Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tehokasta tietoturvaa palveluna

post_image

TarjontaTiedon turvaaminen, sen tärkeys ja siihen liittyvät vaatimukset kasvavat digitalisoituvassa taloudessa koko ajan.

Tiedon turvaaminen vaatii monipuolista osaamista, edistyksellistä teknologiaa ja pitkälle vietyä automaatiota. Tarvitaan keskitettyä lokienhallintaa ja identiteetinhallintaa sekä kykyä tunnistaa tehokkaasti liiketoimintaa sekä tietoa uhkaavia tietomurtoja ja poikkeamia.

Verkkoliikennettä pitää tarkkailla automatisoidusti 24/7. Jatkuva tilannetietoisuus tietoverkkojen ja -järjestelmien tapahtumista on turvallisuuden perusedellytys. Tarjoamme yrityksellesi reaaliaikaisen kyberturvallisuuden tilannekuvan.

Voit jättää kaiken Kaidan huoleksi. Olemme hereillä ja hälytysvalmiudessa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Autamme yritystäsi tunnistamaan ja suojaamaan tehokkaasti liiketoimintasi kannalta tärkeää tietoa sekä reagoimaan havaittuihin uhkiin jopa reaaliaikaisesti. Minimoimme tietoosi ja tietojärjestelmiisi kohdistuvia riskejä sekä autamme yritystäsi toimimaan määräysten mukaisesti. Huolehdimme siitä, että organisaatiosi laitteet tyhjennetään ja kierrätetään tietoturvallisesti. Hoidamme myös lisenssiomaisuutesi hallinnan.

Tuotamme palvelut Suomesta ja säilytämme datasi Suomessa.

Voit hankkia meiltä monipuoliset tiedon turvaamisratkaisut, kuten lokienhallinnan ja SIEM:in sekä älykkäät palomuurit, palveluna.

  • Tiesitkö, että vaikka Microsoft O365 on periaatteessa aina käytettävissä, Microsoft ei tarjoa sille varmistuspalvelua? O365 Backup tarjoaa luotettavan ratkaisun tähän ongelmaan.
  • Tiedon turvaaminen on loputon haaste. DLP ulottaa datan suojaamisen myös pilvisovelluksiin. Se suojaa tiedot riippumatta siitä, missä ne sijaitsevat.
  • Tutkimusten mukaan 43% yritysten datasta on tallennettuna pilveen. 53% tästä datasta ei ole yrityksen IT:n hallinnassa. CASB tarkkailee keskitetysti kaikkea pilvipalveluihin kulkevaa liikennettä.
  • Ajantasainen palomuuri ja haittaohjelmien torjunta ovat yrityksen tietoturvan perusta ja välttämättömyys nykypäivän internetissä. Palomuuripalvelumme tarjoaa tehokasta tietoturvaa ja turvallisia etäyhteyksiä palveluna. tarjoaa tehokasta tietoturvaa ja turvallisia etäyhteyksiä palveluna.
  • Lokienhallinnan ja SIEM:in avulla tunnistetaan uhat reaaliaikaisesti, jolloin niihin voidaan reagoida välittömästi. Palvelun avulla voidaan osoittaa, että tarvittavat toimet on tehty ja uudet lainsäädännön tuomat vaatimukset täytetään.
Pinterest
Kaita Finland Oy logo

Kaita Finland Oy:n tarjonta

Tietoturva

Lisätietoja

Kaita Finland Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Kaita Finland Oy:n tarjontaa

Kaita Finland Oy:n Tietoturva -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Kaita Finland kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia