Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digimarkkinointitoimisto Flumenia kokemuksia

Digimarkkinointitoimisto Flumenia kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Digimarkkinointitoimisto Flumenia Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiDigimarkkinoinnin toimintamalli ja suunnitelma eri osa-alueiden kehittämisestä.

"Ison organisaatiomuutoksen jälkeen meillä oli tarve miettiä digimarkkinointi kokonaan uusiksi. Sannan kanssa selkiytimme digimarkkinoinnin tavoitteet ja mittarit sekä edistimme analytiikan seurantaa. Hänellä on kyky yksinkertaistaa alati muuttuvien teknologioiden viidakkoa ja tehdä digimarkkinoinnista helposti lähestyttävää. "

-- Niina Luttinen, Gradia.

Näytä referenssi

ReferenssiPaikallisen yrityksen markkinointi digitaalisissa kanavissa – Ritun Puutarha

"OIemme ideoineet uusia sisältöjä ja jatkuvuutta some-markkinoinnin tekemiseen. Hän rakentaa markkinointia asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiden. Tarvittaessa hän neuvoo ja opastaa eri työkalujen käytössä. Vaikka myyntiaika on 6 viikkoa vuodessa, on tärkeää ylläpitää kanavia aktiivisesti jo ennen sesonkia. Myyntisesongin aikana on tärkeä herättää asiakkaiden kiinnostus ja.."

-- Ritva Peltonen, yrittäjä

Näytä referenssi

ReferenssiJyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYY

"Kokonaisuutena olen hyvin tyytyväinen aikaansaannokseemme. Käsitelty kokonaisuus valaisi hyvin verkkoviestinnän keinoja ja mahdollisuuksia ja etenkin näihin liittyviä työkaluja ja statistiikkaa. Markkinointisuunnitelma vastaa yhteisesti käsiteltyä linjaa ja auttaa meitä konkreettisten toimenpiteiden valitsemisessa."

-- Mari Lähteenmäki, viestintäsuunnittelija

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Digimarkkinointitoimisto Flumenia kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digimarkkinointitoimisto Flumenia Oy:n referenssit

Digimarkkinointitoimisto Flumenia Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia