Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Jutel – radiojärjestelmätuotteen uudistus ketterillä menetelmillä

ReferenssiTeknologiaratkaisut ovat kehittyneet viime vuosina jättiharppauksin myös media- ja radioautomaatioiden saralla. Viisi vuotta sitten esimerkiksi äänenkäsittely pilvessä reaaliajassa oli ennenkuulumatonta! Jutel on aina ollut yksi radiojärjestelmien edelläkävijöistä ja viisi vuotta sitten he käynnistivät kokonaisvaltaisen uudistuksen yhdelle suosituimmalle radiojärjestelmälleen, RadioMan:lle.

Järjestelmäuudistus asiakkaiden tarpeita kuunnellen

Jutelin suosittu radiojärjestelmä perustui kolmitasoiseen Client Server -arkkitehtuuriin. Työasemapäivitysten jakeluversioiden hallinta oli raskasta sekä loppuasiakkaiden tietohallinnolle että Jutelin kehitys- ja ylläpitotiimeille. Radiojärjestelmä päätettiin uudistaa kokonaisvaltaisesti niin, että siitä tulisi selainpohjainen.

Jutel valitsi Codematen toteutuskumppaniksi osoittamaan tietä uuden sukupolven teknologioihin siirtymisessä. Codemate teki myös analyysin ja tiekartan Jutelin mahdollisuuksista viedä kokonaisarkkitehtuuri pilveen. Uudistuksessa edettiin tehokkaasti ketterän kehittämisen mallin ansiosta. Codemate toi Jutelin kehitystiimiin ketterän kehityksen parhaat käytänteet.

Uudistuksessa ei puututtu dataan tai tietomalliin, jonka ansiosta kehittäminen oli asiakaslähtöistä. Tuloksena syntyi radiojärjestelmä, joka palvelee aidosti käyttäjien tarpeitaan.

Lue koko tarina radiojärjestelmän uudistuksesta ja ketterien menetelmien käyttöönotosta Jutelin toiminnassa >>

Suosittelija:

Minulla on pelkästään hyvää kerrottavaa Codematesta. Asiantuntijat ottivat asiat rauhallisesti ja pala kerrallaan. He ratkoivat haasteet ja formalisoivat prosessiamme. Lisäksi kerrottiin aina laajasti, mistä on kyse. Jokainen meillä Jutelilla ymmärsi, miksi teemme näitä asioita.

Olli-Pekka Lukkarinen, COO, Jutel

Pinterest
Referenssin infoboxi
Codemate logo

Tiedot

Tilaaja: Jutel

Lisätietoja

Yritysprofiili Codemate kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu

Toimialakokemus

Media

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

Digitaaliset palvelut

Siirry yrityksen profiiliin Codemate kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Codemate - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Codemate - Muita referenssejä

Codemate - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia