Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Asuntoyhtymä vei botin asuntoportaaleihin ja sai 300 uutta liidiä

ReferenssiTutustu Asuntoyhtymän Essi Kiiverin tarinaan siitä, miten he veivät botin asuntoportaaleihin ja saivat uudessa kanavassa 100 uutta yhteydenottoa kuukaudessa parantaen samalla asiakaskokemusta!

Haaste

Halusimme lähteä parantamaan yhteydenottokanaviamme monipuolisempaan suuntaan. Varsinkin vuokra-asuntomarkkinoinnin näkökulmasta pelkkien formien ja puhelin- sekä sähköpostikanavien käyttö ei tuntunut meistä enää riittävältä. Omien sivujemme lisäksi Oikotien ja Vuokraoven asuntoportaalit ovat meille hyvin tärkeitä, sillä haluamme olla läsnä asiakkaiden käyttämissä kanavissa. Näin ollen uuden lähestymistavan tarjoaminen kyseisillä sivustoilla oli kehityslistallamme. Tavoitteena oli saada asiakkaille mahdollisimman simppeli ja helppokäyttöinen kommunikaatiokanava. Jos asiakkaille heräisi kysymyksiä, pitäisi näihin olla apu välittömästi tarjolla. Palloittelimme eri ideoita, ja botti tuntui selkeältä ratkaisulta meidän kehitystarpeeseemme uuden lähestymistavan saralta. 

Giosg apuun

Organisaationa haluamme olla edelläkävijä monella rintamalla ja moderni palveluntarjoaja vuokra-asuntomarkkinoilla. Haluamme kehittää, kehittyä ja löytää toimivia ratkaisuja. Giosg vaikutti heti yritykseltä, joka tuntui tukevan meidän visiota uuden lähestymistavan tarjoamisessa. Botti-tarjoajia vertailtaessa giosgin monipuoliset referenssit pistivät silmään. Asiakkaat eri aloilta mainioin tuloksin kertoivat siitä, että palvelu on räätälöitävissä tapauskohtaisesti. Refejen lisäksi giosgin alustan selkeys ja helppokäyttöisyys oli meille tärkeää. Lähdimme giosgin bottien kanssa liikkeelle. 

Giosgin avulla saimme botin suoraan Oikotien ja Vuokraoven sivuille meidän asuntoilmoituksiin. Laitoimme botin sisään kaksi erilaista yhteydenottoformia; toinen asunnon vuokraamiseen ja toinen asunnon esittelyajan varaamiseen. 

Teknisen tuen ja nopean palvelun saatavuus botti-tarjoajalta oli meille ensisijaisen tärkeää, sillä meillä ei ole erillistä IT-osastoa. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä giosgin tukeen käyttöönoton lisäksi hienosäätöjen ja jatkokehityksen kanssa. Apu ja ratkaisu ongelmaan ollaan saatu aina muutaman päivän sisään. 

Tulokset

Olemme onnistuneet tuomaan onnistuneesti uuden yhteydenottokanavan palvelutarjontaamme. Kolmen kuukauden sisään olemme saaneet yli 300 uutta yhteydenottopyyntöä botin kautta. Hienoa on, että nämä 100 uutta kuukausittaista liidiä ovat tulleet perinteisten kanavien liidimäärien ohella eikä näiden kustannuksella. Olemme myös iloisia, että uusien kontaktien tuoman lisäarvon lisäksi asiakkailta on tullut positiivista palautetta nopeiden vastausten johdosta. Tulevaisuuden suunnitelmiimme kuuluu chatin käyttöönotto, jonka toivomme parantavan asiakaskokemusta ennestään!

 

"Teemme sijoituspäätöksiä pitkän aikavälin tähtäimellä, ja samaa periaatetta käytämme myös sopivien yhteistyökumppaneiden löydyttyä. Tehokkaan ja toimivan alkutaipaleemme perusteella uskomme, että tarinamme giosgin kanssa on vasta aluillaan."

Essi Kiiveri, Project Manager, Asuntoyhtymä Group Oy

Suosittelija:

Essi Kiiveri, Project Manager, Asuntoyhtymä Group Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
giosg logo

Tiedot

Tilaaja: Asuntoyhtymä
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Essi Kiiveri, Project Manager, Asuntoyhtymä Group Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili giosg kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Kiinteistöala

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin giosg kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

giosg - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

giosg - Muita referenssejä

giosg - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia