Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Toimitusketjun hallinta menee pilveen

TarjontaToimitusketjun hallinta on laaja kokonaisuus. Sitä voi hahmotella monin tavoin, mutta yleensä siihen lasketaan kuuluvaksi ainakin 1) ostot, 2) tuotanto ja kunnossapito, 3) toimitusketjun suunnittelu, 4) operatiivinen logistiikka ja 5) lähetykset ja kuljetukset.

Toimitusketjun hallinnalle on tyypillistä integraatioiden runsaus, sillä asiakkaita, toimittajia ja muita osapuolia on paljon. Myös tietyn osa-alueen erikoissovellukset ovat yleisiä: esimerkiksi varastonhallintaan käytetään usein erillisiä, joskus jopa itse kehitettyjä sovelluksia. Parhaillaan yleistyy esineiden internetiä (IoT, Internet of Things) hyödyntävä älykäs varastonhallinta.

Toisinaan soppaa hämmentävät vielä yrityksen funktionaaliset siilot. Esimerkiksi ostojohtaja ja tuotantojohtaja ovat molemmat suoraan tekemisissä toimitusketjun kanssa, mutta saattavat sijaita eri kohdissa organisaatiota ja raportoida eri suuntiin.

Toimitusketjun hallinnan laajuus ja monimutkaisuus tekevät pilvipohjaisesta lähestymistavasta erityisen houkuttelevan, koska esimerkiksi uusia toimintoja voidaan ottaa käyttöön jouhevasti ja kokonaisuuden hallinta on helpompaa vakiintuneilla rajapinnoilla kuin omilla konfiguroinneilla.

Attido kumppanina

Attidon ERP-ratkaisut perustuvat Oraclen teknologiaan. Meillä on 20 vuoden kokemus Oracle-teknologioista. Olemme toteuttaneet lukuisia vaativia Oracle-ratkaisuja sekä pilvessä että on-premise-ympäristöissä. Me myös ylläpidämme ja kehitämme asiakkaidemme toimintaympäristöjä pitkäjänteisesti. 

Meillä on Suomen suurin Oracle-tiimi ja kouluttaudumme ahkerasti. Olemme Oraclen kultatason kumppani ja meidät valittiin vuoden 2019 Oracle-partneriksi.  

Tuoreimpina asiakastoteutuksina olemme tehneet mm. taloushallinnon ja hankinnan kokonaisratkaisuja sekä ylläpitotöitä sekä yksityisille että julkishallinnon asiakkaille.

Palvelumme:

  • Konsultointipalvelut; Meillä on pitkä kokemus erilaisista käyttöönottoprojekteista, autamme määrittelemään liiketoiminnan tarpeisiin sopivat ratkaisut
  • Käyttöönottoprojektit; Rakennamme projektin tueksi tiimin, joka luonnollisesti auttaa itse tekniikassa, mutta myös liiketoimintaprosessien kehittämisessä ja uudistuksen jalkauttamisessa. Projektin jokainen tehdään tiiviissä yhteistyössä, kokemuksen hiomilla työkaluilla ja menetelmillä.
  • Jatkuvat palvelut; Toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönoton jälkeen yhteistyö jatkuu sujuvasti ylläpitona. Tarjoamme lisäksi selkeät toimintamallit liiketoiminta-alustojen ja järjestelmien jatkuvaan kehittämiseen. Ennakoivat tuki- ja ylläpitopalvelut ovat meille itsestäänselvyys.

Lue toimitusketjun hallintaan liittyviä bloggauksiamme!

Pinterest
Attido Oy logo

Attido Oy:n tarjonta

Supply chain management SCM

Lisätietoja

Attido Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Attido Oy:n tarjontaa

Attido Oy:n Supply chain management SCM -aiheiset referenssit ja julkaisut

LinkkiLataa opas: Näin pilvijärjestelmää ylläpidetään!

Attidon pilviopassarjan aiemmissa osissa olemme käyneet läpi, miten pilvisiirtymään kannattaa valmistautua  ja miten itse ..

Tagit: HR, Supply chain management SCM, Taloushallinto, +16 muutaTietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Arkkitehtuuri, Integraatiot, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Oracle, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, pilvitransformaatio

LinkkiAttido Oy vahvistaa Oracle osaamistaan uudella myyntijohtajalla

Juhana Niku-Paavola on nimitetty Attidon uudeksi myyntijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Hän aloitti tehtävässä maanantaina 8.2.2021.

Tagit: BI ja raportointi, HR, Supply chain management SCM, +13 muutaTaloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Analytiikka, Arkkitehtuuri, Integraatiot, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Microsoft, Oracle, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

BloggausAttido on jälleen yksi Suomen parhaista työpaikoista

Great Place to Work Finland on jälleen valinnut Suomen parhaat työpaikat pienten, keskisuurten ja suurten työpaikkojen Lue lisää..

Tagit: BI ja raportointi, HR, Supply chain management SCM, +14 muutaTaloushallinto, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Arkkitehtuuri, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Great Place to Work

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Attido kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia