Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Verkosta lisää tarjouspyyntöjä

ReferenssiDiagno Finland Oy autokorjaamoalan moniosaaja. Yritys myy, asentaa ja huoltaa laadukkaita laitteita. Diagno on samalla Suomen johtava tietotekniikan ja diagnostiikan kouluttaja. 

Yhdessä e21:n kanssa rakennettu B2B-verkkokauppa on lisännyt verkon kautta tulevien tarjouspyyntöjen määrää ja helpottanut täten samalla monen Diagnon työntekijän työtä. Yrityksen tavoite on rakentaa verkkoportaali, joka kattaa tulevaisuudessa koko palvelukokonaisuuden.

Diagnon liiketoiminnan voi jakaa karkeasti kolmeen osaan: korjaamolaitemyyntiin, tekniseen koulutukseen ja tukipalveluun sekä huoltoliiketoimintaan. Toimintaan kuuluvat myös erilaiset projektiluontoiset työt. Diagno on usein mukana korjaamoiden rakentamisessa alusta loppuun saakka.

Ajatus B2B-verkkokaupan perustamisesta ja laitemyynnin verkkoon viemisestä oli ollut jo Diagnon suunnitelmissa. Kun globaali koronaviruspandemia vauhditti palveluiden digitalisoitumista entisestään, myös Diagno päätti avata oman verkkokauppansa korjaamolaitteilleen.

"Onhan se tietysti tätä päivää, että verkossa pitää olla", Diagno Finland Oy:n operatiivinen johtaja Frans Malmari toteaa. 

e21:n kokemus vakuutti

Ennen verkkokaupan rakentamista Diagno kävi keskusteluja useamman eri toimijan kanssa ja päätyi lopulta valitsemaan kumppanikseen e21:n. 

"Ensimmäiseksi meidät vakuutti se, että he tuntuivat alusta asti olevan hyvin perillä siitä, mitä me teemme. Teemme pelkästään B2B-kauppaa ja heillä oli selkeästi kokemusta niin alan toimintamalleista kuin B2B-verkkokauppojen toteuttamisesta", Malmari muistelee. 

"Keskustellessamme e21:n kanssa on viesti ollut pitkälti sellainen, että kaikki se pystytään tekemään, mitä olemme toivoneet.", Malmari kiittelee.

Lisää aiheesta

Suosittelija:

Ensimmäiseksi meidät vakuutti se, että he tuntuivat alusta asti olevan hyvin perillä siitä, mitä me teemme. [H]eillä oli selkeästi kokemusta niin alan toimintamalleista kuin B2B-verkkokauppojen toteuttamisesta.

Frans Malmari

Pinterest
Referenssin infoboxi
e21 Solutions Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Diagno

Lisätietoja

Yritysprofiili e21 Solutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Erikoisosaaminen

Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin e21 Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

e21 Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

e21 Solutions - Muita referenssejä

e21 Solutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia