Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Avoin.Systems kokemuksia

Avoin.Systems:lla on yhteensä 10 suosittelijaa ja asiakaskokemusta. Avoin.Systems kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Avoin.Systems Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiSuomalainen Kirjakauppa varmistaa toimintansa kehittymisen uuden ERP-järjestelmän avulla

"Valitsimme Avoin.Systemsin, koska he ovat ketteriä toiminnassaan. Kuten usein järjestelmäprojekteissa käy, niin tarpeet saattavat muuttua ja kaikki ei mene aivan kuten toivotaan. Silloin me tarvitsemme kumppanilta joustavuutta."

-- Alexander Leppäkosti, Head of IT

Näytä referenssi

ReferenssiKansainvälinen ja käyttäjäystävällinen verkkokauppa – Pure Wasten verkkokaupan uudistus WooCommercen avulla

"Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme Avoin.Systemsin kanssa. Arvokkain hyöty asiakkaana oli yritys joka pystyi toteuttamaan meille sekä verkkokaupan että toiminnanohjausjärjestelmän."

-- Hannes Bengs

Näytä referenssi

ReferenssiKäyttäjäpolkujen mukaan suunniteltu sivusto nosti Kansan Sivistysrahaston verkkokaupan käyttöastetta

"Meidän yhteistyö Avoin.Systemsin kanssa on ollut tosi hyvää. Tuntuu, että heti alusta asti ymmärrettiin hyvin meidän tarpeet ja niihin vastattiin. Ja me oltiin lopulta enemmän kuin tyytyväisiä lopputulokseen."

-- Anni Lahtinen, viestintäpäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiCoston verkkokauppauudistuksessa saatiin saumaton ERP + verkkokauppa -kokonaisuus

"Työskentely Veistämön jengin kanssa oli helppoa ja mukavaa. WooCommerce oli projektin alussa meille täysin vieras ja uusi verkkokauppa-alusta. Viestintä oli nopeaa ja apu tuli usein videoina, mikä oli erittäin toimiva tapa opettaa meille WooCommercen salat. "

-- Karoliina Kujala, Costo Oy

Näytä referenssi

ReferenssiKaikki tieto yhdestä järjestelmästä – Odoo ERP-järjestelmän avulla tehokkuutta kansainvälisen liiketoiminnan tarpeisiin

"Päivittäisessä työssä Odoo auttanut meitä paljon, koska saamme nyt helpommin tarkkaa tietoa liiketoiminnan kehittämisen tueksi. Yhteistyö Avoin.Systemsin kanssa on sujunut erittäin hyvin, he ovat olleet erittäin kiinnostuneita juuri meidän liiketoiminnasta ja tarjonneet ratkaisuja, kuinka voisimme kehittää sitä Odoon avulla."

-- Marko Lahnala, ERP- & Billing manager Setera Communications Oy

Näytä referenssi

ReferenssiVerkkosivu-uudistuksella saatiin raikas visuaalinen ilme ja ammattiliiton sisällöt helposti hahmotettavaan muotoon

"Olemme olleet hyvin tyytyväisiä niin käytettyihin työkaluihin kuin työtapoihinkin. Kaikista Veistämön asiantuntijoista voimme puhua vain myönteistä."

-- Markku Salomaa, toiminnanjohtaja MVL

Näytä referenssi

ReferenssiOdoo toiminnanohjausjärjestelmä kasvun tukena

"Odoon avulla yhä useampi yrityksemme toiminto liittyy hyvällä tavalla ERP-järjestelmään. Parhaita puolia Odoossa on myös se, että asioita voidaan aina kehittää ja lisätä jälkeenpäin. Meillä on mahdollisuus ERP:n kanssa kasvaa sitä mukaan kun yritys kasvaa. Avoin.Systemsin kanssa yhteistyö on toiminut todella hyvin – aina voi kysyä ja vastauksen saa todella nopeasti."

-- Milla Jokinen, Pure Waste Textiles Oy

Näytä referenssi

ReferenssiTyöelämäpeli - Pitkä yhteistyö avainasemassa onnistuneessa online-pelin toteutuksessa

"Meille oli tärkeää aikataulutus, selkeät roolit, hyvä kommunikointi ja uskallus puhua aidosti ja reilusti. Loppufiiliksenä: tosi hyvin meni alusta loppuun! "

-- Kirsi Suominen, viestintäasiantuntija STTK

Näytä referenssi

ReferenssiSTTK - verkkosivusto asiantuntijajärjestön tarpeisiin

"Uusilla verkkosivuillamme olemme olleet todella tyytyväisiä siihen, että ne ovat joustavat ja teknisesti toimivat. Sivut ovat nyt modernit ja palvelevat meidän asiantuntijaorganisaation tarpeita"

-- Kirsi Suominen, viestintäasiantuntija STTK

Näytä referenssi

ReferenssiTalhun B2B-verkkokaupasta lisäarvoa asiakkaille

"Verkkokauppaprojekti sujui hyvin. Alussa keskityttiin tehtävämäärittelyyn ja haettiin meidän nykyisiin toimintoihin rajapintoja eli meidän ERP-järjestelmään sekä ihan käytännön toimiin. Näiden sovittaminen suunniteltiin hyvinkin tarkasti. Se auttoi projektin sujuvaan vientiin ihan loppuun asti. Lopputulos on sellainen johon sekä meidän asiakkaat että oma väki on ollut kovasti.."

-- Kimmo Mattila, toimitusjohtaja Talhu Oy

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Avoin.Systems kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Avoin.Systems Oy:n referenssit

Avoin.Systems Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia