Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

giosg kokemuksia

giosg kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka giosg on liittänyt referensseihinsä.

Referenssi5x vuosittainen kasvu live chat -myynnissä

"Giosg on todella arvokas partneri, koska tuote yksinkertaisesti toimii ja heidän asiakastukitiiminsä antaa apua tarvittaessa kädestä pitäen missä ikinä tarvitseekaan. Ei vain ole mahdollista rakentaa meidän kokoluokan liiketoimintaa 10€/kk -ohjelmistolla. Meidän asiakkaat ansaitsevat parasta ja giosgin ohjelmistolla he saavat sitä."

-- - Hanna-Mari Määttänen, Product Owner, Fonecta Chat

Näytä referenssi

ReferenssiK-Caara myy yli 250 autoa viemällä myyjät chattiin

"Digitalisaatio muuttaa kuluttajakäyttäytymistä ja meidän täytyy löytää uusia tapoja parantaa käyttäjäkokemusta verkossa. On tärkeää, että voimme palvella meidän asiakkaita niissä kanavissa, joita he haluavat käyttää."

-- Mikko Mykrä, Vice President, K-Auto

Näytä referenssi

ReferenssiLive chat parantaa asiakaskokemusta

"Giosgin käyttöliittymän ominaisuudet ovat ylivertaisia muihin ratkaisuihin verrattuna. He myös tukevat meitä uusilla ideoilla heidän ominaisuuksien käytöstä meidän liiketoiminnan kehittämiseksi. Tämä on sitä, mikä todella lisää arvoa ja auttaa meitä kehittämään partneriutta eteenpäin."

-- Anna Niemelä, Customer Service Manager, Neste Marketing & Services

Näytä referenssi

ReferenssiFinnair lähtee lentoon chat-keskeisellä asiakaspalvelulla

"Asiakaspalvelijamme rakastavat giosgin konsolin swimlane-näkymää. He ovat jatkuvasti ajan tasalla mitä reittejä ja lippuluokkia vierailija katsoo sillä hetkellä ja voivat muokata palveluaan sen mukaisesti.” "

-- Satu Karaksela Service Manager, Finnair

Näytä referenssi

ReferenssiJohtava kiinteistönvälitysyritys Connels Group luo uusia tulovirtoja

"Live chat mahdollistaa meidän myyntitiimin antaa henkilökohtaista huomiota ja tukea silloin kun se parhaiten sopii asiakkaillemme. Palaute ja tulokset mitä olemme saaneet ovat olleet hyvin positiivisia."

-- Anthony Glasgow, Connells Group Chief Information Officer

Näytä referenssi

ReferenssiThe University of Derby Online Learning - Live chat hakemusmäärän kasvattajana

"On mahtavaa voida kommunikoida meidän verkkovierailijoiden kanssa välittömästi. Kyky auttaa ja vastata kysymyksiin saman tien on nostanut merkittävästi UDOLin tasoa erinomaiseen asiakaspalveluun, josta olemme saaneet erittäin positiivista palautetta.” "

-- Julia Evans – Web, Social and Digital Media Coordinator, The University of Derby Online Learning

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin giosg kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Giosg:n referenssit

Giosg:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia