Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Avoin.Systems kokemuksia

Avoin.Systems kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Avoin.Systems on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiUhana valitsi monipuolisen ja ketterän Odoo ERP:n liiketoimintansa taustalle

"Odoo ERP-järjestelmässä me ollaan erityisen tyytyväisiä sen joustavuuteen ja siihen, että siellä on pystytty tekemään sellaisia ratkaisuja, jotka on nopeuttanut ja helpottanut meidän työtä monin eri tavoin. Avoin.Systemsin kanssa alusta asti näytti siltä, että päästään tekemään hedelmällistä yhteistyötä ja yhteistyö onkin ollut sujuvaa koko projektin ajan. "

-- Anna Rintamäki, myyntijohtaja Uhana Design Oy

Näytä referenssi

ReferenssiKaikki tieto yhdestä järjestelmästä – Odoo ERP-järjestelmän avulla tehokkuutta kansainvälisen liiketoiminnan tarpeisiin

"Päivittäisessä työssä Odoo auttanut meitä paljon, koska saamme nyt helpommin tarkkaa tietoa liiketoiminnan kehittämisen tueksi. Yhteistyö Avoin.Systemsin kanssa on sujunut erittäin hyvin, he ovat olleet erittäin kiinnostuneita juuri meidän liiketoiminnasta ja tarjonneet ratkaisuja, kuinka voisimme kehittää sitä Odoon avulla."

-- Marko Lahnala, ERP- & Billing manager Setera Communications Oy

Näytä referenssi

ReferenssiOdoo toiminnanohjausjärjestelmä kasvun tukena

"Odoon avulla yhä useampi yrityksemme toiminto liittyy hyvällä tavalla ERP-järjestelmään. Parhaita puolia Odoossa on myös se, että asioita voidaan aina kehittää ja lisätä jälkeenpäin. Meillä on mahdollisuus ERP:n kanssa kasvaa sitä mukaan kun yritys kasvaa. Avoin.Systemsin kanssa yhteistyö on toiminut todella hyvin – aina voi kysyä ja vastauksen saa todella nopeasti."

-- Milla Jokinen, Pure Waste Textiles Oy

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Avoin.Systems kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Avoin.Systems:n referenssit

Avoin.Systems:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia