Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kasvuyrityksen markkinointi – Howspace

ReferenssiHowspace on kansainvälistä kasvua hakeva SaaS-yritys, joka kehittää tekoälyä (AI) hyödyntävää digitaalisen fasilitoinnin ja oppimisen verkkoalustaa työyhteisöjen sekä koulutus- ja konsultointiorganisaatioiden työn tueksi.

Flumenia on tukenut Howspacea digimarkkinoinnissa, erityisesti sosiaalisen median sisällöntuotannossa sekä mainonnassa ja kanavien kehittämisessä, ulkoistettuna markkinoinnin toteuttajana. Pitkäaikainen yhteistyö on koostunut digitaalisen markkinoinnin suunnittelusta ja toteuttamisesta, analytiikan kehittämisestä sekä sosiaalisen median sisällöntuotannosta ja maksetusta mainonnasta.

Saatuja tuloksia: Sisältömarkkinointi on tuonut kasvua niin verkkosivuston kävijämäärässä ja ennen kaikkea verkkokanavien kautta tulleiden liidien ja uusien asiakkaiden määrässä. Flumenian kanssa jatkuvan yhteistyön tuloksia mitataan uusien asiakaskontaktien ja markkinoinnin toimenpiteiden aikaansaamien laadukkaiden liidien määrän kasvulla.

Eri asiakassegmenteille kohdennetuilla tapahtumilla on ollut iso rooli uusasiakashankinnassa ja tuotteeseen tutustumisessa. Markkinointiyhteistyö Flumenian kanssa on tuottanut yli 3000 osallistujaa ja yli 2000 uutta kontaktia kilpaillulla toimialalla Suomen ja Ruotsin markkinoilla. Lisäksi Flumenia on toteuttanut kv-markkinoinnin toimenpiteitä Pohjois-Amerikkaan ja Eurooppaan. Sosiaalisen median markkinoinnilla on rooli myös uusien markkinoiden avaamisessa sekä myynnin ja markkinoinnin tukemisessa: mainosvariaatiot auttavat markkinakohtaisen viestinnän kehittämisessä aikaansaatujen tuloksien pohjalta.

Lue koko asiakastarina: https://www.flumenia.fi/referenssit/kasvuyrityksen-markkinointi-howspace/

Suosittelija:

Kasvuyrityksen markkinoinnissa korostuvat automatiikan hyödyntäminen, myynnin ja markkinoinnin yhteistyö, sisältömarkkinoinnin tuotanto ja tapahtumamarkkinointi. Uusia markkinoita avattaessa käyttöön on valjastettava laaja kirjo digimarkkinoinnin toimenpiteitä. Tavoitteenamme on skaalata verkkokanavien avulla myyntiämme kansainvälisillä markkinoilla. Flumenia on tukenut meitä tässä työssä pitkään ja auttanut paitsi suuntaamaan tekemistämme uusille markkinoille, myös laajentamaan tunnettuuttamme Suomen markkinassa. Yhteistyö on aina ollut joustavaa ja mutkatonta.

Hanna Liimatainen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Digimarkkinointitoimisto Flumenia Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Howspace
Ajankohta: 2018 - 2022

Lisätietoja

Yritysprofiili Digimarkkinointitoimisto Flumenia kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Markkinointi
Myynti

Toimialakokemus

IT

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö

Omat tagit

b2b-markkinointi
digitaalinen markkinointi

Siirry yrityksen profiiliin Digimarkkinointitoimisto Flumenia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digimarkkinointitoimisto Flumenia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Digimarkkinointitoimisto Flumenia - Muita referenssejä

Digimarkkinointitoimisto Flumenia - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia