Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Henkilöstöhallinnosta henkilöstöjohtamiseen

TarjontaHR-järjestelmissä pinnalla on tällä hetkellä ennen kaikkea rutiinien virtaviivaistaminen. Esimiehille tarjotaan automatisointia, työntekijöille puolestaan itsepalvelua, esimerkiksi help deskien ja älykkäiden chatbottien avustamana.

Automatisointi vapauttaa HR:n aikaa esimerkiksi osaamisen kehittämiseen ja työvoiman allokoimiseen liiketoiminnan tarpeiden mukaan – toisin sanoen enemmän strategista henkilöstöjohtamista, vähemmän rutiininomaista henkilöstöhallintoa.

ERP:n henkilöstöhallinnon moduuli toimii hyvin silloin, kun pakollisiin mutta pohjimmiltaan epäkiinnostaviin rutiineihin kuluu mahdollisimman vähän aikaa ja kaikki vapautuvat tekemään korkeamman lisäarvon töitä. Automatisointi vapauttaa HR:n aikaa esimerkiksi osaamisen kehittämiseen ja työvoiman allokoimiseen

Attido kumppanina

Attidon ERP-ratkaisut perustuvat Oraclen teknologiaan. Meillä on 20 vuoden kokemus Oracle-teknologioista. Olemme toteuttaneet lukuisia vaativia Oracle-ratkaisuja sekä pilvessä että on-premise-ympäristöissä. Me myös ylläpidämme ja kehitämme asiakkaidemme toimintaympäristöjä pitkäjänteisesti. 

Meillä on Suomen suurin Oracle-tiimi ja kouluttaudumme ahkerasti. Olemme Oraclen kultatason kumppani ja meidät valittiin vuoden 2019 Oracle-partneriksi.  

Tuoreimpina asiakastoteutuksina olemme tehneet mm. taloushallinnon ja hankinnan kokonaisratkaisuja sekä ylläpitotöitä sekä yksityisille että julkishallinnon asiakkaille.

Palvelumme:

  • Konsultointipalvelut; meillä on pitkä kokemus erilaisista käyttöönotto-projekteista, autamme määrittelemään liiketoiminnan tarpeisiin sopivat ratkaisut
  • Käyttöönottoprojektit; Rakennamme projektin tueksi tiimin, joka luonnollisesti auttaa itse tekniikassa, mutta myös liiketoimintaprosessien kehittämisessä ja uudistuksen jalkauttamisessa. Projektin jokainen tehdään tiiviissä yhteistyössä, kokemuksen hiomilla työkaluilla ja menetelmillä.
  • Jatkuvat palvelut; Toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönoton jälkeen yhteistyö jatkuu sujuvasti ylläpitona. Tarjoamme lisäksi selkeät toimintamallit liiketoiminta-alustojen ja järjestelmien jatkuvaan kehittämiseen. Ennakoivat tuki- ja ylläpitopalvelut ovat meille itsestäänselvyys.
Pinterest
Attido Oy logo

Attido Oy:n tarjonta

HR

Lisätietoja

Attido Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Attido Oy:n tarjontaa

Attido Oy:n HR -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Attido kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia