Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tehoa työmaille ja liikkuvaan työhön Adminetin mobiililla

post_image

TarjontaAdminetin mobiili on helppo työkalu työmaiden kirjauksiin. Sen avulla varmistat tietojen siirtymisen työmaan ja toimiston välillä tarkasti ja reaaliajassa. Adminetin mobiiliversio kuuluu automaattisesti kaikkien asiakkaidemme palvelupakettiin. Päivitämme ja kehitämme mobiilityökaluja jatkuvasti asiakkaidemme toiveita kuunnellen!

Adminetin mobiili mahdollistaa työtilausten käsittelyn sekä niihin liittyvien tuntien, tarvikkeiden, suoritteiden, vuokralaitteiden ja tehtävien hallinnan kentällä. Voit kohdistaa tunnit myös valituille litteroille, jos litterat ovat käytössä projektien seurannassa. Lisäksi hallitset mobiililla mm. lomat ja poissaolot, työturvallisuusmittaukset, kulunvalvonnan ja ostolaskujen käsittelyn.

Helppo

Selkeät ja yksinkertaiset toiminnot tuovat tehokkuutta työmaalle, vaikka sähköiset toimintatavat eivät olisikaan työntekijän vahvinta osaamisaluetta.

Käytettävän laitteen mukaan skaalautuvassa näkymässä hyödynnetään omasta mobiililaitteesta tuttuja toimintoja esimerkiksi päivämääriä ja kellonaikoja syötettäessä. Lisäksi Suosikit-valikossa eniten käytetyt sovellukset ovat aina vain klikkauksen päässä.

Reaaliaikainen

Mobiili ei ole toimiston pääohjelmasta erillinen ratkaisu, jossa tilaustietojen siirtäminen mobiilisovellukseen vaatisi tiedonsiirtoa ja manuaalista päivittämistä etäpalvelimelle.

Pääohjelmassa avatun tilauksen tiedot ovat heti käytettävissä työmaalla ja kentällä tehdyt kirjaukset näkyvät toimistolla ilman viiveitä tai tietojen hakemista. Voit luottaa siihen, että sinulla on tiedossasi aina viimeisin ja paikkansapitävä tilanne.

Toimintavarma

Sekä Adminetin pääohjelma että mobiili on toteutettu nykyaikaisia teknisiä ratkaisuja hyödyntäen. Sinun ei tarvitse murehtia mahdollisista käyttökatkoista tai ohjelman kaatumisesta.

Voit luottaa siihen, että Adminet toimii vakaasti tilanteessa kuin tilanteessa, olitpa sitten lisäämässä palkkatapahtumaa, hakemassa tuotteita hinnastosta tai laskuttamassa työtilausta asiakkaalta.

Pinterest
Admicom Finland Oy logo

Admicom Finland Oy:n tarjonta

Mobiilikehitys

Lisätietoja

Admicom Finland Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Admicom Finland Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys

Admicom Finland Oy:n Mobiilikehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

ReferenssiJohacon: ""Tämä oli kyllä välttämätön muutos. Alkoi oma kapasiteetti olla ihan käytetty, mutta nyt ajankäyttö on helpompaa."

Hyvinkääläinen Johacon Oy on vuonna 1994 perustettu perheyritys, joka tarjoaa asiakkailleen korjausrakentamiseen sekä Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Projektinhallinta, Taloushallinto, +17 muutaToiminnanohjaus ERP, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Asiantuntijapalvelut, Rakentaminen, Valmistava teollisuus, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, IT-palvelut, Adminet, toiminnanohjausjärjestelmä, Tarjouslaskenta, kustannuslaskenta, Korjausrakentaminen, järjestelmähankinta

ReferenssiHeston Oy: "Adminetin käyttöönoton ansiosta pystymme nyt keskittymään tarjousten laskemiseen ja kaikkiin muihin järkevämpiin hallinnon tehtäviin."

Heston Oy on vuonna 2017 perustettu pääkaupunkiseudulla toimiva yritys, jonka päätoimialana on korjausrakentaminen. Aiemmassa Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Projektinhallinta, Taloushallinto, +14 muutaToiminnanohjaus ERP, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Rakentaminen, Valmistava teollisuus, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, IT-palvelut, Adminet, toiminnanohjausjärjestelmä, Tarjouslaskenta, kustannuslaskenta

ReferenssiUpkeep 24 Oy ja Pajapeikko: ”Tärkeintä on se helppous, jonka Adminet on toimintaamme tuonut”

Yritystoiminnan kasvun myötä teollisuuden kunnossapitoon erikoistunut Upkeep 24 ja konepajatoimintaa toteuttava Pajapeikko Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Projektinhallinta, Taloushallinto, +28 muutaToiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Rakentaminen, Valmistava teollisuus, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, IT-palvelut, Adminet, toiminnanohjausjärjestelmä, Tarjouslaskenta, kustannuslaskenta, teollisuuden kunnossapito, laskutus, konepaja, Prosessiteollisuus, ajansäästö, ajantasaisuus, reaaliaikaisuus, mobiilityökalu, mobiili, kasvu, avoimuus, joustavuus, tilauskanta

ReferenssiSähköEdit: "Ylimääräinen aika mikä jää Adminetin käytön hyödyistä voidaan käyttää liiketoiminnan kehittämiseen, myyntiin sekä yritystoiminnan kasvuun."

SähköEdit Oy  on helsinkiläinen sähköalan yritys, jonka palveluihin kuuluvat niin pienet kuin suuretkin sähkötyöt Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Projektinhallinta, Taloushallinto, +22 muutaToiminnanohjaus ERP, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Rakentaminen, Valmistava teollisuus, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, IT-palvelut, Adminet, toiminnanohjausjärjestelmä, Tarjouslaskenta, kustannuslaskenta, raportointi, Talotekniikka, kirjanpito, pilvipalvelut, Tehokkuus, ostolasku, automatiikka, Sähköala

ReferenssiCervius, Cervius Group ja GreenValue: "Vaikka meillä on yli 80 henkilöä ja vaihdetaan yli 11 miljoonaa, niin meillä on yksi ihminen toimistossa:"

Cervius Oy on vuonna 2015 perustettu kiinteistöautomaatioon erikoistunut vantaalaisyritys. Ennen Adminetin käyttöönottoa Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Projektinhallinta, Taloushallinto, +18 muutaToiminnanohjaus ERP, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Rakentaminen, Valmistava teollisuus, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, IT-palvelut, Adminet, toiminnanohjausjärjestelmä, Tarjouslaskenta, kustannuslaskenta, rakennusautomaatio, Ohjelmisto, kasvu, kannattavuus

ReferenssiTalotekniikka Rauhanen Oy: "Vapauttanut hurjasti aikaa"

Vuonna 1956 perustettu  Talotekniikka Rauhanen Oy  on pääasiassa Satakunnan alueella toimiva yritys, jonka periaatteena on Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Projektinhallinta, Taloushallinto, +20 muutaToiminnanohjaus ERP, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Rakentaminen, Valmistava teollisuus, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, IT-palvelut, Adminet, toiminnanohjausjärjestelmä, Tarjouslaskenta, kustannuslaskenta, Talotekniikka, lvi, Tehokkuus, Seuranta, Tilitoimisto, Palkanlaskenta

ReferenssiSähköasennus JP Vähätalo: "Kaikki on yhdessä ohjelmistossa, aikaa säästyy järkyttävästi ja kaikki toimii sähköisesti."

Sähköasennus JP Vähätalo Oy  on Hämeenlinnan seudulla toimiva sähköalan yritys, joka tekee kaikki sähköalan Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Projektinhallinta, Taloushallinto, +23 muutaToiminnanohjaus ERP, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Rakentaminen, Valmistava teollisuus, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, IT-palvelut, Adminet, toiminnanohjausjärjestelmä, Tarjouslaskenta, kustannuslaskenta, Talotekniikka, Palkanlaskenta, kirjanpito, projektiseuranta, Seuranta, pilvipalvelut, ostolasku, dokumentointi, Myyntilasku

ReferenssiRaahen Terästuote Oy: ”Tällä mahdollistetaan kasvu ja kehittyminen”

Raahelaisen teollisuuden palveluyrityksen kasvuvisioita on toteutettu suunnitelmallisesti pistämällä perustat kuntoon ja Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Projektinhallinta, Taloushallinto, +22 muutaToiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Rakentaminen, Valmistava teollisuus, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, IT-palvelut, Adminet, toiminnanohjausjärjestelmä, Tarjouslaskenta, kustannuslaskenta, kunnossapito, alihankinta, Ohjelmisto, kasvu, kannattavuus, helppous, reaaliaikaisuus

ReferenssiOivatuote Oy: "Tämä on muuttunut hyvin, hyvin automaattiseksi"

Pääasiassa Etelä-Suomen alueella toimiva sisärakentamisen erikoisliike sai sujuvuutta asiakastyöhön mm. toimivalla Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Projektinhallinta, Taloushallinto, +29 muutaToiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Rakentaminen, Valmistava teollisuus, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, IT-palvelut, Adminet, adminet lite, toiminnanohjausjärjestelmä, Tarjouslaskenta, kustannuslaskenta, automatiikka, raportointi, alihankinta, Laatu, dokumentointi, Ohjelmisto, Asiakaslähtöisyys, Kokonaisjärjestelmä, kirjanpito, reaaliaikaisuus, sisärakentaminen, taloudellinen loppuselvitys, työmaaseuranta

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Admicom Finland kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia