Sulava on tietotyön tuottavuuteen erikoistunut konsultointi- ja koulutusyhtiö ydinosaamisenaan Microsoft-teknologia, pilvipalvelut ja sosiaalinen teknologia.

Sulava Oy

Yritysesittely

Sulava on ainutlaatuinen koulutus- ja konsultointiyritys. Edistämme uudenlaista digiajan työkulttuuria, jonka ytimessä ovat pilvipalveluiden ja sosiaalisten teknologioiden tehokas hyödyntäminen. Autamme asiakkaitamme siirtymään vanhoista toimintatavoista tuottavampaan digitaalisen ajan työkulttuuriin – ihminen edellä. Sulava on Microsoftin ylimmän tason kumppani.

Sulava on keskittynyt pilviteknologioihin, kokonaisarkkitehtuuriin, ylimmän johdon sparraukseen ja digistrategian luontiin, tietotyön muutoskonsultointiin, tietoturvakonsultointiin, paikallisten ympäristöjen siirtämiseen pilviympäristöön sekä niiden jatkuvaan kehittämiseen ja tukemiseen. Sulava toteuttaa projektit visiosta tuotannon kautta muutokseen. Muutosta tukevat Sulavan tarjoamat koulutukset sekä Jatkuvat palvelut.
Työntekijöitä 76
Y-tunnus 2371068-9
Perustettu 2010
Www Kotisivut
Puh 09-4190 2424
E-mail sales@sulava.com

Toimipaikat     Helsinki, Kuopio

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, HR, Markkinointi, Projektinhallinta, Tietohallinto, Viestintä

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Arkkitehtuuri, Auditointi, Big Data, Dokumenttien hallinta, Integraatiot, IoT, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, Ketterät menetelmät, Konesalipalvelut, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Lisätty todellisuus ja VR, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Tietoturva, Webkehitys

Teknologia: Azure, Microsoft, Sharepoint, Windows

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Koulutusala, Media, Pankki ja vakuutus, Raaka-aineet ja energia, Telekommunikaatio, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Sulava, pilvipalvelut, Microsoft Office 365, Microsoft-kumppanuus, Microsoft Academy, Intranet, Sosiaalinen intranet, Extranet, Sharepoint, modernityö, ems, Työasemapalvelut, Digitalisaatio, Office 365, azure, järjestelmäintegraatio, windows 10, Hallintamalli, Business Intelligence, it-koulutus, liikkuva tietotyö, mobiilityö, Skype for Business, IoT, Active Directory, ammatillinen kehittyminen, Analyysit, Analytiikka, datan visualisointi, Modernit IT-palvelut yrityksille, tietotyö, excel, PowerPoint, Power BI, Azure AD, GDPR konsultointi, word, toimintamalli, Hallintapalvelu, tietojärjestelmäarkkitehtuuri, Tekninen toteutus, jatkuvat palvelut, Toimintamallien optimointi, Digitaalinen työskentely

Jäsenyydet

ohjelmistoyrittajat-jasenet logo
teknologiateollisuus-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Sulava - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

Sulava - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Ota liiketoiminnan analytiikka Power BI:n avulla haltuun. Me autamme teitä esiselvityksestä lähtien läpi toteutus- ja koulutusvaiheen ja tuemme tarvittaessa vielä jatkuvan palvelun muodossa.

EsiselvitysBusiness..

Projektinhallinta

Sulavalla on laaja osaaminen Microsoft Project -tuotteista niin konsultoinnin kuin koulutuksien saralla. Projektiluontoisten töiden ohella tarjoamme myös asiantuntijapalveluita asiakkaalla olemassa olevan ratkaisun..

Viestintä

Modernit intranet- ja extranet-ratkaisut tarjoavat kaikille päätelaitteille skaalautuvan, visuaalisesti miellyttävän ja helposti hallittavan tavan viestiä, jakaa tietoa sekä työskennellä sekä organisaation sisällä..

HR

Parempi työelämä tarkoittaa modernia työtä. ...Tai moderni työ tarkoittaa parempaa työelämää! Käynnistymässä on tietotyön kolmas aikakausi: sähköposti ja verkkolevyt -ajalta on siirrytty selainpohjaisten..

Tietohallinto

Asiakkaalle tehtävä ratkaisu suunnitellaan sekä rakennetaan huolellisesti ja kerralla oikein. Varmistamme, että asiakas saa täyden hyödyn sekä pilveen että paikalliseen ympäristöön tekemistään investoinneista. Luomme..

Sulava - Referenssit

Sulava - Julkaisut

Sulava - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Sulava - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

post_image

Osaavimmat ja kokeneimmat Microsoft-ratkaisujen ja pilvipalvelutoteutusten asiantuntijat ja kouluttajat


Sulavan tavoitteena on olla Suomen paras, osaavin ja kokenein Microsoft-ratkaisujen ja pilvipalvelutoteutusten asiantuntija- ja koulutusyritys. Yrityksemme on etujoukoissa digitaalisessa palveluliiketoiminnassa ja Internet of Things -ratkaisujen toteuttamisessa. Tarjoamme asiakkaillemme kilpailijoihin nähden ylivoimaisen palvelukokonaisuuden ja osaamisen.

 

Yrityksen palveluksessa on eniten Microsoftin Most Valuable Professional (MVP) -tunnustuksen saaneita asiantuntijoita Suomessa. Lisäksi osoituksena maailmanluokan osaamisesta kahdella Sulavan asiantuntijalla on Microsoft Certified Master (MCM) -tutkinto, ja yksi harvoista Microsoft Regional Director -vastuun saaneista asiantuntijoista.


Miksi Sulava

Meillä saat alansa parhaat osaajat työkavereiksi! Sulavan asiantuntijat ovat tunnettuja ja rautaisia ammattilaisia. Esiinnymme usein seminaareissa ja tapahtumissa, pyöritämme User Groupeja, julkaisemme kirjoja ja olemme aktiivisia blogipostauksissa. Saat mahdollisuuden oppia pitkän linjan ammattilaisilta ja tuen kehittyä alan huipuksi.


Me arvostamme ja luotamme - teemme uutta

Hengitämme sitä, mitä teemme – näin voimme tarjota asiakkaille aina ajankohtaisia ja tuoreita näkemyksiä sekä vankkaa kokemusasiantuntijuutta. Pelkän promisewaren sijaan teemme deliverywarea. :)


Tätä on Sulava

Joustavuus. Etätyö. Vaikutusmahdollisuus. Itsenäisyys. Reilu palkka. Tulokset puhuvat puolestaan. Ei mikromanageerausta. Ei kvartaalitaloutta. Luottamus. Hurtti huumori. Sano se suoraan. Irtokarkit. Jäätelöallas. Microsoft. Toimisto keskustassa. Seminaarit. Toteuta kuin itsellesi tekisit. Internet of Things. Limsakaappi.

Sulava - Rekryilmoitukset

 

Sulava Oy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku