Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sulava kokemuksia

Sulava kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Sulava Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiIT-projekti onnistuu vain, jos se ei ole vain IT-projekti

"Sulava valikoitui yhteistyökumppaniksemme, koska pidimme heidän asenteestaan. Pidämme siitä edelleen kahden vuoden yhteistyön jälkeenkin!"

-- Vadim Dich, IT-asiantuntija

Näytä referenssi

ReferenssiJunttan siirtyi moderniin työympäristöön

"Olen todella kiitollinen, että olemme saaneet tehdä töitä Sulavan pitkäpinnaisten ja kokeneiden ammattilaisten kanssa. Tärkeitä ja suuriakin asioita on ollut todella helppo käydä yhdessä läpi, ja Sulavan konsulttien kokemukset muista vastaavista projekteista olivat tärkeitä onnistumisellemme."

-- Leena Karhu, Chief Digital Officer

Näytä referenssi

ReferenssiTeams A-lehdillä oli myös kulttuurimatka

"Sulavan asiantuntijoiden kanssa sparrasimme kokonaisuutta ja muovasimme mallin sopimaan tavoitekulttuuriimme. Sulava oli hyvin ketterä toimija myös projektin käynnissä ollessa, ja hankkeen suuntaa ohjattiin haluttuun suuntaan jatkuvasti."

-- Terhi Hauskamaa, Chief Marketing Officer

Näytä referenssi

ReferenssiLapwallin uusi moderni intranet tehostaa työntekoa

"Projekti Sulavan kanssa sujui todella hyvin. Olen itse ollut lukemattomissa IT-projekteissa mukana ja tämä oli ehdottomasti yksi parhaista. Sulava erottui modernin intranetin tarjoajana joukosta jo tarjousvaiheessa yksinkertaisella ja visuaalisella ehdotuksellaan. Saimme projektin aikana vastauksia kysymyksiin jouhevasti ja lisätoiveemme huomioitiin nopeasti ja tehokkaasti."

-- Sanna Vappula, HR-päällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiHansel - Azurella joustavuutta ja ketteryyttä

"Kyllähän ne tekijät, osaaminen sekä asiantuntijuus, mitä löytyy paletista, on se mikä valinnassa merkkaa."

-- Lasse Ahonen, teknologiapäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiDNA ja Telenorin migraatioprojekti Microsoft-ekosysteemiin

"Sulavan mukana oloa voisi kuvailla korvaamattomaksi. Projektissa mukana olleet konsultit olivat vahvoja osaajia, joilla on laaja ymmärrys tällaisissa asioissa."

-- Veli-Matti Hautala, Head of Corporate IT

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Sulava kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sulava Oy:n referenssit

Sulava Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia