason johtohenkilöt paremmin mukaan liiketoiminnan suunnitteluun

Huubia on Visionbay Solutionsin kehittämä liiketoiminnan työkalu, jonka avulla datan visualisointi, tiedon kerääminen, jakaminen ja seuraaminen on helppoa. Dataa ei kerätä tarkoituksettomasti, vaan Huubian avulla dataa voidaan hallita ja hyödyntää tehokkaasti liiketoiminnan johtamiseen.

”Huubian myötä saamme yksikkötason johtohenkilöt paremmin mukaan liiketoiminnan suunnitteluun ja heille ymmärrystä koko konsernia koskevista lainalaisuuksista. Yksiköiden päivittäinen johtaminen on tärkeää, mutta talous on yhtä tärkeä ja Huubia antaa tukea siihen. Asiakkaillemme olemme hammaslääketieteen aallonharjalla nykyaikaisella ja korkeatasoisella tekemisellä. Samaan pyrimme yrityksen operatiivisella tasolla kehittämällä johtamisjärjestelmäämme ja hyödyntämällä tiedolla johtamisen mallia”, kertoo Hohde Groupin talousjohtaja Henri Tuhkanen hankinnan taustoista.

Ensimmäisessä vaiheessa käyttäjiä on hammaslääkäripalveluiden puolelta parikymmentä, jonka jälkeen Huubian ottavat käyttöönsä myös laboratorioyksiköt. Yhteensä käyttäjiä tulee olemaan kolmisenkymmentä.

TUTUSTU BI-RATKAISUIHIN >>>

BI-ratkaisulla kilpailuetua

Huubia tuo Hohde Groupille lisäarvoa ja kilpailuetua siinä, että se helpottaa yritysostojen kautta tulevien uusien toimipisteiden integroitumista emoyhtiöön.

“Huubia mahdollistaa konsernin tärkeimpiin tunnuslukuihin perustuvan liiketoiminnan raportoinnin ja seurannan. Kun kaikki data on yhdessä järjestelmässä, ei tietoja tarvitse katsoa eri lähteistä, tai koostaa itse erillisiä Exceleitä. Kaikki noudattavat samaa toimintatapaa, mikä tuo luotettavuutta liiketoiminnan johtamiseen ja myös ajan säästöä.”

Hohde Groupin kasvutarinaan kuuluvat myös pääomasijoittajat, joille raportoidaan säännöllisesti.

”Heille raportoimme tiettyjä tunnuslukuja, jotka Huubian avulla ovat automatisoitavissa järjestelmästä. Nekin raportit saamme tulevaisuudessa tehtyä ja eteenpäin entistä nopeammin aina kvartaalin päätteeksi”, näkee Tuhkanen Huubian etuna.

Henri Tuhkanen toteaa selkeän, nopean ja kustannustehokkaan tavan toimia tehneen helpoksi valita Visionbay BI-kumppaniksi.

Staria Oyj osti Visionbay Solutions Oy:n 30.9.2022, lue lisää tiedotteesta.

Suosittelija:

Huubia mahdollistaa konsernin tärkeimpiin tunnuslukuihin perustuvan liiketoiminnan raportoinnin ja seurannan. Kun kaikki data on yhdessä järjestelmässä, ei tietoja tarvitse katsoa eri lähteistä, tai koostaa itse erillisiä Exceleitä. Kaikki noudattavat samaa toimintatapaa, mikä tuo luotettavuutta liiketoiminnan johtamiseen ja myös ajan säästöä.

Henri Tuhkanen, CFO

Pinterest
Referenssin infoboxi
Staria Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Hohde Group

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Big Data
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Pilvipalvelut / SaaS
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Business Intelligence
bi-järjestelmä
BI-raportointi
BI-ratkaisu
BI-ratkaisut
liiketoiminnan suunnittelu

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia