logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Giosg tarjoaa yrityksille digitaaliset työkalut asiakkaiden ja vierailijoiden kohtaamiseen verkossa. Me autamme luomaan merkityksellisiä kohtaamisia, palvelemaan tehokkaammin ja kasvattamaan liiketoimintaasi.

giosg

Yritysesittely

giosg on vuonna 2011 perustettu suomalainen ohjelmistotalo, joka yhdistää datan ja tekoälyn toimintorikkaalla teknologialla ja tarjoaa digitaaliset työkalut oikean henkilön kohtaamiseen verkossa oikeaan aikaan. Me autamme sinua luomaan merkityksellisiä kohtaamisia, palvelemaan tehokkaammin ja kasvattamaan liiketoimintaasi.

Tähtäämme siihen, että yritysten tulisi voida tehdä enemmän vähemmällä. Päätuotteemme markkinoiden johtavan Live Chatin lisäksi annamme sinulle työkalut kaikenlaisen interaktiivisen sisällön, kuten chatbottien ja bannereiden, luomiseen, julkaisemiseen ja hallitsemiseen. Palvelemme jo yhteensä 500 yritysasiakasta kolmesta maasta ja kaupungista käsin. Helsingissä, Tukholmassa ja Lontoossa meidän kasvavaan joukkoon kuuluu jo 65 giosgilaista.
Työntekijöitä 65
Y-tunnus 2388009-8
Perustettu 2011
Www Kotisivut
Puh
E-mail sales@giosg.com

Toimipaikat     Helsinki

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakaspalvelu, BI ja raportointi, Markkinointi, Myynti, Viestintä

Erikoisosaaminen: Big Data, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Verkkokaupparatkaisut, Integraatiot

Teknologia:

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, IT, Kauppa, Telekommunikaatio

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Valmisohjelmisto

Omat tagit: giosg, Analytiikka, asiakaskokemus, kaupan digitaaliset ratkaisut, myynninedistäminen, softa, verkkokauppa, chat

Sosiaalisessa mediassa

giosg - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Referenssi5x vuosittainen kasvu live chat -myynnissä

"Giosg on todella arvokas partneri, koska tuote yksinkertaisesti toimii ja heidän asiakastukitiiminsä antaa apua tarvittaessa kädestä pitäen missä ikinä tarvitseekaan. Ei vain ole mahdollista rakentaa meidän kokoluokan liiketoimintaa 10€/kk -ohjelmistolla. Meidän asiakkaat ansaitsevat parasta ja giosgin ohjelmistolla he saavat sitä."

-- - Hanna-Mari Määttänen, Product Owner, Fonecta Chat

Näytä referenssi

ReferenssiK-Caara myy yli 250 autoa viemällä myyjät chattiin

"Digitalisaatio muuttaa kuluttajakäyttäytymistä ja meidän täytyy löytää uusia tapoja parantaa käyttäjäkokemusta verkossa. On tärkeää, että voimme palvella meidän asiakkaita niissä kanavissa, joita he haluavat käyttää."

-- Mikko Mykrä, Vice President, K-Auto

Näytä referenssi

ReferenssiLive chat parantaa asiakaskokemusta

"Giosgin käyttöliittymän ominaisuudet ovat ylivertaisia muihin ratkaisuihin verrattuna. He myös tukevat meitä uusilla ideoilla heidän ominaisuuksien käytöstä meidän liiketoiminnan kehittämiseksi. Tämä on sitä, mikä todella lisää arvoa ja auttaa meitä kehittämään partneriutta eteenpäin."

-- Anna Niemelä, Customer Service Manager, Neste Marketing & Services

Näytä referenssi

ReferenssiFinnair lähtee lentoon chat-keskeisellä asiakaspalvelulla

"Asiakaspalvelijamme rakastavat giosgin konsolin swimlane-näkymää. He ovat jatkuvasti ajan tasalla mitä reittejä ja lippuluokkia vierailija katsoo sillä hetkellä ja voivat muokata palveluaan sen mukaisesti.” "

-- Satu Karaksela Service Manager, Finnair

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

giosg - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Giosg Live Chat tarjoaa markkinoiden johtavan ratkaisun palvella asiakkaitasi tehokkaimmalla mahdollisella tavalla. Ota kaikki irti meidän älykkäistä ominaisuuksista ja kasvata myyntiäsi ja kohtaa asiakkaasi. Laajenna..

Markkinointi

Interaction Designer mahdollistaa interaktiivisen sisällön luonnin ja julkaisun mutkattomasti ilman koodaustaitoja. Hyödy korkeasta ROI:sta, tavoita vierailijasi nopeammin äläkä missaa yhtäkään liidiä!

Erikoisosaaminen

Big Data

giosgin tekoäly ja workflow-ratkaisut auttavat sinua automatisoimaan eri prosesseja niin asiakaspalvelussa, myynnissä kuin markkinoinnissakin. Osaamme tulkita dataa niin, että oikeat ja merkitykselliset asiakkaat..

Integraatiot

Meillä on monia valmiita ratkaisuja yrityksesi eri järjestelmien integraatioihin. Kokeiltujen ja testattujen integraatioiden lisäksi uusien tekeminen giosgin palveluiden kanssa on helppoa. Toivotamme integraatioita tekevät..

giosg - Referenssit

giosg - Bloggaukset

giosg - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

giosg - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

yrityskulttuuri kuva

We are constantly looking for more talents to create only meaningful interactions with us.

At giosg our vision is to reimagine, redefine and revalue the interaction between organisations and people in the digital world. Interactions with impact, with meaning, with outcome, with purpose. We want to become the go-to brand in customer engagement, spring-boarding the relevance and productivity of every touchpoint to optimise everyone’s most valuable resource: time. 


This wouldn't be possible without our most important asset - people. What we consider cool is the amount of potential and the opportunity to do big things at giosg. We value motivation and passion without forgetting to keep it real. We have a work environment where everyone are free to share their ideas (even the crazy ones). 


We are constantly looking for more talents to create only meaningful interactions with us. 


Visit our careers page to find out more careers.giosg.com

giosg - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

giosg kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku