Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

CTN Groupille AR- ja VR-sovellus CTN eKabiini-huippukylmälaitteen esittelyyn

ReferenssiLisätty (AR) ja virtuaalitodellisuus (VR) soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi tukemaan myyntiä ja markkinointia virtuaalisten laite-esittelyiden muodossa. Tällä kertaa Softability toteutti CTN Groupille mobiililaitteilla toimivan lisätyn todellisuuden ja Oculus Quest 2 VR-laseilla toimivan virtuaalitodellisuuden sovellukset. Sovellukset toteutettiin helpottamaan uuden CTN eKabiini-huippukylmälaitteen esittelyä. CTN Group on suomalainen maailmanlaajuisesti toimiva huippukylmälaitteita ja -tarvikkeita kehittävä, valmistava ja myyvä yritys.

“Olemme jo pitkään miettineet VR- ja AR-sovellusten käyttöönottoa myynnin työkaluna. Ratkaisua lykättiin vuoteen 2021, koska aikaisempina vuosina asiaa tutkittuamme, emme olleet täysin tyytyväisiä teknologian toimivuuteen. Käyttöön tarvittava laitteisto oli silloin vielä hieman kömpelöä ja siihen nähden kallista hankkia. Viime vuonna tulimme lopulta siihen tulokseen, että nyt on oikea aika tehdä tämä investointi.”, kertoo J-P Martins, Business Development, CTN Group.

AR ja VR ovat tehokas myynnin apuväline

Suurien tuotteiden tai laitteiden, kuten CTN eKabiini, esittely ja sijoittelu asiakkaiden tiloissa on useasti erittäin työlästä ja haastavaa, välillä jopa mahdotonta. Lisätty ja virtuaalitodellisuus mahdollistavat helpon ja kustannustehokkaan tavan “kuljettaa” näitä laitteita asiakkaiden tiloihin. Realistisen näköistä ja kokoista virtuaalista tuotetta tai laitetta pystyy kätevästi sijoittamaan oikeihin tiloihin sekä esittelemään sen toiminnallisuuksia.

CTN eKabiini-sovelluksessa laitetta pystyy siirtämään, kääntelemään ja demonstroimaan laitteen toimintaa käynnistämällä kylmähoito. Sovelluksessa laitteen ulkokuoren saa muutettua läpinäkyväksi, jolloin nähdään kylmäkoneisto ja voidaan seurata kylmähoitoa saavaa henkilöä. eKabiinin hoidon aikana näytettävän taustavideon voi myös sovelluksessa vaihtaa halutun tunnelman mukaan. Lisätyn todellisuuden ja virtuaalitodellisuuden sovellukset ovat toiminnallisuuksiltaan samankaltaiset, mutta VR-sovelluksessa kokemus tapahtuu kokonaan virtuaalisessa ympäristössä.

“Aloitimme projektin uusimmalla tuotteellamme, jota ei ole vielä lanseerattu markkinoille. Jo heti alkumetreillä sovelluksen käyttöönotosta olemme huomanneet sen olevan oletetun mukaisesti tehokas myynnin apuväline. Koska kyseenomainen laite on melko suurikokoinen, sen sijoittaminen asiakkaan tiloihin on usein haasteellista ja asiakkaan on vaikeaa hahmottaa laitteen sopivuutta sille tarkoitettuun tilaan. AR-sovelluksella asian konkreettinen esittäminen asiakkaalle on nopeaa ja tehokasta. Sovelluksen hyöty korostuu entisestään kun sitä käytetään ulkomailla ja suuremmissa jakelumaissa, joissa etäisyydet maahantuojan showroomin ja loppuasiakkaan välillä voivat olla hyvinkin suuria. Tulemme ottamaan AR-sovelluksen myös osaksi kansainvälisten jakelijoidemme työkalupakkia.”, Martins kertoo.

Lisätty ja virtuaalitodellisuus soveltuvat tuote-esittelyn lisäksi myös erinomaisesti kouluttamiseen. Teknologia mahdollistaa turvallisen, kustannustehokkaan sekä ajasta ja paikasta riippumattoman tavan harjoitella esimerkiksi tuotetietoutta, laitteiden toimivuutta sekä myyntitilanteita. Lisättyä todellisuutta hyödynnetään mobiililaitteilla tai älylaseilla lisäämällä virtuaalisia elementtejä oikeaan ympäristöön ja virtuaalitodellisuudessa koko toimintaympäristö on rakennettu virtuaaliseksi.

“Tulemme laajentamaan tätä sovellusperhettä muillekin laitteillemme, jonka lisäksi tavoitteena on ottaa AR-sovellus myös after sales service tiimin käyttöön globaalisti. Sovelluksella voimme toteuttaa esimerkiksi eri maiden jakelijoiden huoltohenkilöstön koulutuksen erittäin kustannustehokkaasti ja joustavasti.”, Martins lisää.

“Yhteistyö Softabilityn kanssa on sujunut mutkattomasti ja tehokkaasti. Aikataulut ovat pitäneet ja palvelu on ollut koko hankkeen ajan ammattitaitoista ja joustavaa. Voimme suositella Softabilityä varauksetta vastaavia projekteja harkitseville.”


Katso video kuinka CTN eKabiini -AR-sovellus toimii:

https://youtu.be/xru2Flx-o6c

Lisätietoja projektista:

Tapio Pukkala, Solution Sales, Softability Oy, tapio.pukkala(at)softability.fi, +358 40 718 0514

J-P Martins, Business Development, CTN Group, jpm(at)ctn.fi

Tutustu CTN Groupiin tästä.

Suosittelija:

“Yhteistyö Softabilityn kanssa on sujunut mutkattomasti ja tehokkaasti. Aikataulut ovat pitäneet ja palvelu on ollut koko hankkeen ajan ammattitaitoista ja joustavaa. Voimme suositella Softabilityä varauksetta vastaavia projekteja harkitseville.”

J-P Martins, Business Development, CTN Gorup

Pinterest
Referenssin infoboxi
Softability Oy logo

Tiedot

Tilaaja: CTN Group
Ajankohta: 2021 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Softability kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Lisätty todellisuus ja VR

Teknologia

Unity

Siirry yrityksen profiiliin Softability kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Softability - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Softability - Muita referenssejä

Softability - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia