Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Andament Group ja Skarta Group Oyj luottavat Tabella Business Tools ‑ohjelmistoon konserniraportoinnissaan

Referenssi

Invencon pitkäaikainen asiakas Andament Group on laatinut juridisen konserniraportoinnin sekä yhtiöiden talouden suunnittelun Tabella Business Tools ‑ohjelmistolla pian liki kymmenen vuotta. Näihin vuosiin on mahtunut useita konsernirakennemuutoksia konsernin eri tasoilla.

Perinteisen vuosibudjetoinnin lisäksi Andament Group on laatinut Tabellalla kvartaaleittain päivittyvää ennustetta. Tabellan ominaisuudet tukevat yhtiökohtaisten suunnitelmien summausta konsernitasolle sekä valuuttamuunnoksia, jolloin manuaalista Excelissä suoritettavaa laskentaa ei tarvita ja talousosaston työ tehostuu.

Koska mikään muu ei ole varmaa kuin muutos, on ohjelmiston tuettava muutosta asiakkaan ympäristön muuttuessa, niin myös Tabella Business Toolsin. Andament-konsernissa tapahtui kesällä 2021 merkittäviä muutoksia, kun aiempi konserniyhtiö Skarta Finland Oy irrotettiin konsernista sen toteutettua käänteisen listautumisen Nasdaq First North ‑markkinapaikalle. Muutoksen yhteydessä Tabellalta vaadittiin joustoa ja muuntautumiskykyä. Listautumisessa muodostui uusi Skarta Group Oyj ‑konserni, jonka suurimpana osakkeenomistajana kalajokilainen Andament Group jatkaa. Yritysjärjestelyn jälkeen myös Skarta Group ‑konserni päätti jatkaa Tabellan käyttämistä konserniraportoinnissaan.

Tabella Business Tools tukee erinomaisesti konsernirakennemuutoksia. Rinnakkain on mahdollista katsoa yrityskauppatilanteissa toimivia yrityksiä ja konserneja eri rakenteilla riippumatta siitä, halutaanko tarkastella toteumadataa vai konsernin budjettia tai ennustetta. Elämä jatkuu Tabellassa myös muutoksista huolimatta ilman katkoksia raportoinnissa. Tabella mahdollistaa automaattieliminointien jatkumisen läpi organisaatiorakenteiden kaudesta toiseen sekä yritysjärjestelyille tyypillisten tositteiden kirjaamisen järjestelmään audit trailia vaarantamatta. Tabella Business Tools tukee myös mm. liikearvon poistojen tai muuntoeron kirjaamisen automatisoinnin.

”Asiakkaan sitoutuminen ja yhteistyö ovat avainasemassa, kun järjestelmä laitetaan taipumaan monimutkaisiin muutoksiin,” toteaa Invencon johtava konsultti Merja Jaakkola

”Tabella Business Tools ‑ohjelmisto on vastannut raportoinnin tarpeisiimme läpi muutosvaiheiden. Konsernia koskevista lukuisista erityisjärjestelyistä huolimatta Tabella on mahdollistanut raportoinnin ja budjetin sekä ennusteen laatimisen ongelmitta”, toteavat Andament Group ‑konsernin talouspäällikkö Anne Nerg sekä Skarta Group ‑konsernin talousjohtaja Sirpa Kovaniemi.

Tabella Business Tools on kustannustehokas työkalu yrityksesi raportoinnin, budjetoinnin ja ennustamisen modernisointiin sekä konsernilaskennan osa-alueisiin.

Andament Group Oy on suomalainen kehitysyhtiö, joka sijoittaa elinvoimaisiin kasvuyrityksiin. Sen pääkonttori sijaitsee Kalajoella.

Skarta Group Oyj on puhtaan tulevaisuuden rakentaja, jolla on vuosikymmenien kokemus vaativista rakennushankkeista. Yhtiön strategia pohjautuu vahvaan erikoisrakentamisosaamiseen ja sen tavoitteena on laajentaa toimintaansa tuulivoiman, aurinkoenergian ja vetyratkaisujen arvoketjussa kohti puhtaan energian kokonaishankkeita, joissa yhtiö näkee erinomaisia kasvumahdollisuuksia. Skartan pääkonttori sijaitsee Oulussa ja sillä on yli 180 työntekijää eri toimipisteissä Suomessa ja Ruotsissa.

Lisätietoja:

Merja Jaakkola, Principal-konsultti

merja.jaakkola@invenco.fi

Puh. +358 40 772 9697

Merja Jaakkola toimii Invencolla Principal-konsulttina. Tehtävät vaihtelevat asiakkaiden tarpeiden mukaan talouden asiantuntemuksen, BI-ratkaisuiden tai projektihallinnan rooleissa. Hän on ollut toteuttamassa myös Andament Group-konsernin sekä Skarta Group-konsernin yritysjärjestelyihin liittyviä projekteja yhdessä tiiminsä kanssa.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Invenco Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Andament ja Skarta Group
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Merja Jaakkola, Principal-konsultti, merja.jaakkola@invenco.fi, puh. +358 40 772 9697

Lisätietoja

Yritysprofiili Invenco kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

Tabella
konserniraportointi

Siirry yrityksen profiiliin Invenco kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Invenco - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Invenco - Muita referenssejä

Invenco - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia