Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Johtava kiinteistönvälitysyritys Connels Group luo uusia tulovirtoja

ReferenssiLue kuinka kasvatimme Connell Groupin live chatin konversioasteen 8% aina 30% asti tehokkaiden ohjelmistotyökalujen avulla.

Haaste

Vuonna 2015 johtava kiinteistönvälitys- ja kiinteistöpalveluyritys Connels Group tarvitsi uusia tapoja kerätä uutta kassavirtaa sen monilta eri sivustoilta.


Tähän asti suurin osa heidän liikevaihdostaan tuli asuntojen hinta-arvioinneista, jotka, kyseiseen aikaan, pystyttiin varaamaan vain kyselylomakkeen kautta tai puhelimen välityksellä soittamalla johonkin sivukonttoriin.

Tässä oli kuitenkin ongelmana, että molemmat vaihtoehdot olivat riippuvaisia verkkovierailijoiden sitoutumisesta viedä koko prosessi alusta loppuun. Connells tarvitsi helpomman tavan heidän vierailleen ottaa yhteyttä ja rohkaista useampaan hinta-arviointiin.

Giosg avuksi

Connells valitsi giosgin kumppanikseen ja implementoi meidän markkinoiden johtavat ratkaisut sen monille eri sivustoilleen.

Lisäkyky ottaa yhteyttä ja kohdata vierailijat giosgin live chat -palvelulla, näkyi Connelssilla äkillisenä ja merkittävänä nousuna asuntojen hinta-arvioiden varauksissa chatin kohdentamisominaisuuksien avulla.

Connells Group ei vain järjestänyt chatin käyttäjäkoulutuksia asiakaspalvelijoilleen, vaan myös räätälöivät giosg Live Chat -palvelun tarpeisiinsa sopivaksi. He asettivat standardivastauksia ja automatisoituja viestejä, mikä mahdollisti asiakapalvelijoiden tehdä enemmän.

Connells määritti myös chat-painikkeen ja chat-ikkunan siten, että ne kertoivat suoraan mitä chat -keskustelu pitäisi sisällään, mikä auttoi asiakaspalvelijoita parantamaan merkittävästi vastausaikoja ja tekemään palvelusta henkilökohtaisemman - näin asiakkaat tavoittavat välittömästi oikean tiimin ja saavat asiantuntevaa apua joka kerta.

Tulokset

Alunperin 8% Connells Groupin chat -keskusteluista päätyi asunnon hinta-arvioon. Kun halutut chat -modifioinnit oltiin tehty järjestelmällisen koulutuksen ja yhteistyön jälkeen, he onnistuivat kasvattamaan konversioastetta keskusteluista hinta-arviointeihin 30%.
Mainio tulos oli myös, kun asuntojen hinta-arviointien määrä kasvoi, mutta itse keskusteluiden lukumäärä väheni, tarkoittaen giosgin onnistumista Connells Groupille tulevien merkitsemättömien keskusteluiden minimoinnissa.

Systeemien kehitys ei kuitenkaan loppunut tähän. Jotta liidien hankintaa ja asiakaspalvelun toimivuutta pysyttäisiin yhä parantaa, Connell Group otti käyttöön automaattisen takaisinsoittopalvelun toimistoaikojen ulkopuolella.

“Live chat mahdollistaa meidän myyntitiimin antaa henkilökohtaista huomiota ja tukea silloin kun se parhaiten sopii asiakkaillemme. Palaute ja tulokset mitä olemme saaneet ovat olleet hyvin positiivisia.”

Anthony Glasgow, Connells Group Chief Information Officer

Suosittelija:

“Live chat mahdollistaa meidän myyntitiimin antaa henkilökohtaista huomiota ja tukea silloin kun se parhaiten sopii asiakkaillemme. Palaute ja tulokset mitä olemme saaneet ovat olleet hyvin positiivisia.”

Anthony Glasgow, Connells Group Chief Information Officer

Pinterest
Referenssin infoboxi
giosg logo

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili giosg kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Myynti

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Omat tagit

giosg

Siirry yrityksen profiiliin giosg kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

giosg - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

giosg - Muita referenssejä

giosg - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia