Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

5x vuosittainen kasvu live chat -myynnissä

Referenssi

Fonecta oli jo iso tekijä asiakaspalvelun ulkoistamispartnerina, mutta he halusivat laajentaa liiketoimintaansa lisäämällä live chatin yhdeksi kanavistaan.
Asiakaspalvelun lisäksi Fonecta tarjoaa PK-yrityksille myös liidien tuotantoa. Yhtenä syynä laajentaa live chattiin oli, että myös tästä lupauksesta pidettäisiin kiinni.

Ratkaisu

Fonecta halusi luotettavan, vakaan chat -ohjelmiston ja valitsi giosgin. Fonecta tarjoaa avaimet käteen -palvelua tarkoittaen, että he hoitavat chat -palvelun asennuksen ja konfiguroinnin. Tämän jälkeen Fonectan ammattitaitoiset asiakaspalvelijat ryhtyvät toimeen ja aloittavat tarjoamaan asiakastukea ja liidien tuotantoa live chat -palvelun avulla.

Heillä on tällä hetkellä yli 25 henkilöä myymässä ratkaisua ja yli 300 asiakasta. Koko asiakaskunnasta huolehtiminen onnistuu vain 30 asiakaspalvelijan voimin live chat -ohjelmistolla. Lukuisten asiakastapausten hoitaminen saman asiakaspalvelijan toimesta onnistuu giosgin reaaliaikaisen analytiikan ja Fonectan järjestelmän saumattoman integraation avulla.

Tulokset

Selkeä käyttöliittymä ja käytännönläheinen tuki on auttanut Fonectaa kasvattamaan nopeasti heidän live chat -palveluliiketoimintaansa jopa siihen pisteeseen, että he ottivat markkinajohtajan aseman vain 18 kuukaudessa. Heidän vuosittainen kasvunsa vuonna 2017 oli satoja prosentteja ja samaa odotetaan myös vuodelta 2018.

Heidän kasvunsa perustuu kykyyn tehdä selvää tulosta asiakkailleen: 50% kaikkien asiakkaiden keskustelijoista konvertoidaan myyntiliideiksi. Reaaliaikainen informaatio, jota giosg tarjoaa asiakaspalvelijoille, auttaa heitä tarjoamaan omille asiakkailleen oikeat vastaukset ja tätä kautta ansaitsemaan näiltä tarvittavat tiedot arvokkaiksi liideiksi käännyttämiseksi.

Nopean kasvun on tehnyt mahdolliseksi läheinen suhde giosgin kanssa. Kun Fonectan asiakaskunta kasvaa, he huomaavat yhä uusia ominaisuuksia, joita he tarvitsevat tehokkaan asiakaspalvelun tarjoamiseen. Kun näin tapahtuu, giosg vastaa nopeasti ja kehittää ratkaisut, joita asiakas tarvitsee. Lopputuloksena on yli 200 uutta asiakasta - kaikki hankittu luotettavan live chat -palvelun avulla.

“Giosg on todella arvokas partneri, koska tuote yksinkertaisesti toimii ja heidän asiakastukitiiminsä antaa apua tarvittaessa kädestä pitäen missä ikinä tarvitseekaan. Ei vain ole mahdollista rakentaa meidän kokoluokan liiketoimintaa 10€/kk -ohjelmistolla. Meidän asiakkaat ansaitsevat parasta ja giosgin ohjelmistolla he saavat sitä.”

- Hanna-Mari Määttänen, Product Owner, Fonecta Chat

Suosittelija:

Giosg on todella arvokas partneri, koska tuote yksinkertaisesti toimii ja heidän asiakastukitiiminsä antaa apua tarvittaessa kädestä pitäen missä ikinä tarvitseekaan. Ei vain ole mahdollista rakentaa meidän kokoluokan liiketoimintaa 10€/kk -ohjelmistolla. Meidän asiakkaat ansaitsevat parasta ja giosgin ohjelmistolla he saavat sitä.

- Hanna-Mari Määttänen, Product Owner, Fonecta Chat

Pinterest
Referenssin infoboxi
giosg logo

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili giosg kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Myynti

Omat tagit

chat
livechat
giosg

Siirry yrityksen profiiliin giosg kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

giosg - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

giosg - Muita referenssejä

giosg - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia