Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Toimitusketjun hallinta menee pilveen

TarjontaToimitusketjun hallinta on laaja kokonaisuus. Sitä voi hahmotella monin tavoin, mutta yleensä siihen lasketaan kuuluvaksi ainakin 1) ostot, 2) tuotanto ja kunnossapito, 3) toimitusketjun suunnittelu, 4) operatiivinen logistiikka ja 5) lähetykset ja kuljetukset.

Toimitusketjun hallinnalle on tyypillistä integraatioiden runsaus, sillä asiakkaita, toimittajia ja muita osapuolia on paljon. Myös tietyn osa-alueen erikoissovellukset ovat yleisiä: esimerkiksi varastonhallintaan käytetään usein erillisiä, joskus jopa itse kehitettyjä sovelluksia. Parhaillaan yleistyy esineiden internetiä (IoT, Internet of Things) hyödyntävä älykäs varastonhallinta.

Toisinaan soppaa hämmentävät vielä yrityksen funktionaaliset siilot. Esimerkiksi ostojohtaja ja tuotantojohtaja ovat molemmat suoraan tekemisissä toimitusketjun kanssa, mutta saattavat sijaita eri kohdissa organisaatiota ja raportoida eri suuntiin.

Toimitusketjun hallinnan laajuus ja monimutkaisuus tekevät pilvipohjaisesta lähestymistavasta erityisen houkuttelevan, koska esimerkiksi uusia toimintoja voidaan ottaa käyttöön jouhevasti ja kokonaisuuden hallinta on helpompaa vakiintuneilla rajapinnoilla kuin omilla konfiguroinneilla.

Attido kumppanina

Attidon ERP-ratkaisut perustuvat Oraclen teknologiaan. Meillä on 20 vuoden kokemus Oracle-teknologioista. Olemme toteuttaneet lukuisia vaativia Oracle-ratkaisuja sekä pilvessä että on-premise-ympäristöissä. Me myös ylläpidämme ja kehitämme asiakkaidemme toimintaympäristöjä pitkäjänteisesti. 

Meillä on Suomen suurin Oracle-tiimi ja kouluttaudumme ahkerasti. Olemme Oraclen kultatason kumppani ja meidät valittiin vuoden 2019 Oracle-partneriksi.  

Tuoreimpina asiakastoteutuksina olemme tehneet mm. taloushallinnon ja hankinnan kokonaisratkaisuja sekä ylläpitotöitä sekä yksityisille että julkishallinnon asiakkaille.

Palvelumme:

  • Konsultointipalvelut; Meillä on pitkä kokemus erilaisista käyttöönottoprojekteista, autamme määrittelemään liiketoiminnan tarpeisiin sopivat ratkaisut
  • Käyttöönottoprojektit; Rakennamme projektin tueksi tiimin, joka luonnollisesti auttaa itse tekniikassa, mutta myös liiketoimintaprosessien kehittämisessä ja uudistuksen jalkauttamisessa. Projektin jokainen tehdään tiiviissä yhteistyössä, kokemuksen hiomilla työkaluilla ja menetelmillä.
  • Jatkuvat palvelut; Toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönoton jälkeen yhteistyö jatkuu sujuvasti ylläpitona. Tarjoamme lisäksi selkeät toimintamallit liiketoiminta-alustojen ja järjestelmien jatkuvaan kehittämiseen. Ennakoivat tuki- ja ylläpitopalvelut ovat meille itsestäänselvyys.

Lue toimitusketjun hallintaan liittyviä bloggauksiamme!

Pinterest
Attido Oy

Attido Oy:n tarjonta

Supply chain management SCM

Lisätietoja

Attido Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Attido Oy:n tarjontaa

Attido Oy:n Supply chain management SCM -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Attido kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Verkkokauppajätti Amazon tuli Pohjoismaihin - Ruotsin Amazon.se avautui
Pikaruokaketju Hesburger sijoittaa it-yritykseen - teknologian rooli ravintola-alalla kasvaa
Huomenna vietetään kansallista Salasanapäivää - live-hakkerointi näyttää, kuinka helppoa salasanan murtaminen on

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia