Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

The University of Derby Online Learning - Live chat hakemusmäärän kasvattajana

Referenssi

The University of Derby Online Learning (UDOL) on johtava etäopiskeluun erikoistuva Derbyn yliopiston yksikkö. Jo vuodesta 2001, Derbyn yliopisto on tarjonnut verkko-opetusta opiskelijoille, jotka ovat tarvinneet joustavuutta opintoihinsa.

Näiden suosittujen verkkokurssien kysynnän kasvaessa yliopisto on oppinut räätälöimään kurssisisällön juuri tähän ympäristöön sopivaksi. Vuonna 2011, kun etäopiskelumoduulien suosio jatkoi kasvuaan, Derbyn yliopisto perusti UDOLin.

Haaste

Ennen UDOL luotti siihen, että sen verkkovierailijat täyttivät yhteystietolomakkeen tai soittivat lisätiedon perässä, mutta nämä keinot eivät palvelleet kunnolla nopeiden vastausten perässä olevia tulevia opiskelijoita.

Verkkolomake vaati monen kentän täyttämistä ja puhelimeen vastaaminen yleisesti vaatii aikaa ja rahaa, puhumattakaan pelottavankin vaativien ulkomaan puheluiden osalta.

UDOL halusi tarjota heidän verkkovierailijoilleen helppopääsyisen ja tehokkaan tavan puhua heille ja ratkaista kyselyt niin nopeasti kuin mahdollista.
Giosg avuksi

Oli nopeasti selvää, että live chat -palvelu olisi UDOLille tehokas tapa kohdata verkkovierailijansa, ja onnistuneen pilotin jälkeen he valitsivat giosgin chat-kumppanikseen.

UDOLille giosgin joustavuus, helppokäyttöisyys ja helposti saatavilla oleva raportointi nousi ratkaisevaksi tekijäksi chatin valinnassa. Näiden lisäksi suureena valttina toimi chatin “tikitys” - ääni, joka käynnistyy kun vierailija on jätetty chattiin odottamaan - mikä sitten varmistaa etteivät asiakaspalvelijat menetä yhtäkään kiireellistä keskustelua prospektien kanssa.

Projektin alussa UDOLin live chat -palvelua hoiti 1 asiakaspalvelija osa-aikaisesti. Sittemmin tämä on laajentunut koskemaan 5 tiimin jäsentä.

Tulokset

UDOL on huomannut, että verkkovierailijoilla, jotka käyttävät live chat -palvelua ja saavat henkilökohtaisia ja ajankohtaisia vastauksia kysymyksiinsä, on korkea konversioaste.

Lisäksi live chat -palvelu on parantanut merkittävästi heidän asiakaspalveluaan, joka on saanut ylistystä heidän verkkovieralijoiltaan.

Seuraavaksi he aikovat käyttää giosgin ohjelmistoa tehdäkseen live chatin saataville 24/7.

“On mahtavaa voida kommunikoida meidän verkkovierailijoiden kanssa välittömästi. Kyky auttaa ja vastata kysymyksiin saman tien on nostanut merkittävästi UDOLin tasoa erinomaiseen asiakaspalveluun, josta olemme saaneet erittäin positiivista palautetta.”

Julia Evans – Web, Social and Digital Media Coordinator, The University of Derby Online Learning

Suosittelija:

“On mahtavaa voida kommunikoida meidän verkkovierailijoiden kanssa välittömästi. Kyky auttaa ja vastata kysymyksiin saman tien on nostanut merkittävästi UDOLin tasoa erinomaiseen asiakaspalveluun, josta olemme saaneet erittäin positiivista palautetta.”

Julia Evans – Web, Social and Digital Media Coordinator, The University of Derby Online Learning

Pinterest
Referenssin infoboxi
giosg logo

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili giosg kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Omat tagit

giosg

Siirry yrityksen profiiliin giosg kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

giosg - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

giosg - Muita referenssejä

giosg - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia