Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Vain käytetyllä datalla on merkitystä

TarjontaBI:n ja analytiikan onnistuminen on teoriassa helppo todeta: jäävätkö numerot pelkiksi numeroiksi vai jalostuvatko ne perustelluiksi näkemyksiksi ja bisnespäätöksiksi? Oleellista on, että tehdään päätöksiä eli muutetaan jotain, ja sitten seurataan sopivin mittarein, mitä muutoksesta seuraa.

BI:sta ja analytiikasta saa yleensä eniten irti, jos yhdistetään yrityksen itse tuottamaa dataa ja ulkomaailmasta kerättyä dataa. Pelkästään sisäistä dataakin voidaan käyttää, mutta oleellista on yhdisteleminen: paljastetaan jotain, joka ei ilmene sellaisenaan yhdestä tietolähteestä.

Rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa heidän tarpeisiinsa sopivan BI- ja analytiikkakokonaisuuden.

BI ja analytiikkaratkaisuissa emme ole sitoutuneet mihinkään nimenomaiseen teknologiaan ja toimittajaan, vaan pyrimme aina tarjoamaan asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivan ratkaisun.

BI kumppanimme:

Onnistuneen BI-projektin askeleet

Analytiikkaprojekti muistuttaa mitä tahansa järjestelmäprojektia ainakin siinä, että tärkein onnistumisen tärkein edellytys on asiakkaan ja toimittajan sujuva yhteistyö.

Pyörää ei kannata yrittää keksiä uudelleen. Attido käyttää tositoimissa testattua ja toimivaksi hiottua ketterää, kolmivaiheista projektimallia.

Pinterest
Attido Oy logo

Attido Oy:n tarjonta

BI ja raportointi

Lisätietoja

Attido Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Attido Oy:n tarjontaa

Attido Oy:n BI ja raportointi -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Attido kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia