Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

MKO Ympäristöpalvelut – sisältömarkkinoinnilla suunnitelmallisuutta markkinointiin

ReferenssiMKO Ympäristöpalvelut on Keski-Suomen suurin jätteiden vastaanottaja ja käsittelijä, joka keskittyy etenkin rakentamisesta sekä teollisuudesta syntyvien jätteiden vastuulliseen lajitteluun ja käsittelyyn. Flumenian markkinointitoimien ansiosta MKO Ympäristöpalveluiden tunnettuus on kasvanut nimenomaan yrityssektorin keskuudessa.

MKO Ympäristöpalvelut toivoi löytävänsä sellaisen yhteistyötahon, joka osaisi ehdottaa järkeviä ja harkittuja markkinointiratkaisuja yrityksen yksilöllisiin tarpeisiin ja jossa yksi nimetty yhteyshenkilö hoitaisi kätevästi kaiken yhteistyön koordinoinnin.

MKO Ympäristöpalvelut uskoo pitkäaikaisen yhteistyön voimaan: mitä paremmin Flumenia pääsee syventymään toisinaan monimutkaisenakin näyttäytyvän kiertotalousalan lainalaisuuksiin ja MKO Ympäristöpalveluiden liiketoiminnan erityispiirteisiin, sitä osuvampaa ja tuottavampaa sisältömarkkinointia se pystyy toteuttamaan tulevaisuudessa.

Vaikka kiertotalousalaa säätelevät ympäristöluvat ja tarkka lainsäädäntö, MKO Ympäristöpalveluiden mielestä Flumenian vahvuus on nimenomaan siinä, että se pystyy katsomaan alaa ulkopuolisen silmin, kyseenalaistamaan totuttuja ajattelutapoja ja ehdottamaan tuoreita ratkaisumalleja markkinoinnin toimenpiteiksi.

Lue koko asiakastarina: https://www.flumenia.fi/referenssit/sisaltomarkkinointi-mko-ymparistopalvelut/

Suosittelija:

Arvostan sitä, että Flumenia toteuttaa meille yksilöllistä markkinointia. Sisältömarkkinointia ei siis tehdä identtisellä sapluunalla kuin mille tahansa muulle yritykselle, vaan markkinoinnin toimenpiteet räätälöidään toimialamme erityisyyksien ja yrityksemme tarpeiden mukaan. Voin luottaa siihen, että Flumenian ehdotukset ovat aina harkittuja ja fiksuja juuri meille. Omaa työarkeani on helpottanut huomattavasti, kun pystyn kommunikoimaan sujuvasti vain yhden tahon kanssa kaikista markkinointiin liittyvistä asioista. Olemme myös oppineet tuntemaan toistemme toimintatavat, mikä jouduttaa yhteistä tekemistä. Yhteistyö on ollut alusta saakka mutkatonta, avointa ja sopivan rentoa. Olemme ulkoistaneet markkinoinnin tällä hetkellä kokonaan Flumenialle, sillä uskomme, että pääsemme näin parempaan lopputulokseen. Osaava sisältömarkkinoinnin ammattilainen, jolla ei ole liikaa ennakkoajatuksia kiertotalousalasta, tarjoaa markkinointiviestintäämme virkistäviä ideoita niin sanotusti laatikon ulkopuolelta.

Hanna Hietama

Pinterest
Referenssin infoboxi
Digimarkkinointitoimisto Flumenia Oy logo

Tiedot

Tilaaja: MKO Ympäristöpalvelut Oy
Ajankohta: 2021 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Digimarkkinointitoimisto Flumenia kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Raaka-aineet ja energia
Rakentaminen

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö

Omat tagit

b2b-markkinointi
markkinointipäällikkö
vuokraa markkinointipäällikkö
Sisältömarkkinointi
digitaalinen markkinointi
raportointi ja analytiikka

Siirry yrityksen profiiliin Digimarkkinointitoimisto Flumenia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digimarkkinointitoimisto Flumenia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Digimarkkinointitoimisto Flumenia - Muita referenssejä

Digimarkkinointitoimisto Flumenia - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia