Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Markkinointi myynnin vauhdittajana

post_image

TarjontaTuloksellinen markkinointi ei ole vain yhden mainoskampanjan juttu. Se on jatkuvaa tavoitteellista tekemistä ja toimintamallien kehittämistä. Me autamme keskittymään oleelliseen ja löytämään keinot, jotka tavoittavat oikeat kohderyhmät ja varmistavat asiakkaidenne vaivattoman asioinnin digitaalisissa kanavissa.

Flumenian tiimillä on kokemusta markkinoinnin eri osa-alueista aina analytiikasta sisällöntuotantoon sekä tehokkaat työkalut digitaalisen markkinoinnin suunnitteluun, toteutukseen ja seurantaan.

  • Käytössänne on ajantasainen osaaminen – meillä on käytössä tehokkaat työkalut toteutukseen ja analysointiin. Me seuraamme miten ala kehittyy.
  • Määrätietoinen kehittyminen markkinoinnin tuloksellisuudessa ja toimintamalleissa.
  • Helppo tapa tuoda yritykseen lisää osaamista markkinoinnista. Yhteistyön aikana kaikkien osaaminen ja ymmärrys markkinoinnin toteuttamisesta kasvaa.
  • Vältä rekrytointi – riskitön tapa saada valmis osaaja käyttöönne nopeasti ja helposti sekä kustannus on jo etukäteen tiedossa.
  • Tavoitteellinen tapa tehdä asiakkaita tavoittavia ja asiakkuuden arvoa kasvattavia toimenpiteitä. Tuomme näkemyksiä ja uusia ideoita.
  • Markkinoinnin asiantuntijamme vastaavat projektinhallinnasta ja kuukausitason suunnittelusta – me otamme vastuuta markkinoinnin kokonaisuudesta!

Me autamme onnistumaan...

Asiakashankinnassa ja kysynnän luomisessa

Nykyaikainen markkinointi mahdollistaa uusien potentiaalisten asiakkaiden hankinnan kustannustehokkaasti. 

Tuomme ostavia asiakkaita verkkosivustolle – tärkeintä on, että sivustolle rakennetaan asiakashankintaan sopivia ja tavoitteita tukevia toiminnallisuuksia.

Rekrymarkkinoinnissa ja osaajien houkuttelemisessa

Autamme työnantajamielikuvan kehittämisessä ja digitaalisissa kanavissa toteutettavan rekrykampanjoinnin toteuttamisessa. 

Kehitämme yhteistyössä työnantajamielikuvaa, jotta yritys näyttäytyy parhaimmalta vaihtoehdolta sopivien osaajien keskuudessa.

Verkkokaupan myynnin kehittämisessä

Toteutamme nykyaikaista markkinointia verkkokaupoille, jotka haluavat tehostaa myyntiään digimarkkinoinnin avulla ja saada aikaan tuottoa mainontaan laitetulle panostukselle.Yhteistyömme pohjautuu yhteisiin tavoitteisiin ja seuraamme toimenpiteiden vaikutusta ja tuloksellisuutta reaaliajassa.

Pinterest
Digimarkkinointitoimisto Flumenia Oy logo

Digimarkkinointitoimisto Flumenia Oy:n tarjonta

Markkinointi

Lisätietoja

Digimarkkinointitoimisto Flumenia Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Digimarkkinointitoimisto Flumenia Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

HR
Markkinointi

Digimarkkinointitoimisto Flumenia Oy:n Markkinointi -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Digimarkkinointitoimisto Flumenia kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia