Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Prosessit tehostuvat tekoälyn avulla

TarjontaTeko- eli keinoälyllä (Artificial Intelligence, AI) viitataan tietokoneohjelmiin, jotka suorittavat ihmisen älykästä toimintaa jäljitteleviä tehtäviä, kuten päättely, oppiminen, ennakointi, päätöksenteko sekä puheen- ja hahmontunnistus. Ne kykenevät suoriutumaan tehtävistä ilman käyttäjän avustamista sekä kehittämään toimintakykyään oppimisen kautta. Koneoppiminen on yksi tekoälyn osa-alueista.

Tekoäly auttaa tekemään nopeampia päätöksiä, tehostaa prosesseja ja parantaa laatua sekä poistaa inhimillisen virheen mahdollisuuksia. Tekoälyratkaisuja voidaan hyödyntää esimerkiksi asiakaspalvelumateriaalin analysoinnissa sekä asiakaskyselyjen ohjaamisessa asiakaspalvelijalle. Tekoälyn avulla voidaan myös tuottaa asiakaspalvelijan käyttöön valmiita vastausehdotuksia tai chatbot kysymään nettisivukävijöiltä yksinkertaisia kysymyksiä.

Tekoälyprojektin toteutusprosessi muistuttaa perinteistä analytiikkaprojektia. Se alkaa tyypillisesti asiakkaan liiketoimintaongelman ja datan kartoituksesta. Sen jälkeen POC-vaiheessa testataan tekoälyn hyödyntämistä koeaineistoon ja arvioidaan sen jälkeen saavutettavissa oleva liiketoimintahyöty. Tekoälyhankkeissa voidaan hyödyntää myös suuria datamassoja ja hakea niistä poikkeavuuksia ja trendejä. Joustavat pilvipalveluratkaisut mahdollistavat lähes rajattoman kokoisten datojen käsittelyn.

Tekoälysovellukset ovat kaikkien organisaatioiden hyödynnettävissä jo nyt. Olemme tuottaneet tekoälyratkaisuja eri toimialojen käyttötarkoituksiin. Esimerkkejä tekoälyhankkeistamme ovat puheen ja tekstin analysointi sekä konenäkösovellus, jonka avulla voidaan tunnistaa tilassa olevien henkilöiden määrä käyttöasteanalytiikan tarpeisiin. Käyttöasteanalytiikan avulla voidaan esimerkiksi parantaa toimitilojen käytön sekä ylläpidon kustannustehokkuutta.

Lue lisää tekoälypalveluistamme>>

Pinterest
Loihde Analytics Oy logo

Loihde Analytics Oy:n tarjonta

Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Lisätietoja

Loihde Analytics Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Loihde Analytics Oy:n tarjontaa

Loihde Analytics Oy:n Tekoäly (AI) ja koneoppiminen -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Loihde Analytics kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia