Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digimarkkinoinnin suunnittelu ja toteutus

post_image

TarjontaNykyaikainen markkinointi on jatkuvaa tekemistä – asiakkaiden auttamista, vaikuttamista ja parempia kohtaamisia verkossa. Käytössäsi on markkinoinnin osaaja, joka on parhaimmillaan kokonaisuuksissa, joissa yhdistyvät strateginen osaaminen, luovat ideat, rohkeat toteutukset, myynnin edistäminen, sisältömarkkinointi sekä tekninen osaaminen.

Autan digimarkkinoinnin ja sosiaalisen median suunnittelussa ja toteuttamisessa valmentavalla otteella. Markkinoinnin tekijät ja tiimit kasvattavat osaamistaan ja ymmärrystä nykyaikaisen markkinoinnin toteuttamisesta. Pistän myös osaamiseni ja kokemukseni peliin ja teen asiakkailleni digimarkkinoinnin kokonaisuutta ulkoistettuna toteuttajana.

Vastaan markkinoinnin suunnittelusta sekä tuloksellisista toimenpiteistä yhteistyössä määriteltyjen tavoitteiden mukaisesti. Voimme hyödyntää verkostostani löytyviä osaajia myös brändin uudistamiseen, verkkosivuston ja markkinointimateriaalien toteuttamiseen.

Autan yritystäsi sijoittumaan paremmin hakukoneessa, tuottamaan ostamista tukevaa ja houkuttelevaa sisältöä, tavoittamaan asiakkaat eri kanavissa sekä tekemään asiakashankinnasta mahdollisimman vaivatonta – verkkokaupalla tai ilman.

Lataa digimarkkinoinnin suunnittelun tueksi maksuton työkirja.

Pinterest
Digimarkkinointitoimisto Flumenia Oy logo

Digimarkkinointitoimisto Flumenia Oy:n tarjonta

Markkinointi

Lisätietoja

Digimarkkinointitoimisto Flumenia Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Digimarkkinointitoimisto Flumenia Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Digimarkkinointitoimisto Flumenia Oy:n Markkinointi -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Digimarkkinointitoimisto Flumenia kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia