Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Web-veistämö kokemuksia

Web-veistämö kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Web-veistämö Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiSTTK - verkkosivusto asiantuntijajärjestön tarpeisiin

"Uusilla verkkosivuillamme olemme olleet todella tyytyväisiä siihen, että ne ovat joustavat ja teknisesti toimivat. Sivut ovat nyt modernit ja palvelevat meidän asiantuntijaorganisaation tarpeita"

-- Kirsi Suominen, viestintäasiantuntija STTK

Näytä referenssi

ReferenssiTalhun B2B-verkkokaupasta lisäarvoa asiakkaille

"Verkkokauppaprojekti sujui hyvin. Alussa keskityttiin tehtävämäärittelyyn ja haettiin meidän nykyisiin toimintoihin rajapintoja eli meidän ERP-järjestelmään sekä ihan käytännön toimiin. Näiden sovittaminen suunniteltiin hyvinkin tarkasti. Se auttoi projektin sujuvaan vientiin ihan loppuun asti. Lopputulos on sellainen johon sekä meidän asiakkaat että oma väki on ollut kovasti.."

-- Kimmo Mattila, toimitusjohtaja Talhu Oy

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Web-veistämö kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Web-veistämö Oy:n referenssit

Web-veistämö Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia