Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Lapwallin uusi moderni intranet tehostaa työntekoa

Referenssi

Tieto yhteen paikkaan

Vuonna 2011 perustettu Lapwall Oy on vajaassa kymmenessä vuodessa kasvanut Suomen johtavaksi puuelementtivalmistajaksi. Yhtiöllä oli useita toimipisteitä, joiden välillä tiedon tulee kulkea tehokkaasti ja katkoksitta. Aikaisemmin vanha työtilaympäristö oli toimittanut intran virkaa, ja tiedostot ja informaatio olivat olleet levällään eri paikoissa.

Lapwall rakensi Sulavan avustuksella uuden modernin intranet-ympäristön joka hyödyntää Sharepointia ja Teamsia ja tuoda sisäisen viestintä ja kollaboraatio tähän päivään. Pääasiallisena tavoitteena olikin tehostaa viestintää.

  • Uuden intran avulla haluttiin koota kaikki yritystä ja työntekijöitä koskeva data samaan paikkaan, kuten uutiset, nimitykset ja ohjeet.
  • Lapwalllilla on toimipaikkoja ympäri Suomen ja suurin osa työntekijöistä on tuotannossa, jossa on jatkuvia turvallisuuteen liittyviä tiedottamistarpeita. Uuteen intranetiin rakennettiin tätä varten turvallisuusilmoitustoiminnallisuus, jonka avulla turvallisuushavaintojen käsittelyyn ja viestimiseen saatiin luotua sulava prosessi ja työnkulku.

Turvallisuus ennen kaikkea

Toimialansa ja arovjensa vuoksi Lapwallin intraprojektissa kiinnitettiin erityisesti huomiota turvallisuudesta viestimiseen. Tiedottamistarpeita on jatkuvasti, ja niiden tulee kulkea tehokkaasti toimipisteiden välillä. Turvallisuusilmoitustoiminnallisuuden integrointimahdollisuus uuteen intraan tuli ilmi projektin aikana, ja se nousi lopulta kohtuulliseen suureen rooliin toteutuksessa.

”Turvallisuuteen liittyvissä tiedonantotilanteissa tieto menee nyt intran kautta asiaan kuuluvien ihmisten tietoon ja vastuulliset saavat siitä ilmoituksen. Tämä on tehokas tapa jakaa tietoa muun muassa läheltä piti -tilanteista, turvallisuushavainnoista ja tapaturmista”, Vappula

Lue projektista lisää

Suosittelija:

Projekti Sulavan kanssa sujui todella hyvin. Olen itse ollut lukemattomissa IT-projekteissa mukana ja tämä oli ehdottomasti yksi parhaista. Sulava erottui modernin intranetin tarjoajana joukosta jo tarjousvaiheessa yksinkertaisella ja visuaalisella ehdotuksellaan. Saimme projektin aikana vastauksia kysymyksiin jouhevasti ja lisätoiveemme huomioitiin nopeasti ja tehokkaasti.

Sanna Vappula, HR-päällikkö

Pinterest
Referenssin infoboxi
Sulava Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Lapwall
Ajankohta: - 2020

Lisätietoja

Yritysprofiili Sulava kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Viestintä

Teknologia

Microsoft

Omat tagit

Intranet

Siirry yrityksen profiiliin Sulava kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sulava - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Sulava - Muita referenssejä

Sulava - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia