Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Symbio kokemuksia

Symbio kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Symbio on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiSähköisen kauppapaikan palvelukehitys

"Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöstämme Symbion kanssa. He ovat ylittäneet odotuksemme moninkertaisesti ja ovat nykyään ydinosa kehitystiimiämme. Yhteistyö on suuri osa menestystämme"

-- Steve Ashley, COO, SHOP.COM

Näytä referenssi

ReferenssiValtiokonttorin järjestelmäuudistusten laadunvarmistus

"Symbio on ollut kokonaisvaltainen laadunvarmistuskumppani, joka on merkittävästi edistänyt Valtiokonttorin järjestelmäprojektien laatua."

-- Tomi Poikola, tietohallintojohtaja, Valtiokonttori

Näytä referenssi

ReferenssiSymbio päivitti IdrottOnline-palvelun – Laajin globaali EPiServer asennus

"Yhteistyö Symbion kanssa on jatkunut jo pitkään. Oli erittäin miellyttävää tehdä tämän kokoluokan äärimmäisen tärkeä projekti sellaisen strategisen kumppanin kanssa, johon luotamme ja jonka kanssa meillä on hyvä ja avoin keskusteluyhteys. Onnistumisen avaimia olivat testaajien ja kehittäjien korkea osaaminen ja työpanos sekä Symbion hyvä kommunikaatio koko projektin ajan."

-- Pia Ahlgren

Näytä referenssi

ReferenssiTiedote: Symbio ja Tamul Multimedia julkaisevat ensimmäisenä maailmassa edullisen Connected Car –ratkaisun massamarkkinoille

"Symbio on ollut innovatiivinen co-creation -kumppani Tamul Multimedialle. Yhdessä Symbion kanssa mahdollistimme kohtuullisen hintatason IVI-ratkaisun tavanomaisissa keskihintaluokan autojen audiosegmentissä"

-- Dr. Y. Jhung, Tamul Multimedia CEO

Näytä referenssi

ReferenssiDigitalisoitu työntekijöiden sitouttamisjärjestelmä

"The invaluable part of the collaboration for Inspirus has been the ability to quickly respond to the clients and market needs. Symbio's development and quality assurance team brings the needed flexibility." - Tim Hough, Inspirus, Vice President, Solutions"

-- Tim Hough

Näytä referenssi

ReferenssiCase Suunto – Käyttäjälähtöinen GPS-älykello

"Having Symbio as a technology partner enabled us to create great product” – Michael Miettinen, Suunto"

-- Mikael Miettinen

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Symbio kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Symbio:n referenssit

Symbio:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia