Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Taloushallinto: automatisoinnin ja visualisoinnin edelläkävijä

TarjontaNykyaikainen taloushallinnon ERP-järjestelmä tarjoaa sisäänrakennetut, reaaliaikaisella datalla toimivat analytiikan työkalut ja tekee toiminnanohjausjärjestelmästä tiedolla johtamisen työkalun.

Automatisoinnin ja tekoälyn avulla talousdata saadaan muutettua hyödyllisiksi raporteiksi nopeammin, mutta ennen kaikkea vapautetaan koulutetut ihmiset rutiinien hoitamisesta tiedon tulkitsemiseen ja jalostamiseen. Tavoite on siis sama kuin henkilöstöhallinnon automatisoinnissa: vähemmän rutiineja, enemmän strategista näkemystä johdon käyttöön.

Ihannetilanteessa ERP ei ainoastaan kerro, miten yrityksellä meni viime vuonna, vaan tukee valistuneita arvioita siitä, miten yrityksellä menee tulevana vuonna.

Attido kumppanina

Attidon ERP-ratkaisut perustuvat Oraclen teknologiaan. Meillä on 20 vuoden kokemus Oracle-teknologioista. Olemme toteuttaneet lukuisia vaativia Oracle-ratkaisuja sekä pilvessä että on-premise-ympäristöissä. Me myös ylläpidämme ja kehitämme asiakkaidemme toimintaympäristöjä pitkäjänteisesti. 

Meillä on Suomen suurin Oracle-tiimi ja kouluttaudumme ahkerasti. Olemme Oraclen kultatason kumppani ja meidät valittiin vuoden 2019 Oracle-partneriksi.  

Tuoreimpina asiakastoteutuksina olemme tehneet mm. taloushallinnon ja hankinnan kokonaisratkaisuja sekä ylläpitotöitä sekä yksityisille että julkishallinnon asiakkaille.

Palvelumme:

  • Konsultointipalvelut; Meillä on pitkä kokemus erilaisista käyttöönottoprojekteista, autamme määrittelemään liiketoiminnan tarpeisiin sopivat ratkaisut
  • Käyttöönottoprojektit; Rakennamme projektin tueksi tiimin, joka luonnollisesti auttaa itse tekniikassa, mutta myös liiketoimintaprosessien kehittämisessä ja uudistuksen jalkauttamisessa. Projektin jokainen tehdään tiiviissä yhteistyössä, kokemuksen hiomilla työkaluilla ja menetelmillä.
  • Jatkuvat palvelut; Toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönoton jälkeen yhteistyö jatkuu sujuvasti ylläpitona. Tarjoamme lisäksi selkeät toimintamallit liiketoiminta-alustojen ja järjestelmien jatkuvaan kehittämiseen. Ennakoivat tuki- ja ylläpitopalvelut ovat meille itsestäänselvyys.
Pinterest
Attido Oy logo

Attido Oy:n tarjonta

Taloushallinto

Lisätietoja

Attido Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Attido Oy:n tarjontaa

Attido Oy:n Taloushallinto -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Attido kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia