Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

IoT-analytiikka luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia

post_image

TarjontaIoT mahdollistaa reaaliaikaisen tiedon keruun laitteistosta. IoT-sensorit mittaavat esimerkiksi laitteiston tai sen toimintaympäristön tilaa. Mittaustietoja voidaan yhdistää muista tietolähteistä tuleviin tietoihin, ja analysoida menneitä tapahtumia sekä ennakoida tulevia. Datavirrasta voidaan löytää poikkeamia ja merkkejä tulevista ongelmista hyvissä ajoin ja ryhtyä toimenpiteisiin automaattisesti.

IoT-analytiikassa voidaan hyödyntää erilaisia koneoppimisen sovellutuksia, ja pilvipalvelut mahdollistavat datamassojen massiivistenkin laskentaprosessien suorittamisen kustannustehokkaasti.

Tunnistamme ja analysoimme älykkäiden laitteiden, tuotteiden tai sensorien keräämästä datasta olennaisen tiedon. Voimme myös yhdistää IoT-laitteiden tuottamaa dataa organisaation tietojärjestelmien dataan sekä ulkoisiin datalähteisiin. BI-raportointiratkaisu tuo analysoidun IoT-datan käyttäjille helposti omaksuttavassa visuaalisessa muodossa. Vastaamme IoT ratkaisun ylläpidosta ja pienkehityksestä jatkuvana palveluna. Tarjoamma myös IoT-ratkaisujen arkkitehtuurin konsultointipalveluja.

Analysoidun IoT-datan avulla voidaan tehostaa liiketoimintaa ja tunnistaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Sen avulla voidaan optimoida tuotantoon ja logistiikkaan liittyviä prosesseja sekä raaka-aineiden ja resurssien käyttöä. Toiminnan valvontaa sekä ongelmien ehkäisyä voidaan automatisoida ja tuottaa kehittyneitä palveluja.

Pinterest
Loihde Analytics Oy logo

Loihde Analytics Oy:n tarjonta

IoT

Lisätietoja

Loihde Analytics Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Loihde Analytics Oy:n tarjontaa

Loihde Analytics Oy:n IoT -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Loihde Analytics kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia