Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digitalisoitu työntekijöiden sitouttamisjärjestelmä

ReferenssiLIIKETOIMINNALLINEN LÄHTÖKOHTA
Symbio on toiminut Inspiruksen kumppanina vuodesta 2008 lähtien. Inspirus on maailman johtava digitaalisia työntekijöiden sitouttamisjärjestelmiä tarjoava yritys. Palvelut kattavat palkitsemis-, oppimis- ja viestintätyökalut sekä älykkään analytiikan, jotka kaikki auttavat nykyajan asiantuntijoiden sitouttamisessa.

Bain & Companyn tutkimusten mukaan yritys menettää tyypillisesti 20-50% työntekijöistään joka vuosi. Tämän lisäksi uuden työntekijän palkkaamisesta tuleva kulu voi olla jopa 150% menetetyn työntekijän palkasta, kun otetaan huomioon rekrytointikustannus, työhön perehdytys ja kouluttaminen. Näistä syistä työnantajien kiinnostus työntekijöiden sitouttamiseen ja henkilöstövaihtuuden alentamiseen on noussut merkittävästi viime aikoina.

Työntekijöiden sitoutumista voidaan huomattavasti parantaa hyvästä työstä saaduilla tunnustuksilla ja palkitsemisella, etenkin jos nämä tukevat yrityksen visiota, missiota ja arvoja. Tätä voidaan johtaa tehokkaalla työntekijöiden sitouttamisjärjestelmällä kuten Inspiruksen digitaaliset ratkaisut. Inspirus ja Symbio aloittivat yhteistyön kahdeksan vuotta sitten, kun Inspirus tarvitsi lisävoimaa tuotekehitykseensä. He halusivat rakentaa vahvan, ulkoistetun ohjelmistokehitys- ja laadunvarmistustiimin tukemaan Inspiruksen omaa kehitystiimiä. Yhteistyö myös auttoi yritystä kiinteiden kulujen hallinnassa.

RATKAISU
Inspirus auttaa kaiken kokoisia yrityksiä lukuisilla toimialoilla saavuttamaan mitattavia ja merkittäviä tuloksia henkilöstönsä sitoutumisessa. Symbio on auttanut Inspirusta kehittämään palkitsemisen, työhyvinvoinnin, turvallisuuden ja kannustamisen järjestelmiä.

Palkitsemisalusta tarjoaa näkyvyyden kaikkiin tunnustus- ja palkitsemiskeinoihin, sekä auttaa työnantajaa valitsemaan kulloisessakin tilanteessa oikeat keinot kannustamaan työntekijöitä toivottuun toimintaan.
The Universal Rewards Mall (URM) on Inspiruksen kataloginhallintajärjestelmä, joka toimii käyttöliittymänä palkitsemisjärjestelmään. Työntekijät voivat helposti ostaa tuotteita ansaitsemillaan pisteillä sähköisestä liiketoiminta-alustasta.
Kumppanuus Symbion kanssa on antanut Inspirukselle paremmat valmiudet vastata asiakkaidensa tarpeisiin nopeasti ja joustavasti sekä lisätä uusia ominaisuuksia palveluun ketterästi ja kustannustehokkaasti. Symbio toimii Inspiruksen teknisenä asiantuntijana mobiiliteknologioiden, Drupal-käyttöönoton ja alustan tukistrategian luomisessa. Symbion vastuulla on ollut myös uusien ominaisuuksien, mobiilikäyttöliittymän ja Android-natiivisovellusten kehittäminen. Verkkopohjainen URM on täysin Symbion suunnittelema, kehittämä ja ylläpitämä, ja se tarjoaa kansainvälisen alustan globaaleille, eri toimialojen asiakkaille.

SAAVUTETUT EDUT
Symbion kehitys- ja laadunvarmistustiimistä on tullut olennainen osa Inspiruksen tuotekehitystä. Molemmat osapuolet ovat aktiivisesti rakentaneet tiimien välistä, hyvää yhteishenkeä ja luottamusta. Nämä ovat olleet tärkeitä onnistumisen edellytyksiä. Inspirus on rakentanut täysin avoimet rajapinnat Symbion kehitystiimin ja oman tiiminsä välille. Tämä on mahdollistanut avoimen kommunikaation ja tehokkaan tavan työskennellä yhdessä.

Yhteistyössä Inspirukselle arvokkainta on ollut kyky reagoida asiakkaiden tarpeisiin ketterästi ja kustannustehokkaasti. Symbion tiimin sitoutuneisuuden myötä Symbiolle on syntynyt syvällinen ymmärrys Inspiruksen liiketoiminnasta ja tuotteista. Inspiruksen asiakastyytyväisyys on koko ajan parantunut kehittyneiden tuotteiden myötä. Yhteistyö Symbion ja Inspiruksen välillä jatkuu mobiili- ja käytettävyyspainotuksella.

Suosittelija:

"The invaluable part of the collaboration for Inspirus has been the ability to quickly respond to the clients and market needs. Symbio's development and quality assurance team brings the needed flexibility." - Tim Hough, Inspirus, Vice President, Solutions

Tim Hough

Pinterest
Referenssin infoboxi
Symbio logo

Tiedot

Tilaaja: Inspirus
Ajankohta: 2008 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Tero Lähteenmäki

Lisätietoja

Yritysprofiili Symbio kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR
Tuotekehitys ja suunnittelu
BI ja raportointi
Asiakaspalvelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
IoT
Laadunvarmistus
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys

Teknologia

Android
Drupal
iOS

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Symbio kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Symbio - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Symbio - Muita referenssejä

Symbio - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia