Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Nukute klinikkasovellus

Referenssi

UNIAPNEAN DIAGNOSOINTI UUDELLE TASOLLE

Asiakkaamme Nukutteen tavoitteena on tarjota lääkäreille maailman helppokäyttöisin ratkaisu uniapnean diagnosointiin. Saimme olla mukana tässä äärimmäisen mielenkiintoisessa hankkeessa.

Nukute on uniapnean tunnistusjärjestelmä, joka rekisteröi potilaan unidataa yön aikana ja auttaa lääkäriä diagnosoimaan uniapnean luotettavasti. Nukutteen laitekokonaisuuteen kuuluu kaulalla pidettävä mittauspanta, sormessa pidettävä sensori ja tablet-laite. Lääkäreille on oma verkkopohjainen klinikkasovellus, jonne tablet-sovellus lähettää mittaustulokset.

YHTEISTYÖMALLI JA TIIMI

Codematen roolina oli buustata asiakkaan tuotekehitystä ja käyttöliittymäsuunnittelua erityisesti lääkäreiden klinikkasovellukseen. Huolehdimme käyttöliittymäsuunnittelussa loppukäyttäjien, eli lääkäreiden tarpeet. Ohjelmistoarkkitehtimme Joonaksen osaamista käytettiin lisäksi klinikkasovelluksen käyttöliittymän ja taustapalvelun kehittämisessä. 

Suunnittelimme lisäksi potilaille graafisia käyttöohjeita ja autoimme pienimuotoisesti tablet-sovelluksen käyttöliittymäsuunnittelussa. 

Design tiimistämme Tiina teki projektiin käyttöliittymäsuunnittelua ja käytettävyystutkimusta lääkäreille. Ollin spesialiteettina oli mm. laitteen pakkauksessa olevat graafiset käyttöohjeet.

TEKNOLOGIA

Nukutteen taustajärjestelmä rakentuu viidestä erillisestä mikropalvelusta (microservice), jotka hoitavat eri osa-alueita järjestelmästä rinnakkain, kommunikoiden keskenään. Esimerkiksi tablet-sovelluksen lähettämä mittausdata analysoidaan ensin Nukutteen kehittämän tekoälyn avulla ja jälkiprosessoidaan tekemämme mikropalvelun avulla, jolla data saadaan optimoitua eri aikaväleille ja tarkkuustasoille käyttöliittymää varten. 

Käyttöliittymäkerroksessa eri käyttäjärooleilla on eri oikeuksia, mutta tärkeimpänä on mahdollisuus tarkastella analyysin tuottamaa dataa ja muokata tapahtumia helposti.

Taustajärjestelmä toteutettiin Typescript:lla puhtaan Node.js:n päälle, socket.io:n ja Mongoosen avustuksella. Näinollen tietokantana on MongoDB. UI kerrokset on toteutettu modernilla Angularilla.

TULOKSET

Lääkäreiltä on saatu paljon positiivista palautetta käytettävyydestä.

Tuoreimpana yhteistyönä olemme olleet mukana kehittämässä klinikkasovelluksesta versiota, jota voidaan hyödyntää Korona-potilaiden hoitotyössä. Ratkaisulla on iso potentiaali myös yleisesti keuhkotautien hoidossa.

Toivottavasti lopputulos mahdollistaa parempaa hoitoa ja elämää ihmisille ympäri maailman!

LUE LISÄÄ:

https://www.codemate.com/fi/portfolio/nukute/

Suosittelija:

Toni Leinonen, Toimitusjohtaja, Nukute Ltd.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Codemate logo

Tiedot

Tilaaja: Nukute Ltd
Ajankohta: 2019 - 2020
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Janne Korvanen, janne.korvanen@codemate.com

Lisätietoja

Yritysprofiili Codemate kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Ohjelmistokehitys
Graafinen suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu
Webkehitys
Ketterät menetelmät

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Teknologia

Open source
Angular
Node.js
Javascript

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

TypeScript

Siirry yrityksen profiiliin Codemate kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Codemate - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Codemate - Muita referenssejä

Codemate - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia