Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Moderni ERP tukee liiketoimintaasi

TarjontaHyväkään ERP ei osaa kertoa miltä maailma näyttää tulevaisuudessa, mutta hyvä ERP-ohjelmisto ei hidasta, saati estä muutosta. Esimerkiksi monille valmistavan teollisuuden yrityksille teollinen internet tarjoaa huimia mahdollisuuksia, mutta se myös räjäyttää syntyvän datan määrän uusiin korkeuksiin. Menneeseen maailmaan räätälöity toiminnanohjaus ei siitä välttämättä selviä.

Pitkään palvelleen ERP-järjestelmän suurin riski ei suinkaan siis ole se, että se hajoaa alta. Lastentaudit on luultavasti saatu korjattua aikoja sitten ja järjestelmä pyörii luotettavasti.

Suurin riski on se, että se pyörittää luotettavasti asioita, jotka olivat ajankohtaisia viisi – tai pahimmillaan kymmenen – vuotta sitten, eikä siten tarjoa nykyaikaisen toiminnanohjauksen hyötyjä eikä taivu tuleviin tarpeisiin. Yrityksen toimintaympäristö voi muuttua paljon jo parissa vuodessa.

Attido kumppanina

Attidon ERP-ratkaisut perustuvat Oraclen teknologiaan. Oraclella on vuosikymmenten kokemus tietokannoista ja laajoista yritysjärjestelmistä, joten teknologia on vakaalla pohjalla.

Meillä on 20 vuoden kokemus Oracle-teknologioista. Olemme toteuttaneet lukuisia vaativia Oracle-ratkaisuja sekä pilvessä että on-premise-ympäristöissä. Me myös ylläpidämme ja kehitämme asiakkaidemme toimintaympäristöjä pitkäjänteisesti. 

Meillä on Suomen suurin Oracle-tiimi ja kouluttaudumme ahkerasti. Olemme Oraclen kultatason kumppani ja meidät valittiin vuoden 2019 Oracle-partneriksi.  

Tuoreimpina asiakastoteutuksina olemme tehneet mm. taloushallinnon ja hankinnan kokonaisratkaisuja sekä ylläpitotöitä sekä yksityisille että julkishallinnon asiakkaille.

Palvelumme:

  • Konsultointipalvelut; Meillä on pitkä kokemus erilaisista käyttöönottoprojekteista, autamme määrittelemään liiketoiminnan tarpeisiin sopivat ratkaisut
  • Käyttöönottoprojektit; Rakennamme projektin tueksi tiimin, joka luonnollisesti auttaa itse tekniikassa, mutta myös liiketoimintaprosessien kehittämisessä ja uudistuksen jalkauttamisessa. Projektin jokainen tehdään tiiviissä yhteistyössä, kokemuksen hiomilla työkaluilla ja menetelmillä.
  • Jatkuvat palvelut; Toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönoton jälkeen yhteistyö jatkuu sujuvasti ylläpitona. Tarjoamme lisäksi selkeät toimintamallit liiketoiminta-alustojen ja järjestelmien jatkuvaan kehittämiseen. Ennakoivat tuki- ja ylläpitopalvelut ovat meille itsestäänselvyys.

Tutustu tarjoamiimme toiminnanohjausratkaisuihin:

Pinterest
Attido Oy logo

Attido Oy:n tarjonta

Toiminnanohjaus ERP

Lisätietoja

Attido Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Attido Oy:n tarjontaa

Attido Oy:n Toiminnanohjaus ERP -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Attido kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia