logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Autan digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median suunnittelussa ja toteuttamisessa valmentavalla otteella. Jatkuvalla kehittämisellä ja yhteistyöllä saamme aikaan tuloksia ja samalla kasvatat osaamistasi markkinoinnin toteuttamisesta.

Digimarkkinointitoimisto Flumenia Oy

Yritysesittely

Kumppanuus Flumenian kanssa sisältää markkinoinnin suunnittelua ja digimarkkinoinnin eri osa-alueiden valmennusta markkinointihenkilöstön kanssa. Voit myös ulkoistaa digimarkkinoinnin kokonaisuuden kokeneelle ammattilaiselle, jolloin toimin markkinointipäällikkönä/digimarkkinoinnin toteuttajana ja vastaan markkinoinnin suunnittelusta sekä tuloksellisista toimenpiteistä yhteistyössä määriteltyjen tavoitteiden mukaisesti.Tehdään yhdessä markkinoinnistasi vaikuttavaa.

Autan yritystäsi sijoittumaan paremmin hakukoneessa, tuottamaan ostamista tukevaa ja houkuttelevaa sisältöä, tavoittamaan asiakkaat eri kanavissa sekä tekemään asiakashankinnasta mahdollisimman vaivatonta – verkkokaupalla tai ilman.
Työntekijöitä 1
Y-tunnus 2934061-5
Perustettu 2018
Www Kotisivut
Puh +358504383350
E-mail sanna@flumenia.fi

Toimipaikat     Jyväskylä

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Markkinointi

Erikoisosaaminen: Analytiikka

Teknologia:

Toimialakokemus:

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö

Omat tagit: Digimarkkinointitoimisto Flumenia, digimarkkinointi, facebook, facebook mainonta, Facebook-markkinointi, Sosiaalinen media, kouluttaminen, valmennus, Google Ads, Google Analytics, Hakukonenäkyvyys, hakukonemarkkinointi, hakukoneoptimointi, Hakukonemainonta, Sisällöntuotanto, inbound-markkinointi, inbound, markkinoinnin automaatio, Hubspot, active campaign, sähköpostimarkkinointi, some-analyysi, somemarkkinointi, Strateginen suunnittelu, instagram, LinkedIn, twitter, instagram-mainonta

Jäsenyydet

suomen-yrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Digimarkkinointitoimisto Flumenia - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiDigimarkkinoinnin toimintamalli ja suunnitelma eri osa-alueiden kehittämisestä.

"Ison organisaatiomuutoksen jälkeen meillä oli tarve miettiä digimarkkinointi kokonaan uusiksi. Sannan kanssa selkiytimme digimarkkinoinnin tavoitteet ja mittarit sekä edistimme analytiikan seurantaa. Hänellä on kyky yksinkertaistaa alati muuttuvien teknologioiden viidakkoa ja tehdä digimarkkinoinnista helposti lähestyttävää. "

-- Niina Luttinen, Gradia.

Näytä referenssi

ReferenssiPaikallisen yrityksen markkinointi digitaalisissa kanavissa – Ritun Puutarha

"OIemme ideoineet uusia sisältöjä ja jatkuvuutta some-markkinoinnin tekemiseen. Hän rakentaa markkinointia asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiden. Tarvittaessa hän neuvoo ja opastaa eri työkalujen käytössä. Vaikka myyntiaika on 6 viikkoa vuodessa, on tärkeää ylläpitää kanavia aktiivisesti jo ennen sesonkia. Myyntisesongin aikana on tärkeä herättää asiakkaiden kiinnostus ja.."

-- Ritva Peltonen, yrittäjä

Näytä referenssi

ReferenssiJyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYY

"Kokonaisuutena olen hyvin tyytyväinen aikaansaannokseemme. Käsitelty kokonaisuus valaisi hyvin verkkoviestinnän keinoja ja mahdollisuuksia ja etenkin näihin liittyviä työkaluja ja statistiikkaa. Markkinointisuunnitelma vastaa yhteisesti käsiteltyä linjaa ja auttaa meitä konkreettisten toimenpiteiden valitsemisessa."

-- Mari Lähteenmäki, viestintäsuunnittelija

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Digimarkkinointitoimisto Flumenia - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Nykyaikainen markkinointi on jatkuvaa tekemistä – asiakkaiden auttamista, vaikuttamista ja parempia kohtaamisia verkossa. Käytössäsi on markkinoinnin osaaja, joka on parhaimmillaan kokonaisuuksissa, joissa yhdistyvät..

Digimarkkinointitoimisto Flumenia - Referenssit

Digimarkkinointitoimisto Flumenia - Bloggaukset

Digimarkkinointitoimisto Flumenia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Digimarkkinointitoimisto Flumenia - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Digimarkkinointitoimisto Flumenia - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Digimarkkinointitoimisto Flumenia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku