Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tabella täyttää monipuolisen konserniraportoinnin tarpeet

ReferenssiAndament Group Oy on suomalainen kehitysyhtiö, joka sijoittaa elinvoimaisiin kasvuyrityksiin. Sen pääkonttori sijaitsee Kalajoella.

Skarta Group Oyj syntyi kesällä 2021, kun Andamentin aiempi konserniyhtiö Skarta Finland Oy irrotettiin konsernista ja listattiin Nasdaq First North -markkinapaikalle. Skarta on puhtaan tulevaisuuden rakentaja, jolla on vuosikymmenien kokemus vaativista rakennushankkeista. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Oulussa, ja sillä on yli 180 työntekijää eri toimipisteissä Suomessa ja Ruotsissa.

Invencon pitkäaikainen asiakas Andament Group on laatinut juridisen konserniraportoinnin sekä yhtiöiden talouden suunnittelun Tabella Business Tools ‑ohjelmistolla pian liki kymmenen vuotta. Näihin vuosiin on mahtunut useita konsernirakennemuutoksia konsernin eri tasoilla.

Tabella osoitti joustavuutensa konsernirakenteen muututtua

Invencon (nyk. osa Innofactoria) pitkäaikainen asiakas Andament Group on laatinut juridisen konserniraportoinnin sekä yhtiöiden talouden suunnittelun Tabella Business Tools -ohjelmistolla pian liki kymmenen vuotta. Perinteisen vuosibudjetoinnin lisäksi Andament Group on laatinut Tabellalla kvartaaleittain päivittyvää ennustetta. Tabellan ominaisuudet tukevat yhtiökohtaisten suunnitelmien summausta konsernitasolle sekä valuuttamuunnoksia, jolloin manuaalista Excelissä suoritettavaa laskentaa ei tarvita ja talousosaston työ tehostuu.

Vuosien saatossa Andament Groupin konsernirakenne on muuttunut useaan otteeseen. Kesällä 2021 Tabellan jousto ja muuntaumiskyky osoittautui arvokkaaksi, kun aiempi konserniyhtiö Skarta Finland Oy irrotettiin konsernista sen toteutettua käänteisen listautumisen Nasdaq First North -markkinapaikalle.

Listautumisessa muodostui uusi Skarta Group Oyj -konserni, jonka suurimpana osakkeenomistajana kalajokilainen Andament Group jatkaa. Yritysjärjestelyn jälkeen myös Skarta Group -konserni päätti jatkaa Tabellan käyttämistä konserniraportoinnissaan.

Tabella vastasi muutoksen keskellä olleen asiakkaan tarpeisiin

Konsernirakenteen muuttuminen ei aiheuttanut katkoksia Tabella Business Toolsin raportoinnissa.

Tabellassa on mahdollista katsoa yrityskauppatilanteissa toimivia yrityksiä ja konserneja eri rakenteilla riippumatta siitä, halutaanko tarkastella toteumadataa vai konsernin budjettia tai ennustetta. Lisäksi ohjelmisto mahdollistaa automaattieliminointien jatkumisen läpi organisaatiorakenteiden kaudesta toiseen sekä yritysjärjestelyille tyypillisten tositteiden kirjaamisen järjestelmään audit trailia vaarantamatta. Tabella Business Tools tukee myös mm. liikearvon poistojen tai muuntoeron kirjaamisen automatisointia.

"Tabella Business Tools -ohjelmisto on vastannut raportoinnin tarpeisiimme läpi muutosvaiheiden. Konsernia koskevista lukuisista erityisjärjestelyistä huolimatta Tabella on mahdollistanut raportoinnin ja budjetin sekä ennusteen laatimisen ongelmitta", kuvailevat Andament Group -konsernin talouspäällikkö Anne Nerg sekä Skarta Group -konsernin talousjohtaja Sirpa Kovaniemi.

Invencon johtava konsultti Merja Jaakkola puolestaan tähdentää yhteistyön tärkeyttä organisaatiorakenteen muuttuessa:

"Asiakkaan sitoutuminen ja yhteistyö ovat avainasemassa, kun järjestelmä laitetaan taipumaan monimutkaisiin muutoksiin."

**

Innofactor Oyj osti yksityisesti omistetun, dataratkaisuihin erikoistuneen Invenco Oy:n koko osakekannan 30.6.2022. Invenco Oy:n nimi muutettiin 1.7.2022 alkaen Innofactor Invenco Oy:ksi, jonka palveluksessa Invencon työntekijät jatkavat työskentelyään. Asiantuntijoiden roolit ja tehtävät pysyivät ennallaan kaupan yhteydessä.

Lue yritysostosta tarkemmin pörssitiedotteestamme.

Suosittelija:

Tabella Business Tools ‑ohjelmisto on vastannut raportoinnin tarpeisiimme läpi muutosvaiheiden. Konsernia koskevista lukuisista erityisjärjestelyistä huolimatta Tabella on mahdollistanut raportoinnin ja budjetin sekä ennusteen laatimisen ongelmitta.

Anne Nerg, talouspäällikkö, Andament Group ja Sirpa Kovaniemi, talousjohtaja, Skarta Group

Pinterest
Referenssin infoboxi
Innofactor Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Andament ja Skarta Group
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Merja Jaakkola, Innofactor

Lisätietoja

Yritysprofiili Innofactor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

Tabella
konserniraportointi

Siirry yrityksen profiiliin Innofactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Innofactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Innofactor - Muita referenssejä

Innofactor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia