Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Web-arkkitehti / Systems, Tampere

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patria.fi.

 

Etsimme Patrialle Systems-liiketoiminnan puolelle Tampereelle

 

WEB-ARKKITEHTIA

 

räätälöityjen vedenalaisten valvontajärjestelmien suunnittelu- ja kehitystehtäviin Tampereelle.

 

Työssä pääset suunnittelemaan ja kehittämään uusia järjestelmiä moderneilla työkaluilla ja metodeilla. Työhösi kuuluu monipuoliset käyttöliittymät, joissa yhdistetään tietoa useista lähteistä. Tässä tehtävässä ratkaisee halu olla kädet savessa ja oppia uutta. Tuleva tiimisi ei ole lukittunut tiettyihin teknologioihin tai ratkaisuihin vaan valitsee ne tilanteen mukaan. Pääset vaikuttamaan myös näihin valintoihin, sillä teknologioiden evaluointi on osa tiimin arkea. Uusista teknologioista ei tarvitse ainoastaan haaveilla, sillä tiimimme tekee isompiakin arkkitehtuuri- ja teknologiamuutoksia kesken projektin. Kaikkien ei tarvitse tietenkään osata kaikkea ja työ tehdään rennossa ilmapiirissä ilman kiireen tuntua.

 

Työ pyritään tekemään mahdollisimman ketterästi toimialamme huomioiden. Arkkitehtuurisuunnittelun lisäksi pääset halutessasi tekemään myös muita softakehityksen eri osa-alueita.

 

Sinulla on käytännön kokemusta järjestelmäkehityksen eri puolista suunnittelusta käyttöönottoon. Pystyt perustelemaan suunnittelupäätöksesi muille. Tiedät, että vaaditaan sinnikkyyttä saada projektit maaliin. Työnkuva on muokattavissa osaamisesi mukaan ja olemme avoimia monenlaiselle taustalle. Taustaltasi voit olla esimerkiksi valmis Full Stack -koodari tai arkkitehti, visuaalista silmää omaava frontend-koodari, tai backend-koodari, joka on innostunut laajentamaan osaamistaan. Tehtävässä voi hyödyntää myös taustaa karttapuolelta.

 

Käytössämme ovat mm. seuraavat teknologiat:

 • Funktionaalinen ohjelmointi, reaktiivinen ohjelmointi
 • Frontend-sovelluskehykset: React, Angular, Vue
 • Ohjelmointikielet: ClojureScript, TypeScript, Kotlin
 • HTML ja CSS, REST-rajapinnat, GraphQL, Websocket
 • Kartta: GIS, WMS, WFS

Seuraavien tunteminen on hyödyksi:

 • Backend-sovelluskehykset: Spring Boot, Spring Webflux, NodeJS -backendit ja -ekosysteemi
 • Äänen käsittely: web audio API, audio streaming
 • Tietokannat: PostgreSQL, ArangoDB
 • Git, Devops, Docker, Jenkins, Linux-konfigurointi

Patrialla pääset tekemään työtä aidosti merkityksellisten ja ainutlaatuisten järjestelmien kanssa. Järjestelmät ovat laajoja ja osa yhteiskuntamme kriittistä turvallisuustoimintaa. Lisäksi Patria tarjoaa työntekijöilleen suuren talon edut ja etenemismahdollisuudet, kilpailukykyisen palkan sekä vakaat tulevaisuudennäkymät. Työntekijöiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin panostetaan.

Miksi Patria?

 1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 
 2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 
 3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää. 
 4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä. 

Haluaisitko olla osa tarinaamme? Kerro itsestäsi meille lähettämällä hakemuksesi osoitteessa https://www.patriagroup.com/fi/avoimet-tyopaikat viimeistään 5.4.2020 mennessä.

Jos haluat kysyä tehtävästä lisätietoja, voit olla yhteydessä joko tuoteryhmäpäällikkö Hannu Tanhuamäkeen hannu.tanhuamaki@patriagroup.com / 040 869 2298 tai Eezy Personnelin Ulla Kauppiin, 050 466 1062 / ulla.kauppi@eezy.fi.

 

Toivottavasti kuulemme sinusta! Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset!

 

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmäosaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 17.3.2020 - 5.4.2020
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/web-arkkitehti-systems-tampere/812368/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Angular
Node.js
React
Clojure

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä