Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

B2B-verkkokauppa

TarjontaB2B-verkkokauppa ei ole pelkkä sovellus tai yksittäinen ratkaisu, vaan osa yrityksen liiketoimintaa. Sen suunnittelussa tulee ymmärtää toimialan erityispiirteet, ammattiostajan ostoprosessi sekä digitalisoinnin tarjoamat mahdollisuudet. Olemme erikoistuneet B2B-liiketoiminnan digitalisointiin ja tarjoamme kattavat myynnin ja asioinnin digitalisoinnin ratkaisut. Toiminnassamme yhdistyy vuosien kokemus B2B-liiketoiminnasta sekä kotimaisten että kansainvälisten kumppaneiden kanssa.

Toteutamme monet verkkokaupparatkaisut meidän Solu-ratkaisun avulla, jonka avulla on mahdollista toteuttaa sähköinen tuotetiedonhallinta, tilausjärjestelmä ja/tai pelkkä verkkokauppa. Ratkaisu palvelee montaa eri kohderyhmää myyjästä loppuasiakkaaseen asti. Myyjille voidaan tarjota näkymä sekä omaan varasto- ja toimitustietoihin että asiakkaiden ostohistoriaan. Näin myyjällä on kaikki edellytykset tehdä kaupat jo neuvottelutilanteessa. Loppuasiakkaalle voidaan puolesta tarjota kirjautumisen taakse näkymä omasta tuotevalikoimasta, saatavuustiedoista, hinnoista ja ostohistoriasta.

Pinterest
e21 Solutions Oy logo

e21 Solutions Oy:n tarjonta

Verkkokaupparatkaisut

Lisätietoja

e21 Solutions Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta e21 Solutions Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Rakentaminen

e21 Solutions Oy:n Verkkokaupparatkaisut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

e21 Solutions kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia