Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Meconetin Jousikauppa - ERP integroitu ratkaisu

ReferenssiMeconetin tavoitteena oli helpottaa asiakkaiden tuotevalintaa sekä parantaa omaa palveluaan tarjoamalla tilausmahdollisuus verkossa asiakkaan omilla hinnoilla. Lisäksi Meconet halusi tehostaa ja helpottaa myynnin toimintaa uudistamalla myyjien tilausten käsittelyyn liittyviä työkaluja. Sisäisenä tavoitteena oli tiedon automatisointi, jotta tuote-, asiakas- ja tilaustiedot kulkevat automaattisesti yrityksen omaan ERP-toiminnanohjausjärjestelmään.

Jousikaupan uudistamisessa saavutettiinkin monentasoisia hyötyjä:

  • Hyödyt asiakkaille: Asiakkaat saavat nyt 24/7-palvelun. He voivat tilata mistä vain ja milloin vain omilla hinnoilla tuotteita. Asiakkaat näkevät sopimushintojen lisäksi tuotteiden saatavuuden sekä tilaushistorian.
  • Hyödyt myynnille: Myyjillä on nyt aina käytössä kaikki asiakkaan palveluun tarvittavat tiedot - missä vain he liikkuvatkin. Samalla heiltä vapautuu aikaa rutiinikyselyistä vaativampaan projektimyyntiin ja uusien asiakkaiden tavoittamiseen.
  • Hyödyt yrityksen sisäisen toiminnan tehostamiseen: Tuotetiedot automatisoitiin ERP:n ja Jousikaupan välillä siten, että päivittäiset muutokset valikoimassa eivät aiheuta ylimääräistä työtä. Tilaaminen ja tilausten käsittely on automatisoitu, jolloin tilausten käsittelyssä säästyy arvioilta 15-30 minuuttia per tilaus.

Suosittelija:

"Heti ensimmäisestä tapaamisesta asti tuntui, että he ovat ammattitaitoisia ja he tietävät, mistä puhuvat. He osasivat sopivasti haastaa meitä niissä meidän ajatuksissa. Eli eivät vastanneet ihan kaikkeen kyllä. Ja se oli yksi asia, joka kyllä herätti luottamusta."

Markus Jokinen, liiketoimintajohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
e21 Solutions Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Meconet - metallituotteiden valmistaja

Lisätietoja

Yritysprofiili e21 Solutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Rakentaminen

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

tuotekonfiguraattori

Siirry yrityksen profiiliin e21 Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

e21 Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

e21 Solutions - Muita referenssejä

e21 Solutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia