Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tehoa työmaille ja liikkuvaan työhön Adminetin mobiililla

post_image

TarjontaAdminetin mobiili on helppo työkalu työmaiden kirjauksiin. Sen avulla varmistat tietojen siirtymisen työmaan ja toimiston välillä tarkasti ja reaaliajassa. Adminetin mobiiliversio kuuluu automaattisesti kaikkien asiakkaidemme palvelupakettiin. Päivitämme ja kehitämme mobiilityökaluja jatkuvasti asiakkaidemme toiveita kuunnellen!

Adminetin mobiili mahdollistaa työtilausten käsittelyn sekä niihin liittyvien tuntien, tarvikkeiden, suoritteiden, vuokralaitteiden ja tehtävien hallinnan kentällä. Voit kohdistaa tunnit myös valituille litteroille, jos litterat ovat käytössä projektien seurannassa. Lisäksi hallitset mobiililla mm. lomat ja poissaolot, työturvallisuusmittaukset, kulunvalvonnan ja ostolaskujen käsittelyn.

Helppo

Selkeät ja yksinkertaiset toiminnot tuovat tehokkuutta työmaalle, vaikka sähköiset toimintatavat eivät olisikaan työntekijän vahvinta osaamisaluetta.

Käytettävän laitteen mukaan skaalautuvassa näkymässä hyödynnetään omasta mobiililaitteesta tuttuja toimintoja esimerkiksi päivämääriä ja kellonaikoja syötettäessä. Lisäksi Suosikit-valikossa eniten käytetyt sovellukset ovat aina vain klikkauksen päässä.

Reaaliaikainen

Mobiili ei ole toimiston pääohjelmasta erillinen ratkaisu, jossa tilaustietojen siirtäminen mobiilisovellukseen vaatisi tiedonsiirtoa ja manuaalista päivittämistä etäpalvelimelle.

Pääohjelmassa avatun tilauksen tiedot ovat heti käytettävissä työmaalla ja kentällä tehdyt kirjaukset näkyvät toimistolla ilman viiveitä tai tietojen hakemista. Voit luottaa siihen, että sinulla on tiedossasi aina viimeisin ja paikkansapitävä tilanne.

Toimintavarma

Sekä Adminetin pääohjelma että mobiili on toteutettu nykyaikaisia teknisiä ratkaisuja hyödyntäen. Sinun ei tarvitse murehtia mahdollisista käyttökatkoista tai ohjelman kaatumisesta.

Voit luottaa siihen, että Adminet toimii vakaasti tilanteessa kuin tilanteessa, olitpa sitten lisäämässä palkkatapahtumaa, hakemassa tuotteita hinnastosta tai laskuttamassa työtilausta asiakkaalta.

Pinterest
Admicom Finland Oy logo

Admicom Finland Oy:n tarjonta

Mobiilikehitys

Lisätietoja

Admicom Finland Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Admicom Finland Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys

Admicom Finland Oy:n Mobiilikehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

ReferenssiUpkeep 24 Oy ja Pajapeikko: ”Tärkeintä on se helppous, jonka Adminet on toimintaamme tuonut”

Yritystoiminnan kasvun myötä teollisuuden kunnossapitoon erikoistunut Upkeep 24 ja konepajatoimintaa toteuttava Pajapeikko Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Projektinhallinta, Taloushallinto, +28 muutaToiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Rakentaminen, Valmistava teollisuus, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, IT-palvelut, Adminet, toiminnanohjausjärjestelmä, Tarjouslaskenta, kustannuslaskenta, teollisuuden kunnossapito, laskutus, konepaja, Prosessiteollisuus, ajansäästö, ajantasaisuus, reaaliaikaisuus, mobiilityökalu, mobiili, kasvu, avoimuus, joustavuus, tilauskanta

ReferenssiKone Kuusisto Oy: ”Ylimääräinen sählääminen on jäänyt pois”

Toimintaansa teollisuuden automaatioon ja robotiikkaan painottava Kone Kuusisto pystyi vakioimaan toimintatapojaan ja Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Projektinhallinta, Taloushallinto, +33 muutaToiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Rakentaminen, Valmistava teollisuus, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Automaatio, robotiikka, ajansäästö, toiminnanohjausjärjestelmä, IT-palvelut, Adminet, Tarjouslaskenta, kustannuslaskenta, mekaniikka, alihankinta, hinnoittelu, varastonhallinta, materiaalihallinto, laskutus, tuntikirjaus, Ostolaskut, vapaa-aika, mobiili, mobiilityökalu, reaaliaikaisuus, Seuranta, projektinseuranta, kassavirta

ReferenssiViafin Service Oyj: ”Mahdollisuus saavuttaa synergiaetuja molemminpuolisella tehokkuudella”

Teollisuuden luotettu kunnossapitokumppani Viafin Service sai Adminetistä toimintojensa hallintaan ketterän ja automatisoidun Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Projektinhallinta, Taloushallinto, +17 muutaToiminnanohjaus ERP, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Rakentaminen, Valmistava teollisuus, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, IT-palvelut, Adminet, toiminnanohjausjärjestelmä, Tarjouslaskenta, kustannuslaskenta, kunnossapito, huolto, Teollisuus

ReferenssiTalotekniikka Rauhanen Oy: "Vapauttanut hurjasti aikaa"

Vuonna 1956 perustettu  Talotekniikka Rauhanen Oy  on pääasiassa Satakunnan alueella toimiva yritys, jonka periaatteena on Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Projektinhallinta, Taloushallinto, +20 muutaToiminnanohjaus ERP, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Rakentaminen, Valmistava teollisuus, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, IT-palvelut, Adminet, toiminnanohjausjärjestelmä, Tarjouslaskenta, kustannuslaskenta, Talotekniikka, lvi, Tehokkuus, Seuranta, Tilitoimisto, Palkanlaskenta

ReferenssiJaakon: "Pelkkää plussaa koko järjestelmästä, olen ollut tosi tyytyväinen."

Rakennuspalvelu Jaakon Oy on vuonna 2019 perustettu pääkaupunkiseudulla operoiva osakeyhtiö, jonka urakat koostuvat suurelta Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Projektinhallinta, Taloushallinto, +18 muutaToiminnanohjaus ERP, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Rakentaminen, Valmistava teollisuus, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Adminet, adminet lite, toiminnanohjausjärjestelmä, ERP, laskutus, reaaliaikainen kirjanpito, Palkkahallinto, raportointi, saneeraus

ReferenssiSähköRami Oy: Nyt menee murto-osa siitä ajasta, kuin aiemmin

Sähkösuunnitteluun ja -urakointiin erikoistunut SähköRami Oy halusi eroon aikaa vievistä manuaalisista töistä ja Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Projektinhallinta, Taloushallinto, +38 muutaToiminnanohjaus ERP, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Rakentaminen, Valmistava teollisuus, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, IT-palvelut, Adminet, toiminnanohjausjärjestelmä, Tarjouslaskenta, kustannuslaskenta, sähköurakointi, Talotekniikka, Sähkösuunnittelu, kirjanpito, Seuranta, ERP, ajansäästö, asentaja, Tuotanto, Palkanlaskenta, varastonhallinta, projektiseuranta, laskutus, mobiilityökalu, keikkatyö, tuntikirjaus, Ostolaskut, paperittomuus, raportointityökalu, aikaraportointi, nopeus, työtilaus, dokumentointi, reaaliaikaisuus

ReferenssiOivatuote Oy: "Tämä on muuttunut hyvin, hyvin automaattiseksi"

Pääasiassa Etelä-Suomen alueella toimiva sisärakentamisen erikoisliike sai sujuvuutta asiakastyöhön mm. toimivalla Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Projektinhallinta, Taloushallinto, +29 muutaToiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Rakentaminen, Valmistava teollisuus, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, IT-palvelut, Adminet, adminet lite, toiminnanohjausjärjestelmä, Tarjouslaskenta, kustannuslaskenta, automatiikka, raportointi, alihankinta, Laatu, dokumentointi, Ohjelmisto, Asiakaslähtöisyys, Kokonaisjärjestelmä, kirjanpito, reaaliaikaisuus, sisärakentaminen, taloudellinen loppuselvitys, työmaaseuranta

ReferenssiC2 SmartLight: "Adminet on parantanut, nopeuttanut ja helpottanut meidän päivittäistä työtä."

Jyväskyläläinen  C2 SmartLight Oy  on teknologiayritys, jonka missiona on tehdä jokaisesta ympäristöstä älykkäämpi Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Projektinhallinta, Taloushallinto, +27 muutaToiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Rakentaminen, Valmistava teollisuus, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, IT-palvelut, Adminet, toiminnanohjausjärjestelmä, Tarjouslaskenta, kustannuslaskenta, Talotekniikka, Palkanlaskenta, kirjanpito, nopeus, laskutus, sopimustenhallinta, varastonhallinta, tuntikirjaus, Seuranta, ajantasaisuus, teknologiayritys, helppous

ReferenssiHaveputki Oy: ”Saamme sellaista synergiaa, jolla saadaan kuluja alas – ja se varmasti näkyy tuloksessa”

Kustannustehokkuuteen panostava Haveputki sai Adminetillä tehokkuutta kulujen hallintaan ja prosessien läpivientiin, kun kaikki Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Hankinta, Taloushallinto, +59 muutaToiminnanohjaus ERP, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Rakentaminen, Valmistava teollisuus, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Adminet, adminet lite, prosessien automatisoiminen, prosessien tehostaminen, automatisointi, Valmis ERP, ERP, ERP käyttöönotto, pilvipalvelu, ostoreskontra, Tarjouslaskenta, Ohjelmisto, Budjetointi, Projektinhallinta ja -johtaminen, raportointi, Seuranta, jälkilaskenta, Tehokkuus, kustannustehokkuus, kirjanpito, toimistotyö, ajansäästö, paperittomuus, kokonaistehokkuus, Kirjanpidon automatisointi, kirjanpidon ulkoistus, toiminnanohjausjärjestelmä, Mobiili toiminnanohjausjärjestelmä, Mobiili ERP, myyntireskontra, projektiseuranta, kustannuslaskenta, Urakointi, LVIS, lvi, Teollisuus, kilpailukyky, hinnoittelu, Synergia, maksuerätaulukot, maksuerälaskutus, liikkuva työ, reaaliaikainen kirjanpito, kirjanpitopalvelut, sähköinen kirjanpito, Sähköinen taloushallinto, paperiton, projektihallinta, projektinhallintaohjelma, laskenta

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Admicom Finland kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia