Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

DevOps palvelukokonaisuus - Visma Financial Solutions

Referenssi

Lähtötilanne 

Visma Financial Solutions kaipasin projektiinsa tuoreempaa lähestymistapaa testauksen ja tuotannon siirron osalta. Pidimme pitkäaikaiselle asiakkaallemme esittelyn Andersin DevOps ratkaisuista, jonka pohjalta yritys päätyi tilaamaan heidän tarpeisiinsa räätälöidyn DevOps palvelukokonaisuuden.

Mikä on DevOps?

DevOps on digitaalisesti kestävää kehitystä, joka luo yhteyden kehittäjien ja operaatioiden välille automatisoiden koko käyttöönottoprosessin. DevOps toimintamallin avulla yritys voi päivittää ohjelmiston lähdekoodista toimivaan tuotteeseen hetkessä.

Mitä ollaan tehty? 

Sovittujen projektien osalta autoimme Visma Financial Solutions:a kirjoittamalla selkeät konttikuvaukset, jotka sopivat sekä kehittäjien paikalliseen käyttöön, että suoraan testi- ja tuotantoympäristöihin. Projekteissa otettiin käyttöön myös CI/CD automaatio, johon Anders on toteuttanut Open source komponentin: https://github.com/andersinno/kolga. Samalla Anders rakensi Visma Financial Solutions:lle Kubernetes klusterin, johon saadaan automaattisesti tuotettua CI/CD:stä testiympäristöt katselmointia varten. 

Miten Visman liiketoiminta kehittyi? 

Visma Financial Solutions pystyi nopeuttamaan ja yhtenäistämään huomattavasti projektin puitteissa tapahtuvaa testausta. Heille räätälöityjen koulutusten myötä heillä on myös oma paikallinen tuntemus DevOpsista ja siihen liittyvien työkalujen käytöstä kasvoi merkittävästi.

Lisää DevOps ratkaisuistamme. 

Suosittelija:

Olemme tehneet Andersin kanssa yhteistyötä jo pitkään ja olemme olleet todella tyytyväisiä. Yhteistyö on ollut alusta saakka avointa ja osaamisen taso Andersin asiantuntijoilla on korkea. Hyödyntämällä Andersin tuottamia DevOps työkaluja, automaatioita ja oppeja, saamme tehostettua omia toimintojamme.

Saku Vina

Pinterest
Referenssin infoboxi
Anders Innovations Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Visma Financial Solutions Oy
Ajankohta: 2019 - 2020
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Paul Nylund

Lisätietoja

Yritysprofiili Anders Innovations kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
Laadunvarmistus
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Open source

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Valmisohjelmisto

Omat tagit

DevOps
Kubernetes

Siirry yrityksen profiiliin Anders Innovations kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Anders Innovations - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Anders Innovations - Muita referenssejä

Anders Innovations - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia