Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Chatbot on älykäs digitaalinen apulainen

TarjontaKeskusteleva käyttöliittymä (conversational user interface, CUI), joka tunnetaan paremmin chatbot nimellä, on älykäs digitaalinen apulainen, jonka avulla voidaan automatisoida erilaisia yrityksen arkeen liittyviä rutiinitehtäviä. Älykäs apulainen piilottaa taustajärjestelmät ja -prosessit keskusteluun siten, että käyttäjän ei tarvitse tietää, mistä järjestelmästä dataa haetaan ja minne se viedään.

Chatbot soveltuu esimerkiksi taloushallintoon, henkilöstöhallintoon, IT-osastolle, asiakaspalveluun sekä toimistoarjen rutiinien automatisointiin. Chatbotin kanssa keskustellen on mahdollista hoitaa helposti mm. matkalaskun kirjaaminen, junalippujen tilaaminen tai sairauspoissaolon ilmoittaminen.

Chatbot ratkaisujen hyödyt

  1. vapauttaa ihmiset tuottavaan työhön
  2. vähentää inhimillisistä virheistä johtuvia ongelmia
  3. parantaa yrityksen liiketoimintaa koskevan tiedon laatua, kun käyttöliittymän käsittelemä data on yhdenmukaista ja oikeaa.

Meillä Attidolla on lähes 20 vuoden kokemus toiminnanohjauksen sekä tiedolla johtamisen ratkaisuista. Autamme asiakkaitamme muodostamaan ajantasaisen tilannekuvan liiketoimintansa tilanteesta jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Chatbot toteutuksia rakennamme sekä Microsoftin Azurella että Oraclen teknologioilla

Pinterest
Attido Oy logo

Attido Oy:n tarjonta

Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Lisätietoja

Attido Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Attido Oy:n tarjontaa

Attido Oy:n Tekoäly (AI) ja koneoppiminen -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Attido kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia