Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

NetSuite – rajatonta potentiaalia kasvun ja kansainvälistymisen tueks

BloggausPerinteisten toiminnanohjausjärjestelmien ajoista ei vielä ole kauaa. Kalliit ja raskaat ERP-projektit, hankalasti konepellin alle rakentuvat lisäosat ja valinnanvapautta rajoittavat toimittajalukot joutavat kuitenkin samalle muistojen hyllylle NMT-puhelimien ja MS-DOS-tietokoneiden kanssa.

Selkeä, aidosti moderni, globaali ja pilvipohjainen liiketoiminta-alusta NetSuite mullistaa käsityksen toiminnanohjausjärjestelmistä. Samalla se avaa käyttäjälleen rajattoman potentiaalin. Ekosysteemiä voi verrata vaikkapa puhelimen käyttöjärjestelmään: kun sovelluskaupasta voi hakea juuri tarvitsemansa ominaisuudet, kokonaisuutta ja sen toiminnallisuuksia voi personoida ja mukauttaa rajattomasti – helposti, ketterästi ja läpinäkyvästi. Käytettävyyttä lisää entisestään se, että ratkaisun personointi on mahdollista niin yritys- kuin henkilötasollakin.

NetSuiten ekosysteemi kehittyy jatkuvasti, ja käyttäjät sen mukana. Paradigman muutoksen myötä myös meidän järjestelmätoimittajien rooli on lipunut kohti konsultin ja iteroijan tehtäviä. Käymme yhä enemmän sparraavia keskusteluja suoraan liiketoimintojen kanssa, ja autamme heitä näkemään, mitä kaikkea NetSuiten avulla voi tehdä.

LOPUTTOMIA LIIKETOIMINNALLISIA MAHDOLLISUUKSIA

Kansainvälisiä markkinoita ja vahvaa kasvua hamuavalle start-up-yritykselle NetSuite on ennen kaikkea liiketoiminnallinen mahdollisuus: kasvavan yhtiön kannattaa jo ensimetreillä ottaa käyttöön skaalautuva ja moniulotteinen globaali alusta, joka luo vahvan selkänojan uusille avauksille ympäri maailmaa.

Useita rinnakkaisia järjestelmiä käyttävältä kansainväliseltä yhtiöltä vanhojen rakenteiden purkaminen vaatii erilaista päättäväisyyttä – mutta kannattaa. Yritys sovittaa yhteen monia eri järjestelmiä ja käytäntöjä tarkoittaa haasteita prosessien hallinnassa, moninkertaista työtä ja pahimmillaan jopa edestakaisin läheteltäviä exceleitä. Yhteinen globaali alusta sen sijaan mahdollistaa reaaliaikaisen näkymän kaikkeen tekemiseen sekä läpinäkyvän ja automatisoidun raportoinnin läpi kaikkien toimintojen.

Jos rakenteiden räjäyttäminen hirvittää, siirtymä NetSuiteen voidaan tehdä myös vähitellen, yksi toiminnallinen kokonaisuus kerrallaan. Yhdessä suunniteltu roadmap auttaa muutoksen läpiviemisessä: aloittaa voidaan vaikkapa myynti- tai logistiikkaprosessista, tai toteuttaa siirtymä maa kerrallaan.

Haluatko keskustella lisää?

Ota yhteyttä

Pinterest
Attido Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Attido kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia

Oracle

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

NetSuite

Siirry yrityksen profiiliin Attido kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Attido - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Attido - Muita referenssejä

Attido - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia