Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Softability on ohjelmistokehityksen ja laadunvarmistuksen asiantuntijayritys, joka toimii kumppanina asiakkaiden tuotekehitysprojekteissa. Toteutamme sulautettuja ohjelmistoja, web- ja mobiilisovelluksia, pilvipalveluita sekä X-Reality ratkaisuja.

Softability Oy

Yritysesittely

Ydinosaamistamme on asiakaslähtöinen ohjelmistokehitys erityisesti teollisuuden ja lääketieteen tarpeisiin. Erityinen vahvuutemme on laaja-alainen osaamisemme alkaen laiteläheisestä ohjelmoinnista, työpöytä- ja web-sovelluksista sekä pilvipalveluista aina laadunvarmistukseen ja lisätyn todellisuuden (AR/MR/VR) ratkaisuihin.

XR Studiomme kehittää lisätyn- ja virtuaalitodellisuuden ratkaisuja mobiililaitteille ja älylaseille. Oma VIESTI-ratkaisumme mahdollistaa modernin video-avusteisen etätuen.

Tavoitteemme on olla sydämellisin ja halutuin työpaikka, jossa kehitetään merkityksellisiä ohjelmistoja huipputeknologioilla. Vuonna 2019 Softability sai Great Place to Work® -sertifikaatin ja ylsi Suomen parhaiden yritysten joukkoon.
Työntekijöitä 70
Y-tunnus 1059808-5
Perustettu 2002
Www Kotisivut
Puh +358 50 554 3652
E-mail sales@softability.fi

Toimipaikat     Vantaa

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: BI ja raportointi, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, Myynti, Projektinhallinta, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen: Arkkitehtuuri, Big Data, Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Lisätty todellisuus ja VR, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Webkehitys

Teknologia: Amazon Web Services, Azure, Microsoft, Open source, Android, iOS, Windows Phone, Angular, Node.js, React, C, C#, C++, Javascript, Python, Linux, Mac OS, Windows

Toimialakokemus: Kauppa, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Huolto ja korjaus, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Softability, sovelluskehitys, Mobiilisovellukset, Microsoft-kumppanuus, Microsoft Azure, Amazon AWS, sulautetut järjestelmät, X-reality, Lisätty todellisuus, Virtuaalitodellisuus, Unity, älylasit, hololens, Etätuki, VIESTI, Ennakoiva kunnossapito, kenttähuolto, huollon sovellus, IoT, Teollinen internet, integraatioarkkitehtuuri, 3d mallinnus, 3d design, Digitaalinen käyttökokemus, Käyttöliittymäsuunnittelu, asiakaskohtaiset web sovellukset, räätälöidyt ratkaisut, Räätälöidyt ohjelmistot, järjestelmäintegraatiot, integraatio

Jäsenyydet

teknologiateollisuus-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Softability - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiSoftability on mukana Pyylahti Oy:n Scantronic-räjäytysjärjestelmän tuotekehityksessä

"Suosittelen Softabilityä lämpimästi muille uusia tuotteita kehittäville yrityksille."

-- Tapio Laakko

Näytä referenssi

ReferenssiSoftability Studio toteutti Perho Liiketalousopistolle virtuaalisen oppimisympäristön Hololens-sovelluksella

"Softability Studion kanssa käynnistetty yhteistyö lähti luontevasti eteenpäin testaamisen ja ideoinnin kautta, jonka jälkeen päädyimme yhteiseen pedagogisen pilottiympäristön rakentamiseen Microsoft Hololens -laseihin palvelualan opiskelijoille." "

-- Jarmo Åke, Perho Liiketalousopiston koulutusteknologian kehittämispäällikkö ja lehtori

Näytä referenssi

ReferenssiLisätty todellisuus mullistaa Tehometin tuotteiden esittelyn

"– Yhteistyö Softabilityn kanssa on toiminut saumattomasti, erityisesti reagointiaika kehitysvaiheessa oli todella nopeaa. Lopputulos ylitti täysin odotukset. Kyseessä on mielestäni täysin uusi visualisoinnin ulottuvuus ja mahtava työkalu myynnin ja suunnittelun tueksi. "

-- Sami Huuskonen, Industrial Designer, Tehomet Oy

Näytä referenssi

ReferenssiThermo Fisher Scientific luottaa Softabilityyn tuotekehityksessä

"Menestyksellinen yhteistyö Softabilityn kanssa on jatkunut jo 15 vuotta. Asiakkaana tunnen, että tarpeemme huomioidaan, ja meille tarjotaan aina juuri meille parasta mahdollista ratkaisua. Arvostan avointa ja luottamuksellista suhdetta Softabilityn kanssa. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön ja siltä pohjalta on hyvä jatkaa yhdessä tekemistä."

-- Elisa Hirvensalo, Software Development Manager

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Softability - Tarjonnat

Erikoisosaaminen

IoT

Softability on erikoistunut toteuttamaan vaativia ohjelmistoratkaisuja, joihin asiakkaiden tarpeista riippuen voidaan yhdistää IoT, pilvipalvelut ja tarvittaessa myös lisätty todellisuus. Taustamme ja osaamisemme tekevät..

Lisätty todellisuus ja VR

XR Studio kehittää lisätyn, yhdistetyn ja virtuaalitodellisuuden sovelluksia useilla alustoilla älypuhelimille ja tableteille sekä puettavan teknologian laitteille kuten älylaseille ja virtuaalilaseille. Toteutamme..

Ohjelmistokehitys

Suunnittelemme ja toteutamme älykkäitä ohjelmistoja mm. teollisuuden ja lääketieteen tarpeisiin. Olemme uusien teknologioiden, web- ja mobiilisovellusten, pilvipalvelujen, sulautettujen ohjelmistojen sekä lisätyn..

Webkehitys

Olemme digitalisaation ja uusien teknologioiden asiantuntijayritys ja toteutamme laadukkaita verkkopalveluita ja käyttäväystävällisiä digitaalisia ratkaisuja yritysasiakkaille. Osaavat front-end ja back-end..

Laadunvarmistus

Korkeat laatuvaatimukset ja ohjelmistokehitysprosessien perinpohjainen tuntemus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä asioita. Palveluidemme lähtökohtana on ohjelmiston korkean laadun ja alhaisten kustannusten takaaminen koko..

Mobiilikehitys

Suunnittelemme ja toteutamme älykkäitä mobiilisovelluksia (Android, iOS) asiakkaiden tarpeiden pohjalta mm. teollisuus- ja lääkealan yrityksille. Olemme uusien teknologioiden, web- ja mobiilisovellusten, pilvipalvelujen,..

Pilvipalvelut / SaaS

Skaalautuvat ja modernit pilvipalvelut ovat keskeinen tekijä menestykselle. Autamme asiakkaitamme pilvitransformaatiossa modernisoimalla asiakkaan IT-infrastruktuuria pilvipohjaisilla palveluilla. Rakennamme Azure- / Amazon..

Softability - Referenssit

Softability - Bloggaukset

Softability - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Softability - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

yrityskulttuuri kuva

Tule työskentelemään uusimpien ja parhaimpien teknologioiden parissa!

Haluatko tehdä töitä inspiroivassa ja energisoivassa ympäristössä ja olla mukana rakentamassa jotain isompaa? Kasvamme ja etsimme uusia osaajia jatkuvasti. Emme odota, että tiedät kaikki vastaukset. Odotamme kuitenkin, että olet nälkäinen kehittymään ja haastamaan nykyiset tavat toimia ja totutut ratkaisut asiakkaidemme parhaaksi. Sinulla on mahdollisuus työskennellä monipuolisissa tehtävissä liittyen lisättyyn todellisuuteen, pilvipalveluihin sekä nettipohjaisten tai sulautettujen ohjelmistojen toteuttamiseen ja laadunvarmistukseen.


Softability Oy saavutti Great Place to Work® -sertifikaatin ja yrityksemme valittiin Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon alkuvuonna 2019. Luottamus, avoimuus ja kunnioitus ovat keskeisiä tekijöitä Softabilityn yrityskulttuurissa.


Tutustu meihin tarkemmin ja katso avoimet työpaikat

Softability - Rekryilmoitukset

 

Softability kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku