Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Turvaa jatkuvuuspalveluilla

post_image

TarjontaLiiketoiminnan jatkuvuuden takaaminen on erityisosaamistamme ja toimintamme ytimessä. Jatkuvuuspalveluilla varmistetaan liiketoimintasi jatkuvuus ja turvataan tietojesi käytettävyys sekä säilyvyys myös häiriötilanteissa. Jatkuvuuspalveluilla voidaan tuottaa kahdennettu kokonaisuus, jossa data on palautettavissa ja käytettävissä tilanteissa, joissa varsinainen ympäristö joutuu häiriötilaan.

Hereillä ja hälytysvalmiudessa

Me seuraamme ja hallinnoimme tarvittaessa yrityksesi koko IT-infrastruktuuria. Palveluiden ulkoistaminen on tehokas tapa ohjata organisaatiosi omia resursseja varsinaiseen liiketoimintaan. Konesalipalvelumme yhdistävät modernin varmennetun teknologian konesali-infran asiantuntijoidemme osaamiseen ja kokemukseen. Kaikkien konesalipalveluidemme perusta on korkea käytettävyys.

Ennakointi ja nopea reagointi Suomesta tuotetun valvontapalvelun avulla mahdollistavat toiminnan häiriöttömän jatkumisen.  

Palveluiden ulkoistaminen on nykyaikainen tapa ohjata oman organisaation resursseja varsinaiseen liiketoimintaan.

Mahdollisessa ongelmatilanteessa pystymme reagoimaan nopeasti ja turvaamaan liiketoimintasi häiriötön jatkuvuus vuoden jokaisena päivänä. Olemme hereillä ja hälytysvalmiudessa ympäri vuorokauden.

Päivystämme ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

  • Ennakointi. Palvelun avulla saadaan reaaliaikaisen näkymä koko valvottavan ympäristön tilaan. Järjestelmien virhetilanteiden ennakointi ja korjaus. Kriittiset prosessit on aina valvottu.
  • Hälytysten ohjaus. Hälytykset voidaan ohjata Kaita Finlandin päivystäjälle, asiakkaalle tai 3. osapuolelle.
  • Oikea taso ja kilpailukykyinen hinta. Mahdollisuus valita oma palvelutaso, 24/7 tai 12/5. Kilpailukykyinen hinta. Maksat vain palveluista, joita tarvitset.
  • Ammattilaiset käytössäsi. Käytössäsi on sertifioitujen ammattilaisten osaaminen vuoden jokaisena päivänä. 

Varmistaminen luo perustan toiminnan jatkumiselle

Mikäli haluat pitää laitteet omissa konesaleissasi, voidaan data varmistaa varmistuspalvelun avulla turvalliseen Suomessa sijaitsevaan konesaliin. Oikea varmistusratkaisu valitaan aina asiakkaan tarpeiden ja varmistettavan ympäristön mukaisesti.

Asiakkaan omissa tiloissa sijaitsevien laitteiden lisäksi varmistuksia voidaan ottaa myös julkisessa pilvessä sijaitsevista palveluista. Saat varmistukset myös omiin tiloihisi, mikäli yrityksesi tietoturvapolitiikka sitä vaatii. Ratkaisu on maantieteellisesti rajoittamaton.

Varmistetusta tiedosta voidaan tehdä myös nauhakopio, joka on pitkien tallennusaikojen osalta taloudellisesti hyvin järkevä vaihtoehto. 

  • Kustannustehokas. Varmistuspalvelu vapauttaa asiakkaan niin ohjelmisto- kuin laitteistoinvestoinneista, sekä näiden ylläpidosta. Aikaa säästyy myös nauhojen käsittelytarpeen poistuessa.
  • Luotettavat ja oikea-aikaiset tallennukset. Varmistukset otetaan automaattisesti kaikesta asiakkaan kanssa sovitusta datasta sovitun  aikataulun mukaisesti.  
  • Data pysyy Suomessa. Palvelu tuotetaan ja tiedot säilytetään Suomessa.
Pinterest
Kaita Finland Oy logo

Kaita Finland Oy:n tarjonta

It-infrapalvelut

Lisätietoja

Kaita Finland Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Kaita Finland Oy:n tarjontaa

Kaita Finland Oy:n It-infrapalvelut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Kaita Finland kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia