Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sähköisen kauppapaikan palvelukehitys

ReferenssiLIIKETOIMINNALLINEN LÄHTÖKOHTA
SHOP.COM on maailman johtava sähköinen kauppapaikka, joka listattiin 59. sijalle Internetin vähittäiskauppiaiden Top 500 oppaassa. Yritys tarjoaa maailmanlaajuiset markkinat kymmenessä eri maassa ja tietokantatuen lähes 100 miljoonalle tuotteelle maailmanlaajuisesti. SHOP.COM myy myös omia kauneus- ja terveystuotteita sekä lisäravinteita. SHOP.COM tarjoaa räätälöidyt verkkosivut tuotteidensa 180 000 globaalille jälleenmyyjälle.

SHOP.COMilla on vahva oma tekninen osaaminen ja skaalautuvat arkkitehtuuriratkaisut. He olivat kuitenkin tunnistaneet useita lisäarvoa tuottavia projekteja ja kaipasivat kumppania, joka pystyisi auttamaan nopeasti näiden projektien edistämisessä. SHOP.COMin pääpaikka on Kalifornian Montereyssä, vain tunnin ajomatkan päässä Piilaaksosta, jossa kilpailu osaajista on äärimmäisen kovaa, ja näin ollen SHOP.COM koki haastavaksi löytää asiantuntevia teknisiä osaajia projekteihinsa. SHOP.COM valitsi kumppanikseen Symbion ja yhteiseksi tavoitteeksi asetettiin uusien palvelujen kehityksen tehostaminen Symbion asiantuntijatiimin avulla.

RATKAISU
Symbio ja SHOP.COM aloittivat yhteistyön vuonna 2010. Symbion vastuulle tuli koota kokenut kehittäjätiimi, joka auttaisi SHOP.COMia kehittämään projekteja nopeammin ja laadukkaasti. Symbio perusti tiimin Montereyhin täydentämään SHOP.COMin asiantuntijatiimiä. Tiimiin liittyi myös 12 ohjelmistokehittäjää etätoimistolta. Symbio otti aluksi kehitys- ja ylläpitovastuun SHOP.COMin verkkokauppojen asiakkaiden työkalusta, jolla asiakkaat voivat päivittää tuotetietojaan itsenäisesti, ilman SHOP.COMin IT-osaston apua.

Symbio oppi nopeasti SHOP.COMin arkkitehtuurin ja sisäiset liiketoimintaprosessit. Asiakassuhteen syventymisen myötä Symbion vastuulle on tullut useiden kriittisten projektien kehitys, esimerkiksi käyttäjien tuottaman sisällön hallinta, kaupankäynnin ratkaisut ja kokonaisvaltainen SHOP.COM-sivuston laadun ja luotettavuuden parantaminen testiautomaation avulla.

Symbio täydentää SHOP.COM tiimiä asiantuntemuksellaan laadunvarmistuksen ja ohjelmistokehityksen parhaista käytännöistä sekä syvällisellä teknologiaosaamisellaan. Yhteistyön myötä näiden kahden yrityksen tiimit ovat sulautuneet saumattomasti yhdeksi tiimiksi. Luottamus on rakentunut erityisesti Symbion asiantuntevien osaajien sekä tehokkaan ja rehellisen viestinnän kautta.

SAAVUTETUT EDUT
Symbiosta on tullut SHOP.COMin strateginen kumppani. Yhteistyö on kehittynyt liiketoimintaa tukevien työkalujen ylläpidosta uusien lisäarvoa luovien palveluiden kehittämiseen. Symbion saama kokonaisvastuu palvelun kehityksestä, arkkitehtuurista, testauksesta ja testiautomaatiosta on mahdollistanut uusien, markkinoiden kysyntää vastaavien sähköisen kaupankäynnin palveluiden luomisen nopeasti ja laadukkaasti.

Suosittelija:

Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöstämme Symbion kanssa. He ovat ylittäneet odotuksemme moninkertaisesti ja ovat nykyään ydinosa kehitystiimiämme. Yhteistyö on suuri osa menestystämme

Steve Ashley, COO, SHOP.COM

Pinterest
Referenssin infoboxi
Symbio logo

Tiedot

Tilaaja: SHOP.COM
Ajankohta: 2010 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Henri Ranki, 0445001364, henri.ranki@symbio.com

Lisätietoja

Yritysprofiili Symbio kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti
Markkinointi
Logistiikka
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Arkkitehtuuri
Big Data
Laadunvarmistus

Toimialakokemus

Kauppa

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Symbio kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Symbio - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Symbio - Muita referenssejä

Symbio - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia