Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tekoäly parantaa Starian toimintatehokkuutta ja työntekijäkokemusta

Bloggaus

Staria lanseeraa oman keskustelevan tekoälyn

Helsinki, Suomi. Staria, johtava taloushallintopalvelujen tarjoaja, on lanseerannut oman tekoälyassistentin nimeltä StariaMind. Tavoitteena on tarjota Starian työntekijöille oma keskusteleva tekoälytyökalu, joka lisää Starialaisten työtehokkuutta.

Tekoälyassistentti käyttää Microsoft Azure OpenAI GPT4 -kielimallia turvallisessa ja yksityisessä ympäristössä, mikä erottaa sen julkisista tekoälyassistenteista. StariaMindin mallin koulutukseen on käytetty Starian sisäisiä asiakirjoja ja tietoja, joten sitä on mahdollista käyttää esimerkiksi sisäisenä tietobottina tai Stariaan liittyvien sisältöjen luomisen apuna.

Uusi tekoälyassistentti on vasta alkua. Starian strategisena tavoitteena on luoda data-alusta, joka sisältää integraatioita ja automaatioita. Tavoitteena on jatkaa StariaMindin kehittämistä niin sanotuksi keskustelevaksi ohjauskeskukseksi, jolla on kyky ohjata jopa ulkoisia sovelluksia.

"Yritysten omat tekoälyassistentit ovat yhä suhteellisen harvinaisia. Me keskitymme organisaation kehityksessä tekoälyyn ja elämme mottomme ”growth favors the bold” mukaisesti. Palvelualoilla työvoimalla on keskeinen rooli, joten tekoälyllä on iso potentiaali parantaa erityisesti palvelualojen tehokkuutta, laatua ja työtyytyväisyyttä. Se ei koskaan korvaa lahjakkaita Starialaisiamme, mutta voi merkittävästi auttaa työn laadun ja mielekkyyden parantamisessa" - Artti Aurasmaa, CEO, Staria


Monille Starian kaltaisille kasvuyrityksille on haastavaa varmistaa, että tieto ja ymmärrys leviävät organisaatiossa. Lisäksi yritysten muistit ovat suurelta osin dokumentoitu erilaisiin sovelluksiin (kuten intranettiin), yrityksen verkkosivuille, sisäisiin chat-työkaluihin ja dokumenttien jakamiskanaviin, kuten Teamsiin ja Sharepointiin. Työntekijät kamppailevat pysyäkseen perillä sisäisestä viestinnästä ja eksyvät laajassa kanava- ja työkaluvalikoimassa. Tämä johtaa siihen, että vaikka työntekijöille tarjotaankin runsaasti tietoa, se ei aina ole relevanttia tai juuri sillä hetkellä kaivattua tietoa. StariaMindin tavoitteena on varmistaa, että sisäinen data on helposti Starialaisten saavutettavissa ja käytettävissä.

StariaMind toteutettiin yhteistyössä Black Belt Consulting -yrityksen tekoälyasiantuntijoiden kanssa ja sen käyttöönotto vei alle kolme kuukautta. Nopea käyttöönotto on osoitus Starian ja Black Beltin ketterästä työskentelytavasta, markkinamuutoksiin reagoimisesta ja niiden hyödyntämisestä päivittäisessä työssä.

"Se, että Staria hyödyntää tekoälyä StariaMindin kautta on enemmän kuin pelkkä teknologinen saavutus; se on strateginen askel kohti tehokkaampaa, tietoisempaa ja yhtenäisempää työvoimaa. Tässä lanseerauksessa korostuu Azure Open AI:n vahvuus yhdistettynä Starian ja Black Beltsin huippuosaavien asiantuntijoiden voimaan." - Sameli Mäenpää, CEO, Black Belt Consulting


"Olemme iloisia Starian ja Black Belt Consultingin yhteistyöstä, jossa he ovat luoneet innovatiivisen ratkaisun käyttäen Microsoft Azure OpenAI:ta. Tämä on osoitus yhteistyön voimasta ja tekoälyn valtavasta potentiaalista tehostaa yritysten toimintaa ja tukea kasvua." - Mervi Airaksinen, Managing Director, Microsoft Finland

Lisätietoja StariaMindista:

Artti Aurasmaa

CEO | Staria Oyj

artti.aurasmaa@staria.com

+358 45 186 1775

Alexandra Sevelius

Marketing Director | Staria Oyj

alexandra.sevelius@staria.com

+358 456 744 949

Sameli Mäenpää

CEO | Black Belt Consulting

sameli.maenpaa@blackbelts.fi

Lisätietoja Stariasta

Staria auttaa kasvuyrityksiä kehittymään kansainvälisen tason supertähdiksi. Tarjoamme kansainvälisiä taloushallinnon palveluita yli 40 maahan ainutlaatuisella one stop -toimitusmallilla. Starialla on vahva asiantuntemus teknologiajohtoisesta kasvusta – olemme Euroopan johtava NetSuite-kumppani. Euroopan menestyneimpiin kasvuyrityksiin kuuluvat yritykset luottavat Starian palveluihin.

www.staria.com

Lisätietoja Black Belt Consultingista

Black Belt Consulting keskittyy digitaalisten liiketoimintojen tehostamiseen. Ydinosaamisalueita ovat ohjelmisto- ja pilvikehitys, data ja tekoäly, ketterä tuotehallinta ja suunnittelu. Korkea asiakastyytyväisyys on tärkeää, ja sen takaa pelkästään senior-tason asiantuntijoista koostuva tiimi, joka luo käytännöllisiä ratkaisuja liiketoiminnan haasteisiin.

www.blackbelts.fi

Pinterest
Staria Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

Azure OpenAI
Keskusteleva tekoäly
generatiivinen tekoäly
tekoäly
Microsoft Azure OpenAI
tekoälyassistentti
StariaMind

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia