Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Fortum: Oracle EBS -versiopäivitys aikataulussa ja budjetissa pysyen

ReferenssiFortumilla oli tarve päivittää Oracle E-Business Suite uuteen versioon. Maaliin pääsy aikataulussa ja budjetissa tarkoitti, että projektissa keskityttiin avaintoiminnallisuuksiin ja räätälöinnit pidettiin minimissä. Voimakkaalla yhteishengellä ja jaetuilla tavoitteilla tiimi onnistui toteuttamaan versiopäivityksen aikataulun mukaisesti.

Yli 100 yritykseen useassa maassa vaikuttavan toiminnanohjausjärjestelmän päivityksessä tarvitaan keskittymistä oleelliseen, taitava tiimi, sitoutumista yhteistyöhön ja ”until it’s done”-asenne työntekoon. Juuri näin toimimme yhdessä Fortumin kanssa, kun päivitimme heidän Oracle ERP E-Business Suiten uuteen versioon R 12.2.

Projekti sisälsi teknisen päivityksen, muutoksia alustassa, toiminnallista konsultointia, räätälöintiä ja rajapintojen päivityksiä. Projektitiimissä oli yli 80 ihmistä 4 eri maasta. Oracle Suomi ja Oracle ISS tukivat projektia. Attido tarjoaa Fortumille myös jatkuvaa tukea R 12.2 -ympäristöön.

FOKUS AVAINTOIMINNALLISUUKSISSA

Päivitys oli Fortumille ”must do”-projekti, ja aikataulun pitäminen oli kriittistä. Taloushallinnon järjestelmien oli oltava valmiina liiketoiminnan suunniteltuja laajennuksia varten. Onnistumisen varmistamiseksi minimoimme räätälöinnit ja keskityimme avaintoiminnallisuuksiin. Suunnitelma toimi täydellisesti: kaikki toteutettiin aikataulussa.

POIKKEUKSELLINEN TIIMITYÖ

”Ero, joka teki eron”, kuten eräs fortumilainen tiimin jäsen sanoi, oli poikkeuksellinen tiimityö Fortumin ja Attidon kesken.

Vahvan tuote- ja ratkaisutuntemuksen, sekä hyvän teknisen kapasiteetin lisäksi tiimillä oli voimakas yhteishenki ja jaetut tavoitteet. Niitä rakennettiin mm. yhteisillä workshopeilla projektin aikana. Myös pitkä yhteinen historia Fortumin ja Attidon välillä vuodesta 2001 lähtien on syventänyt ymmärrystämme Fortumin tarpeista.

Lue lisää toiminnanohjauksesta!

Pinterest
Referenssin infoboxi
Attido Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Fortum

Lisätietoja

Yritysprofiili Attido kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Teknologia

Oracle

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Attido kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Attido - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Attido - Muita referenssejä

Attido - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia