Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Turvallinen, kotimainen ja monipuolinen infra-kumppani

post_image

TarjontaTuotamme laadukasta, kotimaista ja ympärivuorokautista palvelua. Olemme vuosikymmeniä suunnitelleet ja myyneet palvelin- ja tallennusarkkitehtuureja, jotka kasvattavat suorituskykyä säästäen samalla kustannuksia.

Pilvipalvelumme tuotetaan Suomessa sijaitsevista, nykyaikaiset vaatimukset täyttävistä konesaleista. Asiakkaidemme data säilytetään Suomessa.

Pilvipalvelut

Pilviratkaisu on oikea vaihtoehto, kun tarvitaan suorituskykyinen ympäristö ilman investointeja. Suunnittelemme yrityksellesi joustavat, turvalliset ja monipuoliset pilviratkaisut, jotka tuotamme Suomesta. 

Jatkuvuuspalvelut

Liiketoiminnan jatkuvuuden turvaaminen on erityisosaamistamme ja toimintamme ytimessä. Liiketoimintaan kohdistuu uudenlaisia uhkia. Jatkuvuuspalveluilla varmistetaan tietojen käytettävyys sekä säilyvyys myös häiriötilanteissa. 

Tiedon turvaaminen

Tiedon turvaamisen tärkeys ja siihen liittyvät vaatimukset kasvavat digitalisoituvassa taloudessa koko ajan. Tiedon turvaaminen vaatii monipuolista osaamista, edistyksellistä teknologiaa ja pitkälle vietyä automaatiota.

Ratkaisut

Konesaliratkaisuilta vaaditaan jatkuvasti lisää suorituskykyä ja parempaa toimintavarmuutta. Datamäärät kasvavat huimaa vauhtia. Asiantuntijamme varmistavat, että käytössä on liiketoimintaa palveleva palvelin- ja tallennusratkaisu.

Pinterest
Kaita Finland Oy logo

Kaita Finland Oy:n tarjonta

Tietohallinto

Lisätietoja

Kaita Finland Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Kaita Finland Oy:n tarjontaa

Kaita Finland Oy:n Tietohallinto -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Kaita Finland kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia