Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

XR Studio tekee X-Reality ideoistasi totta!

post_image
Tarjonta

Tehosta liiketoimintaasi, säästä kustannuksissa ja ota etumatkaa kilpailijoihin XR-teknologioiden avulla

Olemme johtava laajennetun todellisuuden (Extended Reality, XR) ratkaisujen toimittaja Suomessa ja Microsoft Mixed Reality-kumppani. Autamme tehostamaan liiketoimintaasi lisätyn todellisuuden (Augmented Reality AR), yhdistetyn todellisuuden (Mixed Reality, MR), virtuaalitodellisuuden (VR) sekä oman etätukiratkaisumme avulla.

Toteutus suunnitellaan aina kustannustehokkaasti tarpeidesi mukaan joko mobiililaitteille, älylaseille, puettaville laitteille tai näiden yhdistelmälle sopivaksi. Lisäksi XReach-ratkaisullamme mahdollistat videoavusteisen etätuen työntekijöillesi tai asiakkaillesi.

Lisätty todellisuus AR

Paranna yrityksesi tuottavuutta, alenna kustannuksia ja virtaviivaista prosesseja lisätyn todellisuuden (Augmented Reality, AR) sovelluksien avulla. Kehitämme tarpeidesi mukaisesti AR-sovelluksia niin älylaseille (RealWear Navigator 500 sarjan laitteen ja Microsoft HoloLens 2) kuin mobiililaitteillekin (Apple iOS ja Android, puhelimet ja tabletit).

Yhdistetty todellisuus MR

Microsoft Mixed Reality kumppanina pystymme tarjoamaan sinulle aina tuoreimmat MR-teknologiat ja osaamisen niiden hyödyntämiseen.

Yhdistetty todellisuus (Mixed Reality, MR) tarjoaa yrityksellesi syvemmän ja luonnollisemman kokemuksen kuin mitä mobiililaitteilla tai edullisemmilla älylaseilla voidaan saada aikaiseksi. MR-teknologia yhdistää monipuolisesti käyttäjän aistit (näkö, kuulo, ele- ja puheohjaus) virtuaalisten kohteiden havainnoimiseen todellisessa ympäristössä – tästä tuleekin nimi ”yhdistetty todellisuus”.

Virtuaalitodellisuus VR

Tarjoa loppuasiakkaallesi täydellisen mukaansatempaava virtuaalinen ympäristö. Käytä virtuaalitodellisuutta tehostamassa työntekijöiden perehdytystä ja koulutusta, tai digitaalisessa markkinoinnissa ja interaktiivisessa 360° tarinankerronnassa. Aktiivinen tekeminen ja oppiminen virtuaalitodellisuudessa jää tutkitusti ja todistetusti paremmin muistiin kuin perinteiset menetelmät.

Meillä on kokemusta VR-sovellusten toteuttamisesta useille VR-laseille kuten Oculus Quest 2 sekä HP Reverb Omnicept.

XReach-etätukiratkaisu

XReach-etätukiratkaisun avulla asiantuntijasi voivat neuvoa kentällä olevia työntekijöitä live-videon välityksellä. Kenttätyöntekijä voi käyttää ongelman näyttämisessä asiantuntijalle XReach-mobiilisovellusta tai RealWear HMT-1 / Navigator 500 älylaseja. Yhdessä he pystyvät XReach-tukiportaalin ja videon välityksellä ratkomaan eteentulevat ongelmat nopeammin ja fiksummin.

Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Mikko Luukkonen

+358 50 554 3652

mikko.luukkonen@softability.fi

Tapio Pukkala

+358 40 718 0514

tapio.pukkala@softability.fi

Pinterest
Softability Oy logo

Softability Oy:n tarjonta

Lisätty todellisuus ja VR

Lisätietoja

Softability Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Softability Oy:n tarjontaa

Softability Oy:n Lisätty todellisuus ja VR -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Softability kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia