Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Live chat parantaa asiakaskokemusta

ReferenssiNeste uskoo, että digitaalisten palveluiden kysyntä tulee vain kasvamaan heidän alallaan tulevaisuudessa joten he halusivat ottaa varaslähdön näiden prosessien kehittämisessä.


Haaste

Nesteen valikoima koostuu erilaisista tuotelinjoista, joilla on erilaiset asiakaskuntansa, joihin sitten vielä sisältyy omat ostajansa yksilöllisineen tarpeineen. Digitaalisten palveluiden kysynnän jatkaessa kasvuaan, Neste haluaa tarjota kätevän itsepalvelukokemuksen omilla verkkosivuillaan. Tästä kasvavasta trendistä huolimatta Neste on saanut saman verran verkkosivuihinsa liittyviä sähköposteja kuin ennenkin, mikä kertoo, että on paljon tehtävää optimaalisen itsepalvelukokemuksen luomiseksi.

Giosg avuksi

Haasteen selättämiseksi Neste halusi löytää tehokkaan ratkaisun, joka lopulta johti markkinoiden parhaan chat-palvelun etsintään. Erilaisia vaihtoehtoja vertailtaessa giosgin palveluita suositeltiin ja näin yhteistyö yritysten välillä sai alkunsa.
Tänä päivänä Nesteellä on tiimi koulutettuja chat-asiakaspalvelijoita, jotka tarjoavat tukea verkossa tietyillä verkkosivuilla, joilla asiakkaat voivat esimerkiksi tilata lämmitysöljyä. Nesteen myyntihenkilöstöllä on yleensä chat-vuoro 7:00-17:00 maanantaista perjantaihin. Chat-keskustelujen hoitamisen lisäksi sama henkilöstö hoitaa myös samanaikaisesti saapuvat sähköpostit.

Tulokset

Kiitos älykkään workflow-ratkaisun, joka määrittää milloin ja missä verkkosivun live chat-palvelua tarjotaan, Neste on onnistunut auttamaan asiakkaitaan löytämään tarvitsemansa tiedon ja tekemään tilaukset tehokkaasti verkkosivuillaan.
Asiakkaat ovat ottaneet live chatin innolla vastaan. Heiltä saadun palautteen ja usein kysyttyjen kysymysten perusteella Neste on onnistunut kehittämään verkkosivujaan vastaamaan asiakastarpeisiin ja yrityksen tavoitteisiin paljon paremmin. Käytännön tasolla tämä on johtanut esimerkiksi verkkosivuja koskevien sähköpostien määrän merkittävään laskuun, jolloin asiakaspalvelijat ovat voineet keskittyä toisiin tehtäviin.

Mitä seuraavaksi?

Neste etsii aktiivisesti uusia mahdollisuuksia laajentaa live chat-palvelun käyttöä ottamalla käyttöön uusia ja edistyksellisimpiä ominaisuuksia. Yritys on erityisesti kiinnostunut tekoälyn tuomisesta chattiin.

Jatkuvan asiakaskokemuksen kehittämisen varmistamiseksi Neste mittaa asiakastyytyväisyyttä NPS:n ja live chat-palvelun integraation avulla. Suomessa onnistuneen live chatin käyttöönoton myötä myös Nesteen Viron toimipiste on päättänyt aloittaa live chat-asiakaspalvelun tarjoamisen omilla verkkosivuillaan.

“Giosgin käyttöliittymän ominaisuudet ovat ylivertaisia muihin ratkaisuihin verrattuna. He myös tukevat meitä uusilla ideoilla heidän ominaisuuksien käytöstä meidän liiketoiminnan kehittämiseksi. Tämä on sitä, mikä todella lisää arvoa ja auttaa meitä kehittämään partneriutta eteenpäin.”

- Anna Niemelä, Customer Service Manager, Neste Marketing & Services

Suosittelija:

Giosgin käyttöliittymän ominaisuudet ovat ylivertaisia muihin ratkaisuihin verrattuna. He myös tukevat meitä uusilla ideoilla heidän ominaisuuksien käytöstä meidän liiketoiminnan kehittämiseksi. Tämä on sitä, mikä todella lisää arvoa ja auttaa meitä kehittämään partneriutta eteenpäin.

Anna Niemelä, Customer Service Manager, Neste Marketing & Services

Pinterest
Referenssin infoboxi
giosg logo

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili giosg kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Omat tagit

Live Chat
giosg

Siirry yrityksen profiiliin giosg kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

giosg - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

giosg - Muita referenssejä

giosg - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia