Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tietoturva-asiantuntija

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. 

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.

Etsimme Tampereen toimipisteeseen:

Tietoturva-asiantuntija

Toimit osana ryhmää, jossa jokaisella jäsenellä on omat vastuualueensa. Avoin tiedon ja osaamisen jakaminen ryhmän sisällä on olennainen osa toimintaasi. Pääset työskentelemään suomalaisen ja kansainvälistyvän yrityksen etulinjassa yhdessä toimialan huippuasiantuntijoiden kanssa.

Tietoturvallisuuden teknisessä roolissa tehtävänäsi on varmistaa yhdessä tietohallinnon ja liiketoimintojen kanssa, että täytämme Patrialle asetetut viranomais- ja asiakasvaatimukset. Osallistut yhtiön sisäisten tietoturvamääräysten kehittämiseen, teknisten tietoturvariskien ja poikkeaminen hallintaan, projektien tietoturvasuunnitteluun, viranomaisyhteistyöhön, auditointeihin.

Kykyjen, halujen ja oman kiinnostuksen mukaan pääset tekemään laaja-alaisia tehtäviä ympäristöissä, joissa tietoturva ei ole pelkkä sana. Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja kaikessa, tärkeintä että löytyy aitoa halua, intohimoa ja kiinnostusta tietoturva tehtäviin

Odotamme sinulta

  • käytännön kokemusta teknisistä tietoturva tehtävistä kuten tilannekuvajärjestelmistä ja uhkien hallinnasta
  • Kokemusta perustason tietoturva ratkaisuista, verkkotehtävistä ja pilviratkaisuista (Azure, SIEM)
  • vähintään ammattikorkeakoulutasoista tietoteknistä peruskoulutusta
  • kykyä ymmärtää kokonaisuuksia ja selvittää monimutkaisia ongelmia
  • paineensieto- ja päätöksentekokykyä ja uskallusta ottaa vastuuta
  • tarkkuutta, järjestelmällisyyttä ja ymmärrystä toimia sovittujen toimintatapojen mukaan
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa (muu kielitaito eduksi)

Katsomme eduksi

  • Kokemuksen IPS, OSINT ja Zero Trust parista
  • ymmärryksen toimialaan liittyvistä tietoturvakriteeristöistä (KATAKRI, NIST, ISO)
  • eduksesi katsotaan myös alan sertifikaatit (esim. CISSP) ja viranomaisyhteistyökokemus

Työssä pääset laajasti osaksi Patrian tietoturvaa. Tämä sisältää erilaisia sisäisiä kehityshankkeita ja projekteja.

Mitä tarjoamme:

Meillä Patriassa pääset tekemään sellaista, mitä muualla et pääse edes näkemään. Sinulla on mahdollisuus pitkään ja monipuoliseen työuraan Patrian ainutlaatuisten tuotteiden ja toimintojen parissa.

Tarjoamme sinulle henkilöstöetuna mm. vuosittaisen tulospalkkiomallin, työsuhdepyöräedun sekä lounas- ja virike-edun. Meillä on kattavat työterveyspalvelut, joihin sisältyy esim. erikoislääkäripalvelut. Tarjoamme myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen työntekijöillemme.

Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti esimerkiksi hyödyntämällä liukuvaa työaikaa. Pääset tutustumaan tarkemmin patrialaisiin ja meillä työskentelyyn täältä.

Kiinnostuitko?

Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja lähetä hakemuksesi pdf-muodossa Patrian nettisivuilla. Hakuaika päättyy 4.8.2024, kesälomien vuoksi hakemusten käsittelyssä on viiveitä. Lisätietoja antaa rekrytoijamme Joel Mustonen 20.7. asti joko puhelimitse +358 503467544 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@patriagroup.com

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 18.6.2024 - 4.8.2024
Sijainti: Tampere
Linkki: https://laura.fi/avoimet-tyopaikat/patria/tietoturva-asiantuntija/2927109/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Tietoturva

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä