Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

BI-auditointi

post_image
Tarjonta

Tiedolla johtaminen perustuu bi-järjestelmiin

Tiedolla johtaminen perustuu tehokkaisiin BI-järjestelmiin ja -ratkaisuihin, jotka toteuttavat organisaation liiketoimintatiedon hyödyntämisen tarpeet. BI-auditointi on joustava ja luotettava tapa selvittää BI-ratkaisujen tilanne sekä konkretisoida niiden kehitystarpeet.

 

BI-auditoinnissa kartoitammeBI-järjestelmän tai sen kehitettävän osan nykytilan ja kehityskohteet. Auditoinnit toteutetaan tyypillisesti joko haastattelemalla tai workshopein. Päällekkäiset toiminnot, riskialttiit tai tarpeettoman työläät vaiheet sekä hankalasti ylläpidettävät ratkaisut tunnistetaan ja kuvataan. Lopputuloksena tuotamme raportin BI-järjestelmän tai sen osa-alueen tilasta sekä annamme toimenpidesuositukset. Selvitys nostaa esille myös järjestelmän vahvuudet.

 

BI-auditoinnin avulla saavutetaan realistinen kuva BI-järjestelmän tai sen osan tilanteesta ja kehitystarpeista sekä käytettävien teknologioiden soveltuvuudesta IT-ympäristöön. BI-auditoinnissa voidaan myös ottaa kantaa siihen, täyttyvätkö tietosuoja- ja viranomaisvaatimukset sekä antaa näille osa-alueille toimenpidesuositukset.

 

Lisätietoa BI-auditoinnista blogitekstissä Tiedätkö,missä kunnossa BI-järjestelmäsi on?

Pinterest
Loihde Analytics Oy logo

Loihde Analytics Oy:n tarjonta

Auditointi

Lisätietoja

Loihde Analytics Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Loihde Analytics Oy:n tarjontaa

Loihde Analytics Oy:n Auditointi -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Loihde Analytics kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia