Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

K-Citymarket uudisti intranetin helpottamaan tiedonkulkua

ReferenssiSuomessa on 81 K-Citymarketia, joissa työskentelee yhteensä noin 6800 henkilöä. Sisäisen viestinnän tärkein työkalu K-Citymarket käyttötavaran henkilökunnalle on intranet, sillä se toimii samalla myös toiminnanohjausjärjestelmänä arjessa. Intranet on aktiivikäytössä päivittäin ja siksi on erityisen tärkeää, että yhteiset ja kauppakohtaiset ajantasaiset tiedot löytyvät helposti intranetin uutisista ja muista sisällöistä. Vanha intranet ei toiminut enää tarpeiden mukaisesti, joten keväällä 2023 tuli ajankohtaiseksi uudistaa intranet kokonaisuudessaan Sulavan avustuksella. 

Keväällä 2023 Sulava lähti modernisoimaan K-Citymarketin intranetin uudeksi kokonaisuudeksi. Vanha klassinen SharePoint-intranet ei enää vastannut käyttötarpeisiin ja sen ylläpito alkoi olla raskasta. Uusi intranet haluttiin päivittää nykyaikaiseksi ja modernia teknologiaa hyödyntäväksi käyttäjälähtöiseksi ratkaisuksi. Intranetistä haluttiin selkeä, tehokas ja helppokäyttöinen K-Citymarketin näköinen kokonaisuus, joka mahdollistaisi kauppakohtaisen viestinnän. Lisäksi mobiilikäyttöä haluttiin lisätä entisestään. 

“Parhaaksi ratkaisuksi valikoitui intranetin rakentaminen alusta alkaen kokonaan uudeksi moderniksi kokonaisuudeksi, jotta käyttökokemus saadaan täysin uudelle tasolle. Intranetin kehitykseen haluttiin lähteä puhtaalta pöydältä, koska koettiin, että vanhaa dataa on turha siirtää ja puhdistustyö pitää jossain vaiheessa kuitenkin tehdä”, IT Manager, End User Services Elina Miettinen K-ryhmältä kertoo.  

Lue referenssi kokonaisuudessaan Sulavan verkkosivuilta.

Suosittelija:

"Sulavan konsulttien ammattitaidon ansiosta projekti eteni maaliin niin ketterästi ja suoraviivaisesti kun voi vain edetä. Liiketoimintaymmärrys on myös ollut tärkeässä roolissa, että yhteistyö on ollut näin sujuvaa."

Elina Miettinen, IT Manager

Pinterest
Referenssin infoboxi
Sulava Oy logo

Tiedot

Tilaaja: K-Citymarket
Ajankohta: 2023

Lisätietoja

Yritysprofiili Sulava kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP
Viestintä

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
It-infra loppukäyttäjäpalvelut
Ketterät menetelmät
Sisällönhallinta

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus
Kauppa

Teknologia

Microsoft
Sharepoint

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

Intranet
sisäinen viestintä
toiminnanohjausjärjestelmä
työyhteisöviestintä
digitaalinen viestintä
yritysviestintä

Siirry yrityksen profiiliin Sulava kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sulava - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Sulava - Muita referenssejä

Sulava - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia